adriana.la.cerva 16.02.21, 21:30 Że się Pan Rafał z Grudziądza tak zagotowal. Kurde nie mogę się uspokoić 😂😂😂 No ale przynajmniej jasne dlaczego nie chcemy męskiej części na tym forum. Wątek złoto! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karme-lowa Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:35 To nie pierwszy jego wątek tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:34 Myślę, że pan Rafał jest od forumki Verise. Tylko nie wiem czy to mąż czy ten kochanek facebooka. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:36 Coś przegapiłam bo nie kojarzę tej historii! Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:47 adriana.la.cerva napisał(a): > Coś przegapiłam bo nie kojarzę tej historii! Była cała seria wątków o zdradzającym mężu forum.gazeta.pl/forum/w,567,170928119,170928119,Wysledzilam_meza_i_sie_wydalo_.html Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:37 Życie na forum wróciło, modki za szybko ciachają ! Byłam ciekawa co dalej. I czemu Karmelowa zwyzywana ? Dżentelmen o kasę by się nie upominał aż tak nachalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:39 Karmelowa zwyzywana bo się napatoczyla jako pierwsza. Tak to odebrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:42 Dokładnie, pierwsza się odezwała i jej się dostało. Potem już pluł jadem na oślep. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:40 gama2003 napisała: > Życie na forum wróciło, modki za szybko ciachają ! > Byłam ciekawa co dalej. > I czemu Karmelowa zwyzywana ? > Dżentelmen o kasę by się nie upominał aż tak nachalnie. Bo się nawinęłam. Chyba nie myślisz, że to ja jestem ta z Jelonek😂 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:41 A licho wie ? Może wiesz, ematkowo masz nobliwy wizerunek a w realu serca Rafałom łamiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:44 gama2003 napisała: > A licho wie ? > Może wiesz, ematkowo masz nobliwy wizerunek a w realu serca Rafałom łamiesz ? 😂😂 Tylko nie ten rejon Polski, niestety. Heca napisała, że to Wawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:52 no wlasnie mezatka warszawa, z Jelonek maz raczej cichy i spokojny.... raczej klepsydra albo gruszka...nie wiem dlaczego ale bergamotka mi sie skojarzyla Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 17.02.21, 00:15 Bergamotka nie mogłaby mieszkać w takim miejscu. Za mało prestiżowe. Jak dla absolwentki topowego liceum! Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:40 Ooo, co to za wątek był? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:44 Może któraś zrobiła screeny Krótko-wpadł troll Rafał i zwyzywał niedoszłą kochankę, która go odrzuciła od pań lekkich obyczajów Oraz, że ma krótkie nogi, jest bezrobotna, mieszka na Jelonkach i wyłudziła od niego 100 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:45 heca7 napisała: > Może któraś zrobiła screeny Krótko-wpadł troll Rafał i zwyzywał niedoszłą ko > chankę, która go odrzuciła od pań lekkich obyczajów Oraz, że ma krótkie nogi > , jest bezrobotna, mieszka na Jelonkach i wyłudziła od niego 100 tys. 50 tyś☺ Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:46 mowilam, zeby robic. Mam tylko 3. Odpowiedz Link Zgłoś
ewolajda88 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:52 Ja mam tylko startowy A mogło być tak fajnie, ehh moderacjoo Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:59 Ja juz mam chyba wszystkie. tralalala weszlam sobie w historie Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:09 Mialas racje, dawno tu tak wpisow blyskawicznie nie przybywalo. Ekscytacji tez nigdy tu takiej nie przezylam. ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:09 Przypomnij proszę, jaki przymiotnik był przy karakanie z marketu? Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:12 "golodupiec i jelop karakan bozy po zawodowce , co sprzata w supermarkecie " Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:14 😂😂😂 Ale ona w końcu dała Rafałowi z Grudziądza czy nie dała? Odpowiedz Link Zgłoś
ewolajda88 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:15 Dała i nie chciała wiecej chyba Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:17 ja zrozumialam, ze jemu nie dala w ogole, choc innym szczodrze daje Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 17.02.21, 10:36 tt-tka napisała: > ja zrozumialam, ze jemu nie dala w ogole, choc innym szczodrze daje > Innym szczodrze dawała a jemu nie dała tylko wyłudziła 50 tys Zdolna w sumie kobieta, nawet ekonomika nie skończyła a pół setki zarobiła. I to na panu po WYŻSZYCH STUDIACH Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 17.02.21, 11:13 heca7 napisała: > Innym szczodrze dawała a jemu nie dała tylko wyłudziła 50 tys Zdolna w sumie > kobieta, nawet ekonomika nie skończyła a pół setki zarobiła. I to na panu po W > YŻSZYCH STUDIACH > > Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:17 ewolajda88 napisała: > Dała i nie chciała wiecej chyba No właśnie nie dała😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ewolajda88 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:18 Karme-lowa ty coś za dużo wiesz w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:20 ewolajda88 napisała: > Karme-lowa ty coś za dużo wiesz w tej sprawie 😄😄 Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:21 Wie , ale nie powie. A szkoda, bo tu kazda by chciala pare tysiaczkow za nic Odpowiedz Link Zgłoś
ewolajda88 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:20 Racja, nie dała. Kasę pożyczyła tylko Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:17 I stąd to rozgoryczenie u Pana Rafała! Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:20 "Co ty sobie k wyobrazasz, ze mnie nie chcesz?" Wyglada, ze nie dala, a on biedny z 50 tys po to wyskoczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
ewolajda88 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:14 I jeszcze od ruskich kacapek wyzywał Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:16 I znowu rycze 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:12 chatgris01 napisała: > Przypomnij proszę, jaki przymiotnik był przy karakanie z marketu? > Bozy ten karakan. Ale czy to ten w amoku, czy ktoras z forumek, to nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:13 Dzięki dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:15 tt-tka napisała: > chatgris01 napisała: > > > Przypomnij proszę, jaki przymiotnik był przy karakanie z marketu? > > > > Bozy ten karakan. Ale czy to ten w amoku, czy ktoras z forumek, to nie pamietam > . Ja napisałam, że jest w amoku, bo bywalec już w portki sikał, że to o mnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:17 karmelowa napisala , ze to on jest w amoku. A on jej wtedy : " W zadnym amokuku.rwa a ten twoj maz w dupe ..." boje sie pisac,bo i ten watek poleci Odpowiedz Link Zgłoś
ja_mamma Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:20 Nie chciałaś mnie to popamiętasz - taki miał tytuł :~D Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:35 Gdzie te Jelonki bo chyba nie mieszkam ? Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:38 A może na IX piętrze mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:39 Niestety nie. I chyba nie budzę aż takich namiętności, by za mna na ematkę latać. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:44 to bylo XI pietro zasranego bloczydla. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:49 Jeszcze męża myjącego podłogi w supermatketach zapamietałam. I że niewierna kochankowi kochanka szkoły nie skończyła i ma grube krzywe nogi. I wygląd wywłokowaty. Nijak mi żadna ematka nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:51 napisal ze jest STARA!!!!... to napewno nie do ematki. Fora mu sie pomylily Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:52 gama2003 napisała: > Jeszcze męża myjącego podłogi w supermatketach zapamietałam. I że niewierna koc > hankowi kochanka Ona nie byla jego kochanka, wlasnie dlatego tak sie zagotowal "myslisz, ze nie chcesz mi dac", jakos tak to lecialo. I to mimo ze daje polowie miasta, rafalowizgrudziadza dac nie chciala i nie dala. poprosilam grzecznie, zeby siebie nam opisal, ale jakos nie opisal. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:01 Ciekawe co by bylo, gdyby ematka musiała grupowo zeznawać w sprawie tego wątku. Co która zapamiętała. No dramat, piętro IX, czy XI ? Chyba XI. Dzieci dwoje chyba, mąż jeden, co to za mąż było, co żonie na zdrady pozwala. Szkoła jaka to była nieskończona ? O Jelonkach nic nie wiem, Wola też tam była i jakaś ulica. Kuniec, śledczy by sobie w łe palnął Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:06 >Szkoła jaka to była nieskończona ? lazila do ekonomika a on studia skonczyl... WYZSZE, ma sie rozumiec. >No dramat, piętro "w norze na XI pietrze zasranego bloczydla na Jelonkach" Odpowiedz Link Zgłoś
ewolajda88 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:06 Ekonomik nie skończony ma wywloka jedna. A on po studiach Odpowiedz Link Zgłoś
ewolajda88 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:06 * nieskonczony Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:40 Prawidłowo, nie skończony (a najlepiej: nie ukończony). Nieskończony to może kosmos być Odpowiedz Link Zgłoś
ewolajda88 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 17.02.21, 00:09 A dziękuję, tak pomyślałam potem, że pierwsza wersja była prawidłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:13 ewolajda88 napisała: > Ekonomik nie skończony ma wywloka jedna. A on po studiach Do ekonomika chodziła i chodziła, a matury i tak nie zdała😂 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:08 Ja już się rypnęłam- żądał od niej 50 tys, nie 100 Ulica bodajże Wyki. Ekonomika chyba nie skończyła. A mąż miał zawodówkę. I rogi aż na Grochów Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:09 Mąż chyba supermarkety sprzątal. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:26 Kaske z Wyki znasz? takie zdanie padlo... Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:28 I moderatorkom się dostało. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:31 no wlasnie i to byl jego blad. Bylo ich nie wyzywac, to bysmy sie dalej bawili jak dzieci w podstawowce Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:10 gama2003 napisała: > Ciekawe co by bylo, gdyby ematka musiała grupowo zeznawać w sprawie tego wątku. > > Co która zapamiętała. Zglaszam sie pietro XI dzieci, liczby chyba nie podano, ale mnoga ekonomik nieskonczony Jelonki byly, Wola byla i ulica Wyki (na Jelonkach) maz sztuk jeden, pracuje w supermarkecie > Kuniec, śledczy by sobie w łe palnął ni ma sprawy, gosciu zapowiedzial, ze zaraz jutro leci do prokuratury, to chyba jakis konkretny adres poda... Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:53 A mi utkwilo, że ta kochanica ma na imię Kasia - No i kurcze to moje prawdziwe imię. No ale nie mieszkam na IX piętrze ani nie wisze nikomu 50 tys, więc to chyba nie o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 17.02.21, 08:18 że niewierna kochankowi kochanka szkoły nie skończyła Ale chciala (chyba) Rafaello pisal, ze kończyła i kończyła, ale nic z tego nie wyszło ostatecznie Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:39 W Warszawie. Ale pan nie mógł się zdecydować gdzie konkretnie wybranka jego serca mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
krypteia Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:41 gama2003 napisała: > Gdzie te Jelonki bo chyba nie mieszkam ? Nie na Woli, jak juz panu z Grudziądza raczyłam zwrócić uwagę. Bemowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:54 bylo ze niedoszla Wola ale jednak Jelonki Odpowiedz Link Zgłoś
feiticeira Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:05 W sumie to z Jelonek na Wolę rzut beretem, Rafał jest z Grudziądza, może się nie orientować Odpowiedz Link Zgłoś
folivora Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 17.02.21, 00:08 Ja z Warszawy i w sumie musiałam sprawdzić właśnie, czy Jelonki to część Bemowa, czy Woli. I okazuje się, że Wolą były aż do 1994, więc może się to mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 17.02.21, 00:14 folivora napisała: > Ja z Warszawy i w sumie musiałam sprawdzić właśnie, czy Jelonki to część Bemowa > , czy Woli. I okazuje się, że Wolą były aż do 1994, więc może się to mylić. > No moze, ale komus, kto pol zycia przemieszkal na Woli, a teraz raptem dowiaduje sie, ze na Jelonkach. Raczej nie przybyszowi z Grudziadza, ta zmiana to juz ponad cwierc wieku temu zaszla. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:42 Gdzie jest ta miejscowość, w jakiej części Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:46 aguha napisała: > kujawsko-pomorskie 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:14 Sorki, czytanie ze zrozumieniem się kłania. Myślałam o Grudziądzu 🥴🙄😅 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 23:43 są na pewno tez jelonki w warmińskiem Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 17.02.21, 08:05 Pomijając, że myślałam o Grudziądzu, to jednak Polska nie składa się tylko z Warszawy 😁. Znalazłam Jelonki w warmińsko-mazurskim, zachodniopomorskim, opolskim, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 17.02.21, 09:01 aguha napisała: > Pomijając, że myślałam o Grudziądzu, to jednak Polska nie składa się tylko z Wa > rszawy 😁. Znalazłam Jelonki w warmińsko-mazurskim, zachodniopomorskim, opolski > m, itd. Ale tam było jeszcze o Woli. Więc Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 17.02.21, 10:34 Wiem Doczytałam dopiero w tym wątku. Na wątek Rafała z Grudziądza zerknęłam tylko pobieżnie - trochę mnie odrzuciło po przeczytaniu fragmentu i dałam sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 17.02.21, 09:39 tzw. problem "default city" Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:43 Ch@lera, oddajcie ten watek. taplanie sie w blocie jest wskazane raz na jakis czas dla zdrowotnosci. Dla tach watkow warto zagladac na emama. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 21:50 Ja też! Ależ żałuję, że mam spóźniony zapłon I skrinow nie zrobiłam! Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 23:51 Kurczę, ja też straciłam. A pamiętacie taki wątek, jak któraś napisała, że kobiety kupują mężom "na oko: spodnie, bo długość przedramienia jest w jakiejś proporcji do szerokości w pasie, więc to się da obliczyć? I wtedy się fajnie rozkręcił temat.. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 17.02.21, 00:05 A jak mąż utyje, to przedramię mu się wydłuża? Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 17.02.21, 00:08 No, tam były takie fajne opcje Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 16.02.21, 22:01 I to jest dowód, żeby nie być za bardzo pracowitym, człowiek chce być porządny i go wszystko omija, a nudne wątki wiszą i wiszą. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Która z Was mieszka na Jelonkach ? 17.02.21, 00:18 Zawsze nie załapie się na fajne wątki Odpowiedz Link Zgłoś