leia33 20.02.21, 15:12 Wyjeżdżacie? Ja mam w planach, ale w ośrodku, do którego chcę wyjechać nie przyjmują zaliczek, bo nie wiadomo, co będzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajtova Re: Majówka 2021 20.02.21, 15:16 Nie. Jakiekolwiek wyjazdy w takiej sytuacji są delikatnie mówiąc nieodpowiedzialne. To tak jakby z wlasnej woli przyczyniać się do śmierci innych ludzi a innym swoją niedpowiedzialności niszczyć i zabierać źródło utrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Majówka 2021 20.02.21, 15:22 lajtova napisał(a): > Nie. Jakiekolwiek wyjazdy w takiej sytuacji są delikatnie mówiąc nieodpowiedzia > lne. To tak jakby z wlasnej woli przyczyniać się do śmierci innych ludzi a inny > m swoją niedpowiedzialności niszczyć i zabierać źródło utrzymania. Jest dokładnie odwrotnie - nie wyjeżdzając niszczysz i zabierasz źródło utrzymania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Majówka 2021 20.02.21, 15:50 Niektórzy w czasie pandemii odwiedzają po 6 krajów. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Majówka 2021 20.02.21, 17:06 lajtova napisał(a): > Nie. Jakiekolwiek wyjazdy w takiej sytuacji są delikatnie mówiąc nieodpowiedzialne. To tak jakby z wlasnej woli przyczyniać się do śmierci innych ludzi ale sama ulopiku w Czechach sobie nie podarowałaś - jesteś morderczynią! Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Majówka 2021 20.02.21, 17:29 serio? mam swój domek na zadupiu w górach, w planie chodzenie po szlakach i jedne zakupy w lidlu albo biedronce i siedzenie w / przed domkiem (domek ma 2 sąsiadów). Jadę autem. zagrożenia za wiele nie widzę, u siebie też musiałą bym wyjść na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Majówka 2021 20.02.21, 15:20 No bo nie wiadomość. Już coś przebąkują o zaostrzeniu restrykcji, bo 3 fala. Szlag mnie trafi niedługo ☹️ Odpowiedz Link Zgłoś
leia33 Re: Majówka 2021 20.02.21, 15:28 3 fala? Weź nie żartuj, proszę, liczyłam, że w maju już będzie w miarę normalnie i że dzieciaki wrócą do szkoły w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Majówka 2021 20.02.21, 15:31 Ale dlaczego się dziwisz? Od paru dni się o tym mówi, więc nastawiać się na otwarcia raczej nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Majówka 2021 20.02.21, 15:45 leia33 napisała: > 3 fala? Weź nie żartuj, proszę, W maju to chyba już jakaś 5 fala? Mutacji kosowskiej. Nawet film już o tym był: en.wikipedia.org/wiki/The_5th_Wave_(film) Odpowiedz Link Zgłoś
myslozbrodniarka Re: Majówka 2021 20.02.21, 15:32 Wynajmujemy kilka domków ze znajomymi w lesie nad jeziorem. Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: Majówka 2021 20.02.21, 16:10 Tak, nawet chcialam zarezerwowac, ale hostel do ktorego planujemy jechac nie ma jeszcze rezerwacji na maj. Za to mam juz zabukowana czerwcowke 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
riskylea Re: Majówka 2021 20.02.21, 16:25 Mam zarezerwowany wyjazd na majówkę i na długi weekend w czerwcu. Teraz tez jestem na wyjeździe, pustko jest. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Majówka 2021 20.02.21, 17:26 mam zaklepany epierwszy raz w żciu wyjazd na majówkę i boze ciało tam gdzie jadę na majówkę nie ma więcej wilnych miejsc (zadupie w górach na dolnym śląsku) pani mówiłą, że nie ma wolnych terminów na lipiec, ostatnie kilka dni jej zostało w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Majówka 2021 20.02.21, 17:29 My w majówkę tradycyjnie ruszaliśmy z sezonem kempingowym. Zobaczymy jak będzie w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama