arkanna 19.02.21, 18:14 Co za szmira,chyba jedyne trafne określenie . Tak dawno nic fajnego nie widziałam i czekałam z wypiekami na ten film. Fajna obsada i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 19.02.21, 18:33 Widziałam zwiastun w kinie we wrześniu i taki był krindżowy, że nie planuję oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
arkanna Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 19.02.21, 19:53 Po zwiastunie oczekiwałam czegoś z pazurem. Nawet na emamie był wątek na co warto czekać a tu taka porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 19.02.21, 20:00 Zaraz zobaczę, bo obsada dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 19.02.21, 20:09 A ja tak lubię Rosamund Pike Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 11:03 Ja też ją bardzo lubię, ma pazur, inteligencję i urodę, a to się rzadko zdarza w komplecie. Chciałam to obejrzeć, ale już wcześniej się naczytałam złych rzeczy o tym filmie i na razie dałam na wstrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 19.02.21, 22:16 Pomysl świetny, ale rozwiniecie -nijakie, płytkie. Zniesmaczona jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 20.02.21, 09:15 Dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
onewoman Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 20.02.21, 09:27 A co polecacie na netflix, bo ja mam dopiero od niedawna. Obejrzałam Gambit królowej i mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 20.02.21, 18:25 Gambit też mi się podobał. Polecam jeszcze The Crown, jeśli lubisz takie oparte na faktach. Odpowiedz Link Zgłoś
onewoman Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 20.02.21, 20:42 Właśnie wczoraj obejrzalam pierwszy odcinek😊 Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 20.02.21, 21:31 To miłego oglądania Mnie bardzo wciągnęło i czekam na kolejny sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 20.02.21, 09:34 A mnie się podobał. Fakt, mógł trochę rozczarować ale w sumie dobry. Na początku wydaje się do bólu przewidywalny a jednak nie. Niektóre ujęcia to perełki, jak np. fruwający (lewitujący) karzeł. Odpowiedz Link Zgłoś
acola Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 20.02.21, 11:27 Rosamunda wspaniałe zagrała, ależ jej nienawidziłam w tym filmie, taki główny bohater czarny charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
acola Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 20.02.21, 11:28 Musze też wspomnieć że w tym filmie jest przepiękna, jest zła ale też niesamowicie inteligentna i sprytna, w połączeniu z jej pięknem nie można oderwać od niej oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 20.02.21, 12:24 Serio taki słaby? Nastawiłam się na miłą rozrywkę po obejrzeniu trailera.. Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 20.02.21, 18:10 No właśnie, chciałam dziś oglądać.. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 20.02.21, 18:13 Nie oglądaj, obejrzyj. Polecam, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
ewiedzma Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 20.02.21, 20:08 O, a ja dawno się tak dobrze nie bawiłam oglądając film. Może dlatego, że nic o nim nie wiedziałam i nie miałam żadnych oczekiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 20.02.21, 20:13 To duży plus, nie wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
rannala Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 09:06 Obejrzałam wczoraj i spodobał mi się. Nie aż tak przewidywalny, jak można by sądzić. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 09:22 Obejrzała, i nie mam poczucia straconego czasu. Jak człowiek przestanie zadawać sobie pytanie jak to możliwe, to nawet zabawny. Odpowiedz Link Zgłoś
aluap1980 Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 10:04 Mnie ten film bardzo się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
rannala Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 10:21 Jestem po lekturze komentarzy na filmwebie. Strasznie zjechany za: feminazizm, orientację głównej bohaterki, brak morału. Czy ludzie już całkiem podziecinnieli, że oczekują od filmów "grubą czcionką" podkreślenia, że ten/ta to ten zły/zła i koniecznie musi za karę ginąć w męczarniach, zwłaszcza jeśli czarny charaker to kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 11:06 Na filmwebie siedzą już takie dziwne osoby, że portal stał się niewiarygodny jako źródło poleceń Odpowiedz Link Zgłoś
rannala Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 12:22 No chyba tak. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
helena31 Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 10:32 Moim zdaniem ciekawie się zapowiada , tak z 40 min filmu . Potem farsą jest jej walka z mafią i to zniechęca . Tak komedia się robi - zresztą Rosemund dostała Złotego Globa chyba z rolę komediową , a na filmwebie i netflixie ten film jest jako thriller. Odpowiedz Link Zgłoś
rannala Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 10:34 Wg mnie ten film to taka trochę zabawa w pomieszanie gatunków. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ness Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 10:40 Nie dałam rady obejrzeć do końca nawet dla samej Rosamund Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 11:06 J azaczelam ogladac jakas szmire na Netflixie pt Unvisible City. Lo matko... Krecone chyba na parku przy plazy udajacym dzungle. Beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 12:15 Pierwsze pól godziny świetne, potem porażka. Ta mafia tak niedociumana, ze śmiałam się w głos. A mógł wyjść rewelacyjny film. Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 12:53 no wlasnie... Tam taki turecki jeden dosc podobny jest lepszy. Gift sie zowie, nie wiem jak po polsku bo moze nie "dar" tylko inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 12:53 Ja bardzo czekałam na Arsena Lupin, miałam nadzieję na jakiś dreszczyki emocji. I wielki zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 12:55 Już sam dobór aktora tam jest głupi. Arsen Lupin powinien być we wszystkim średni: średni wzrost, średni kolor włosów (szatyn), nijaka twarz itd., żeby mógł się wcielać w różne role, nie zwracać na siebie uwagi i rozpływać niezauważony. A oni dali czarnoskórego wielkiego zwalistego faceta. Absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 19:06 Prawda, ale w Paryżu AD 2021 zwalisty czarnoskóry facet nikomu jakoś bardzo nie rzuci się w oczy, tam jest takich tysiące, więc trzeba brać poprawkę na, że tak powiem, lokalny koloryt Zresztą wykorzystali to w reklamie Lupina, w której Omar nieszczególnie niepokojony przez kogokolwiek rozklejał spokojnie plakaty z własną twarzą w paryskim metrze. On jest bardzo znanym aktorem, ale tam u siebie naprawdę wygląda jak przeciętny gostek z przedmieść. Tylko duży Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 18:06 Mi się podobał. Obsada super. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 19:14 Też mnie trochę rozczarował. Zawsze myślałam, że mafia w rodzinie może się przydać, ale taka doopowata to niekoniecznie. Rosamund wszakże znakomita, Dianne też. Dla nich dwóch warto obejrzeć. Postać Dinklage'a mnie wkurzała niemożebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: O wszystko zadbam- nowość na Netflixie 09.03.21, 19:32 Tak się nastawiłam, a oglądałam na 4 razy i z ulgą skończyłam. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś