stwory_z_mchu 22.02.21, 18:01 Moje ulubione tribute to z 2007: Daft Bodies - Harder, Better, Faster, Stronger Coś się kończy, coś się zaczyna, zawsze ich lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguha Re: Daft punk się skończył :( 22.02.21, 18:23 Też bardzo ich lubię. Szkoda😥 Każdy pewnie zna Get Lucky w duecie z Pharrellem Williamsem. Daft Punk - Get Lucky (Official Audio) ft. Pharrell Williams, Nile Rodgers Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Daft punk się skończył :( 22.02.21, 18:34 moja piosenka koszmar. swego czasu stala sie hymnem krakowskich korporacji krecacych filmiki na temat urokow pracy w biurze. Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Daft punk się skończył :( 22.02.21, 18:59 Ja akurat takich skojarzeń nie mam 😜 Bardziej lubię Starboy z Weeknd The Weeknd - Starboy ft. Daft Punk (Official Video) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Daft punk się skończył :( 22.02.21, 21:48 pharrell williams ma jeszcze lepszy mainstream, który aż poprawia mi humor (powinnam o tym wspomnieć w wątku o uszczęśliwianiu mnie ;P): Pharrell Williams - Happy (1AM) Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Daft punk się skończył :( 22.02.21, 22:01 Powinnaś wspomnieć o tej piosence Uwielbiam! Natychmiast poprawia mi nastrój Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Daft punk się skończył :( 22.02.21, 18:32 Moje ostatnio ulubione covery. Ciekawostka: ten brodaty klawiszowiec to założyciel i obecny CEO Patreon - youtube-rskie gimby na pewno znajo Harder, Better, Faster, Stronger | Daft Punk | Pomplamoose Digital Love | Daft Punk | Pomplamoose Daft Punk | Something About Us | Pomplamoose Odpowiedz Link Zgłoś
bywalczyni.hosteli Re: Daft punk się skończył :( 22.02.21, 21:51 Takkkk, something about us, potem długo nic Odpowiedz Link Zgłoś
marszawka Re: Daft punk się skończył :( 22.02.21, 19:09 I jeszcze „Around the World”. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Daft punk się skończył :( 22.02.21, 21:41 Łączę się w bólu, jak mi się ten epilog na fejsie wyświetlił to nie dowierzałam. Eh, młodość mi umilali przepięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Daft punk się skończył :( 22.02.21, 22:00 ad meritum: rock psychodeliczny i awangardowy (jak pink floyd i king crimson) umarł jeszcze na długo zanim zrozumiałam, że trzeba za tym płakać Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama