izabela1976 13.02.21, 14:30 Od kiedy szkolne dzieci mają zdalne nauczanie? Zaczęło się to od 1 listopada czy już wcześniej ? Chodzi mi głównie o klasy 4 i wzwyż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
little_fish Re: Zdalne nauczanie 13.02.21, 14:38 Od 24 października. Serio tak trudno poszukać informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
leia33 Re: Zdalne nauczanie 13.02.21, 14:42 A co komu szkodzi odpowiedzieć, taka fatyga straszna? Czasem prościej i prędzej założyć wątek, niż grzebać i szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Zdalne nauczanie 13.02.21, 15:21 Wpisanie zapytania w google trwa dokładnie tyle samo ile założenia wątku na forum. Odpowiedź jest od ręki. To nie jest nieżyczliwość (wszak odpowiedziałam na pytanie), tylko zdziwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Zdalne nauczanie 18.03.21, 22:57 Podobno mowa jest srebrem, a milczenie zlotem. Odpowiedz Link Zgłoś
leia33 Re: Zdalne nauczanie 13.02.21, 14:43 Zadziwia mnie, jak wiele nieżyczliwych osób jest na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Zdalne nauczanie 13.02.21, 15:21 A mnie zadziwia, jak ludzie sobie życie utrudniają.... Odpowiedz Link Zgłoś
marta06 Re: Zdalne nauczanie 18.03.21, 22:18 proszę o podpisy osób które troszczą się o swoje dziecko - NIE zgadzam się na zdalne nauczanie - petycja umieszczona na petycjeonline.com Odpowiedz Link Zgłoś
makinetka82 Re: Zdalne nauczanie 18.03.21, 22:53 Tak z ciekawości, nie widzisz co się dzieje dookoła, czy Cię - stacjonarnie - myśleć nie nauczono ? Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: Zdalne nauczanie 18.03.21, 23:00 A co sie dzieje? Stacjonarna nauka powinna byc absolutnie przywrocoba. Kościoły mozna pozamykac. Odpowiedz Link Zgłoś
mallgosia76 Re: Zdalne nauczanie 18.03.21, 23:05 Epidemia wymyka się spod kontroli, ludzie umierają setkami a Pani się szkoły stacjonarnie zachciewa? Nie wierzę! Tak- i kościoły trzeba zamknąć, wszystko; nie znoszę ignorancji w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Zdalne nauczanie 18.03.21, 23:38 Ty tak serio? Umierali, umierają i umierać będą. Tak do szkoły dzieci powinny chodzić bobto ich życie jest teraz łamane. I w dupie mam epidemię, to nie dżuma, dzieci nie zabiera. Moze to sprawiedliwe za ten syf który zgotowalismy. Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Zdalne nauczanie 18.03.21, 23:11 Ostatnio w moim bliskim otoczeniu u trojga dzieci (6-7 lat) potwierdzono covid. Choroba przebiega dość ciężko - mocny kaszel, gorączka, wszystkie dzieci są na antybiotyku. Chorują też rodzice. Jedna z klas po powrocie z kwarantanny, po tygodniu znalazła się na niej ponownie. Nie jestem pewna, czy powrót teraz to dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Zdalne nauczanie 18.03.21, 23:46 Ojej nigdy wcześniej dzieci nie chorowały. Rodzice też. Zazdraszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Zdalne nauczanie 18.03.21, 23:52 A u nas 2 lata temu dwójka dzieci z klasy syna w szpitalu wyladowała na rota a praktycznie 80% dzieci mialo większe bądź mniejsze dolegliwości, w tym mój szczepiony syn. Z powodu covid w klasie syna żadne dziecko nie było hospotalizowane. Odpowiedz Link Zgłoś