mashcaron 20.02.21, 21:39 My relaks na kanapie :p przydałby się kieliszeczek likieru pistacjowego ale jestem solidarna z mężem i skoro on nie może to też obejdę się smakiem .. :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woman_in_love Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:40 Twoim mężem jest ten zając? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:48 To jest królica, może być ewentualnie żoną. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:42 Moja też na kanapie, obok mnie, dupka przy dupce, by wiedzieć, że mama nie poszła sobie nigdzie, tylko siedzi i napieprza w klawisze. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:43 A dlaczego on nie może? Wieczór dobry, towarzysko minął, właśnie wróciłam do domu i po wypiciu herbaty idę zbałamucić takiego jednego Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:44 Bo mu dochtór zabronił na trzy miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:59 O, to niefart. Rumianku się napijcie🍵 Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:06 Ale tobie nie zabronil, wiec w czym problem Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:43 Jezus Maria, piszesz? Jak człowiek! Alicja? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:44 Moja służba skończyła myć gary Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:56 Koniecznie! Moja ekipa potrafi też w Szelągowską - młotki i śrubokrety im niestraszne. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:05 Spoko, w razie czego remont zrobią 👍🏻 Odpowiedz Link Zgłoś
e-ness Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:49 My wieczór z tv, Pilot, kocyk i dwa termofory ( reszta brygady w drugim kacie kanapy) i jest pięknie 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:50 Likier pistacjowy brzmi bardzo dobrze, nie piłam a czuję, że to coś w sam raz dla mnie. Mąż na zdjęciu śliczny. A nie było ich dwóch ? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:52 Bosh, bracia blizniacy, to się źle kojarzy 😖 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:52 Mąż jest w tle przykryty kocykiem 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:45 Zamaskowany. Nie chce być na ematce ? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:18 gama2003 napisała: > Likier pistacjowy brzmi bardzo dobrze, nie piłam a czuję, że to coś w sam raz d > la mnie. To be honest, ja bylam zawiedziona ale zostala sympatyczna butelka - w sam raz na jakas jedna roze od wielbiciela Tak, czy siak, w liqueur mozna zainwestowac Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:19 Wyglada jak szampon do wlosow. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:25 Ten mi też nie smakuje, jakiś wodnisty. Ja mam od szwagierki domowy :p jest taki gęściutki i pyyyyszny.. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:45 Myślałam, że to gęściutkie jak advocat. Takie pistacje w płynie z alkoholem ? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:53 Dobrze mija. Po dzisiejszym ciężkim ataku krzątawicy relaksuje się oglądając "New Amsterdam". Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:35 daniela34 napisała: > Dobrze mija. Po dzisiejszym ciężkim ataku krzątawicy relaksuje się oglądając "N > ew Amsterdam". Podoba mi się atak krzątawicy. Kojarzy mi się z pląsawicą św Wita Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:50 No prawie ja mam dwa tryby funkcjonowania. Albo kompletne lenistwo, albo krzątawica w pląsach 😃😃😃 Odpowiedz Link Zgłoś
leia33 Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:54 Piję wino, na razie pierwszą butelkę i zastanawiam się, dlaczego życie jest takie beznadziejne. I że właściwie to już mi się nie chce nic i że czeka mnie już wyłącznie starość. Dobrze, że jestem sama - mąż pojechał z synem na weekend na narty. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:57 To, co nas czeka w dużej mierze zależy od nas samych, więc nie dramatyzuj tylko się zastanów czego byś dla siebie chciała Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:11 Ja juz nie mysle, tylko dryfuje jak ameba, dzieki czemu mam cisnienie 110na60 i ful relax🤤 Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:56 Nagotowałam na jutro, w tym zrobiłam pyszną sałatkę - nażarłam się nieprzyzwoicie Czekam na wiadomość od siostry na FB i sobie pogadamy przy winku. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:57 Napiszę to, jakkolwiek zabrzmi. Mąż na drugim zdjęciu ma takie miziaste stopy, że chętnie bym go podrapała i zobaczyła co zrobi. Albo ty to zrób i napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 21:59 Ale się towarzyszka rozwaliła 😁 My przywieźliśmy i rozładowaliśmy kolejną partię mebli i innych gratów ze starego domu do nowego, zjedliśmy raclette, a teraz odpoczywamy przy piwku. Mąż zapowiedział, że jeszcze drinki zrobi, ale póki co rozwalił się na kanapie jak twój królik i chyba nici z drinkowania 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:07 Zmiana domu? Wygraliście z tym koszmarnym sąsiadem...? Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:20 Niestety nie, ale ostatecznie stwierdziliśmy, że nie mamy zamiaru tam mieszkać po tym ile nerwów nas to kosztowało. Poza tym nasz kochany sąsiad na 100% uprzykrzałby nam życie przy każdej okazji. Póki co z tamtym projektem jesteśmy w sądzie i czekamy, od roku 😤. Po naradach z prawnikiem i naszą doradczynią finansową z banku postanowiliśmy postawić krzyżyk na tamtym i zaczęliśmy szukać czegoś innego. Znaleźliśmy nowo wybudowany dom na sprzedaż, dogadaliśmy się co do ceny i od środy śpimy w naszym nowym domu. Cieszę się jak głupia i najchętniej głaskałabym podłogi. Schody ukradkiem pogłaskała, bo mam moje wymarzone drewniane 🤗. Tamtym projektem będziemy się martwić, jak sąd coś postanowi. Z naszych wyliczeń i zapewnień banku finansowo nie powinno być problemu, więc póki co się po prostu cieszymy. Mąż stwierdził, że odda działkę gminie za darmo, jeśli zbudują tam dom dla uchodźców albo schronisko dla psów 😁. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:24 Albo przetwornie rybna 😂 Niech wam się super mieszka, po tylu latach szarpania i nerwów zasługujecie na święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:32 Dziękuję 😊 Póki co zapowiada się dobrze. Poznaliśmy jednych bardzo fajnych sąsiadów, dzieciaki mają towarzystwo, blisko do szkoły. Jakoś damy radę. Przetwórnia rybna też byłaby dobra, ale mało prawdopodobna. Za to uchodźcy czy inni azylanci u nas zawsze na czasie i gmina co jakiś czas szuka dla nich lokum, więc to wcale nie taka nierealna opcja. 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:11 Marzyłby mi się taki wątek o Waszej przeprowadzce ze zdjęciami....proszę💙 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:23 Może założę wątek, ale chwilowo mam mało czasu na ematkę. Mogę się podzielić zdjęciem nowego widoku z okna w nowym domu. Niestety bez słońca, bo wtedy akurat nie było. Może jutro więcej napstrykam. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:46 Widok super. Miłego mieszkania ! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:15 Moje już do spania gotowe. Panna Cota z mężem. Wino było wczoraj. O 4.00 obudził mnie potężny kac więc nic nie ruszę do następnego weekendu 😛 Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:16 Popołudnie przespałam, potem 2 odcinki the walking dead a teraz właśnie mąż postawił mi bańki i leżę obłożona nim, kotami i psem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:24 U mnie dopiero popoludnie, mroz ciagle trzyma, wiec dzien i wieczor z ksiazka. Na szczescie w koncu trafilam na dobry kryminal. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:33 Obejrzałam ładny film z Nicole Kidman ("Między światami"), wykąpałam się, posiedziałam z maseczką w płachcie. Zżarłam kilka wiśni w czekoladzie, ciastka i lody bakaliowe (zawsze mam takie ssanie na słodycze przed okresem). Rodzinka wybiera się rankiem na narty, więc jest trochę zamieszania. Jutro praca, ech Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:41 A co to za kryminał, jeśli mogę zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Jak wam wieczór mija? 21.02.21, 03:14 Krzysztof Domaradzki, seria o komisarzu Tomku Kaweckim. Jestem w koncowce pierwszej czesci, zgrabnie napisany, dobry kryminal. Po przeokropnym gniocie Koscielnego (Skora) ten naprawde dobrze sie czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
huang_he Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 22:35 Jako osoba wielozadaniowa, jednocześnie słucham książki (po angielsku, ale to kryminał, więc łatwizna), jednym okiem oglądam film, który ogląda mąż, napawam się nowo odkrytą techniką rysunku, piję wino, a drugim okiem gapię się na mrówki i zastanawiam się, czy królowa w końcu zniesie jajo. W sumie miły wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 23:02 Dobrze. Wróciliśmy od znajomych zaspokojeni towarzysko i kulinarnie. Dzieci również. Ugotowałam rosół na jutro. Teraz już tylko błogi odpoczynek z psem i mężem na kanapie Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jak wam wieczór mija? 20.02.21, 23:08 Do męża zadzwonili z pracy przed chwilą i musiał zalogować na pracowym lapku. W geście wątpliwej solidarności odpaliłam swój i jestem na ematce A tako to seriale, małe piwko. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Jak wam wieczór mija? 22.02.21, 23:55 U mnie tak samo leży sobie pies, też na kanapie, jeszcze łeb na poduszce położył, wygodnicki. A ja dyrcham covidowo Odpowiedz Link Zgłoś