elinborg 20.02.21, 16:00 Film na Netflixie. Przyrodniczy, ale nietypowy. Piękne zdjęcia i niezwykła historia, niespieszna narracja, metafizyczny klimat. Jak ktoś chce odpocząć od tego całego zgiełku- bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: Czego nauczyła mnie ośmiornica 20.02.21, 16:03 Dziekuję, na pewno obejrzę Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Czego nauczyła mnie ośmiornica 20.02.21, 16:10 My Octopus Teacher | Official Trailer | Netflix Definitely wart obejrzenia! Jedno tylko zasmucilo mnie niepomiernie - osmiornice zyja krotko To nie jest przyjazn na lata Czlowiek sie przywiazuje, eh ... Anyway, enjoy Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Czego nauczyła mnie ośmiornica 20.02.21, 16:30 Piękny jest! Na pewno się Tobie spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Czego nauczyła mnie ośmiornica 20.02.21, 16:09 Duzo neomarksizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Czego nauczyła mnie ośmiornica 20.02.21, 16:19 O! To koniecznie musze obejrzec😌 Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Czego nauczyła mnie ośmiornica 20.02.21, 16:24 zycie na rafie Andaman! tez swietne. m.youtube.com/watch?v=8ncUVddkK3Q Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Czego nauczyła mnie ośmiornica 20.02.21, 16:25 Cudowny film. Obejrzalam kilka dni temu i obejrze jeszcze kilka razy. Te kolory! Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama