tamaratamara 22.02.21, 18:05 Macie swoich faworytów drogie ematki? Moje to intimisini, ostatnio rozglądam się za czyms innym ale nie znajduje nic godnego uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mashcaron Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 18:11 Bon Prix:p dobrze na mnie leżą też staniki z Pour moi. Intimissimi jakoś mi nie leży. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:58 Intimissimi ma fajne figi. Ale i tak wolę Esotiq. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 20:14 W pl też bardzo lubiłam esotiq Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 18:13 Wczoraj zamówiłam kolejne dwa biustonosze firmy Gaia, polecam wielce. Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 18:14 Miałam ale specjalnie nie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 20:28 O nie, tylko nie Gaia, robią jakieś takie "kacze dzioby" z biustu, kształt misek nieładny, nakiś taki ciotkowaty i opadający. Ja ostatnio zakupiłam francuskiej firmy Passionata i jest zachwycający, pięknie zbiera, podnosi, od razu sylwetka robi się młodsza i bardziej wyprostowana, cudny jest trzyma się jak przyklejony a nie uciska o dziwo. Polskie firmy trzymają się jakichś archaicznych wykrojów misek, takie właśnie kacze dzioby, nisko dołem płasko górą, bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 20:29 No właśnie tak jest. Sama widzisz producent producentowi nie równy.... Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 21:13 > O nie, tylko nie Gaia, robią jakieś takie "kacze dzioby" z biustu, kształt mise > k nieładny, nakiś taki ciotkowaty i opadający. moja siostra nosi prawie wylacznie Gaie i ma piekne "kuleczkowate" piersi w ich stanikach. rozmaiar z tych wiekszych, 65G/GG/H. to naprawde zalezy od biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 23:12 Mnie Gaia bardzo służy Odpowiedz Link Zgłoś
sza.aliczek Re: Bielizna bieliźnie nie równa 23.02.21, 22:30 barbibarbi napisała: > O nie, tylko nie Gaia, robią jakieś takie "kacze dzioby" z biustu, kształt mise > k nieładny, nakiś taki ciotkowaty i opadający. Ja ostatnio zakupiłam francuskie > j firmy Passionata i jest zachwycający, pięknie zbiera, podnosi, od razu sylwet > ka robi się młodsza i bardziej wyprostowana, cudny jest trzyma się jak przyklej > ony a nie uciska o dziwo. Polskie firmy trzymają się jakichś archaicznych wykro > jów misek, takie właśnie kacze dzioby, nisko dołem płasko górą, bez sensu. ---------------- Mogę się Ciebie zapytać, jaki masz rozmiar? Szukam czegoś technicznie podobnego do Panache Jasmine, tylko z krótszym, delikatniejszym mostkiem i mniej bolesnymi fiszbinami. Od niemal 20 lat noszę Panache, od dobrych 6-5 Jasmine, ale nie wytrzymuję już nacisku ani na piersiach, ani pod pachami. Boli mnie, natomiast biust (duży) w tym typie stanika wygląda rewelacyjnie. Szukam namolnie dobrze trzymającego i niebolesnego stanika. Wspomniana Passionata mnie zainteresowała, bo przegapiłam i nie znam. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 23:57 angazetka napisała: > Wczoraj zamówiłam kolejne dwa biustonosze firmy Gaia, polecam wielce. Tak patrzę na ich zdjęcia to większość staników jak piłki czy one tak w rzeczywiście wyglądają czy to po prostu zdjęcia takie? Słyszałam ze to firma która ma krótkie fiszbiny. Nie wbijają się w pachy w dużych rozmiarach. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Bielizna bieliźnie nie równa 23.02.21, 19:15 Też bardzo sobie chwalę. Super podtrzymują i formują spory biust. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 18:20 staniki do lat triumph majtki - zwykłe baweniane najczęściej z tk msxx - ostatnio slogi wczesniej szorty puma . Nawet dzisiaj rozmawiałam z koleżanką że musimy obie wymienic zużyte gacie na nowe ale w TK bieda Odpowiedz Link Zgłoś
pyza-wedrowniczka Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 18:24 Ja kupuję w Change (i w jednym lokalnym sklepie z bielizną). Nie wiem, na ile są godne uwagi, ale to jedyna sieciówka stacjonarna, która ma rozmiar 60E-F i dobrze na mnie leży. No i są dobrej jakości bardzo - mam już od kilku lat i wyglądają nadal jak nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 18:28 Dobra jakość jest bardzo ważna tylko niestety szkoda że nie zawsze idzie w parze z ceną. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 21:15 no nie wiem..nosiłam change i bardzo się niszczyła..podobnie staniki itd. Triump niezmiennie trwa Odpowiedz Link Zgłoś
pyza-wedrowniczka Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 22:58 To musiałam dobrze trafić. Chociaż mam od nich 4 staniki w sumie, które trzymają się najlepiej ze wszystkich (Triumpha mam jednego i już się zużył bardzo). Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 18:29 staniki felina dkad sloggi gdzies zgubilo jakosc, bonprix, maja takie jak lubie, porzadna bawelna, wysoki stan, jakosc ok Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 18:31 Dzięki za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
huang_he Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 18:36 Kto zaznał choć raz Corine Virginię... Ja już nawet dałam sobie spokój z kupowaniem jakichkolwiek innych. A mam ich sporo i co z tego, jak nigdy nie są tak wygodne. W związku z tym Virginię mam we wszystkich dostępnych kolorach, a teraz to już nawet na zapas kupuję, bo się boję, że mi wycofają. Moja mama i moje kuzynki, ku własnej rozpaczy, po odkryciu Virginii, wszystkie inny wysłały na dno szuflady. A rozpacz dlatego, że Virginia nie jest przepiękną koronką, no nie. Ale jednak ta wygoda... Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 18:40 Doskonale rozumiem też tak mam czasami że elegancję zamieniam na wygodę. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:01 a ja szukam i szukam zwyklego bawelnianego bez fiszbin, bez usztywnien i innych termocos, takiego najzwyklejszego, domowego, wygodnego, swoje feliny lubie, ale latem 'po domu' chce Odpowiedz Link Zgłoś
violent_green Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:20 Proszę: organicbasics.com/collections/all-womens-products Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:57 violent_green napisała: > Proszę: organicbasics.com/collections/all-womens-products Ciężko stanikiem nazwać coś, co nie ma rozmiaru miseczki Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 21:11 dzieki ale nie do konca to czego szukam Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 23:08 violent_green napisała: > Proszę: organicbasics.com/collections/all-womens-products Matko to jakieś dziwadła stanikiem tego nazwać nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 20:48 Czt ta Virginia ma bardzo wysoki mostek czy tylko mi się tak wydaje? I miski są bardzo blisko siebie prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
huang_he Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 21:01 W rozmiarze 65 E ma dokładnie 6,5 cm. Ale nie jest to taki twardy mostek, jak to bywa w np. niektórych Panache (których w ogóle nie mogłam nosić). Tutaj noszę 65 E, a Freyę miałam bodajże 65 F. W tej Virginii próbowano mnie namówić na większą miskę, ale całe szczęście jej nie wzięłam. Miski wcale nie są tak blisko siebie, może na zdjęciu to tak wygląda. Ja odczuwam to tak, jakby ten stanik dopasowywał się do mojego ciała, łącznie z miseczkami. Jest tak wygodny, że mogłabym w nim spać. Nie czuję w ogóle fiszbin. Nigdy nic mnie nie pije, nic nie muszę podciągać, ściągać, poprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
huang_he Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 21:02 Hm, z tym mostkiem to inaczej. Twardy jest, no bo są fiszbiny, ale jak w innych stanikach, przeróżnych firm, czasem ten mostek czułam, to ten jest taki, że nie czuję go nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Bielizna bieliźnie nie równa 23.02.21, 10:13 Dzięki. Ja jestem niska i często w stanikach te wszystkie wymiary są dla mnie za duże; mostek za wysoko i wbija się w kość, z drugiej strony fiszbiny wbijają się w pachę. Ale skoro tak zachwalasz to może spróbuję ten model. Czy obwód jest elastyczny, czy raczej nierozciągliwy twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
huang_he Re: Bielizna bieliźnie nie równa 23.02.21, 18:20 Obwód jest elastyczny. Jestem również niska i te mostki to była moja wieczna zmora. Tak samo wbijające się fiszbiny pod pachę. W tym staniku w ogóle nie czuję fiszbin ani mostka. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Bielizna bieliźnie nie równa 23.02.21, 18:36 Dzięki, namówiłaś mnie na spróbowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 21:14 huang_he napisał(a): > Kto zaznał choć raz Corine Virginię... Ja też z teamu Corin Virginia. Stanik idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 21:32 Tak ? A powiedzcie dziewczyny czy on sztywny ? Ja najbardziej lubię miękkie, to myślicie że będę zadowolona ? Odpowiedz Link Zgłoś
huang_he Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 21:43 Miski zrobione są z miękkiej gąbeczki. Na pewno nie nazwałabym go sztywnym stanikiem. Moja mama nigdy nie lubiła żadnych, nawet minimalnie usztywnianych, a ten jej podszedł idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 22:16 No to jest sztos. Tez tylko ten Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 22:49 Ja również, odkąd je odkrylam kilka lat temu, noszę tylko ten jeden model😁 Niech się wszystkie triumphy głęboko schowają. Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 18:53 Ciężko połączyć 2w1 wygodę i elegancję Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:00 Najlepiej osobiście sprawdzić w sklepie jak wyglądają jaki materiał itp. Przez internet różnie bywa ładnie wyglądać może tylko za zdjęciu, niestety w dzisiejszych czasach zarazy coraz częściej decydujemy się na kupno w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:01 Chantelle, staniki i majtki. Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:03 Polecasz? Jak z jakością? bo cena powala Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 20:37 Passionata to jedna z firm Chantelle, może nie jest tak droga, widziałam ostatnio w TK maxx, zresztą Chantelle też widziałam. Passionatę mam, bardzo polecam, jakość bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 20:40 Widziałam w internecie, bardzo fajne mają stringi a jeśli jest tak jak piszesz z jakością to będę musiała kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 20:50 na alledrogo są też, ograniczona ilość modeli ale wcale nie drogo Ja mam stanik passionata chyba forever się nazywa ten model, dla mnie jest genialny, a miałam wiele staników i Gaia i triumph i wonderbra (też niezły) i mnóstwo innych. Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 20:55 Barbibarbi możesz polecić stringi koronkowe? Ja nie mam za bardzo rozeznania oprócz intimissini. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Bielizna bieliźnie nie równa 23.02.21, 00:23 Polecam Staniki są bardzo wygodne, długo się nie spierają i nie defasonują. Moja córka też nosi i jest zadowolona. Majtki w większości koronkowe więc nie każdemu odpowiadają ale ja lubię ich fasony i styl Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:20 Jakoś nie pasuje mi. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:22 Staniki Chantelle, brassierki Calida, majtki Hermko i M&S (białe 100% bawełny). Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:25 Na pewno zwrócę uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
violent_green Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:23 Albo Freya: www.freyalingerie.com/row/en/ albo Panache: www.panache-lingerie.com/pl Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:25 Dzięki również zwrócę uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:34 Koronki możecie dobrej jakości polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:42 Ja bardzo lubię polską Dalię Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:47 Dalia całkiem ok ale chętniej wybieram intimissimi Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:51 Ja też freye lubię. Stronę kąpielowe tylko od nich i staniki też , aktualnie dwa. Poza tym Felinę, tych najwięcej, kupuję czasem kilka kolorów, mi najlepiej leży, jeden model Dalii, jeden Triumpha ). Jakościowo Dalia i Triumph trochę słabsze od feliny a felina od Frei. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:54 Jeszcze Samanthe lubię. Jakością nie powala ale bardzo je lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:56 To prawda freya ma świetne stroje kompielowe sama polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Bielizna bieliźnie nie równa 23.02.21, 11:00 tamaratamara napisała: > To prawda freya ma świetne stroje kompielowe sama polecam. Jakie te stroje??? Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:58 Strój też mam Freya. Ale staniki mi nie podeszły, podobnie ja panache. Choć wizualnie bardzo mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 19:58 Intimissimi ma piękne wzory ale jakoś na mnie źle leży, zawsze coś nie tak. Z kolei Trumph wygodny i dobrze uszyty aje te wzory to dla mojej mamy bardziej. Mam kilka fajnej z Bonprix. Także swojej marki szukam wciąż . Poczytam co używacie. Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 20:02 Ja głównie mam intimissini ale od pewnego czasu zaczęłam szukac czegoś innego Odpowiedz Link Zgłoś
effka454 Re: Bielizna bieliźnie nie równa 23.02.21, 16:13 Rozmiarówką nadal nie powalają Ale jak się mieścisz w intimissimi to popatrz na bieliznę "Ewa Bień", moim zdaniem eleganckie i z pazurem, duży wybór kolorów. Uwielbiam patrzeć, bo niestety też się w ich rozmiarówkę nie mieszczę Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 23.02.21, 16:52 Właśnie szukam czegoś innego niż intimissini i z pazurem Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 20:54 Majtki sloggi, lubię takie zwykłe bawełniane, które zakryją to co powinny ale nie obciskają. Biustonowe kiedyś panache, teraz tylko elomi. Ale ja w intimissimi pewnie bym nie znalazła swojego rozmiaru ... Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 21:00 Staniki Dalia, Nessa, Gaia. Majtki mają być wygodne więc nie patrzę na markę. Tzn stanik też ma być wygodny ale w tych trzech Markach znajduję swój rozmiar i wzornictwo mi się podoba. Podoba mi się też Freya ale tu już drogo i nie wiem jak teraz ale kiedyś była to marka waskofiszzninowa a ja raczej szerokofoszbinowa jestem. No i zapomniałabym o Ewie Michalak ale jej cuda też drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 21:01 A do czego? Ja mam trzy kategorie i trzy części w szafie Jedna super wygodna na sporty np shock absorber, majty bawełniane lub microfibrowe o kroku szortów - ta bywa droga, często fajna w tkmaxx Druga - do codziennego noszenia, ma ładnie modelować i dobrze , czyli głównie niewidocznie leżeć pod ubraniami, gładkie staniki bez. koronek na szerokich wygodnych ramiaczkach wygodne wysokie taliujace majty, body w cielesnych kolorach, bazowe topy, modelujace halki pod sukienki Tu rewelacyjny jest np triumph i kappahl, staniki panache Freya i curvy kate bardzo trwałe, robią ładne biusty I trzecia frymusna, do prezentowania, tu juz ani jakość ani wygoda nie jest najważniejsza, tylko ilość i efekt Odpowiedz Link Zgłoś
drzewobezkorzeni Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 21:02 Ostatnie odkrycie, polecam, w ogóle nie czuję, że mam na sobie pl.triumph.com/bralette/sloggi-zero-feel/10186738.html?gclid=CjwKCAiAyc2BBhAaEiwA44-wWzX3zr2_pqppFYcRdufZyWPwkFB2N6zl35daafMEKpn-and7dzSaOxoCycQQAvD_BwE Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 21:06 stanik? w moim rozmiarze nawet nie produkują nie wyobrażam sobie mić takiego stanika (w snsie że dla mnie był by niedobrany rozmiarowo) mam 75H (!) pewnie fajny na małe piersi Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 22:05 O jeżu, ile to w biuście? Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Bielizna bieliźnie nie równa 23.02.21, 10:37 To zależy w której firmie ale mniej więcej 101-103. Biorąc pod uwagę że obwód 75 to jakieś 80 cm pod biustem kobiety to ten biust aż taki ogromny nie jest. Wszystko jednak zależy od firmy bo to się różni niestety Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 21:18 Kupiłam ich strój kąpielowy taki na szybko jak po saunie chce iść na basen czyli łatwy do ubierania bikini. Dla mnie o klasę gorszy niż Freya na plażę gdzie chce się trochę ( oczywiście jak to ematką przed mężem) poprezentowac to jednak nie bardzo. Ale tak na szybko może być. Następnego jednak nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 21:41 A widzisz a ja mam i bikini i strój i szlafroki i piżamy i bieliznę oczywiście i jestem zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 21:58 Mnie się na zdjęciach podobało ale rozczarowało. Może jednak to zależy od konkretnego modelu. Odpowiedz Link Zgłoś
huang_he Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 21:10 I tu mnie zapewne strasznie ematki zjadą, ale moje ulubione majtki to te moraj.pl/pl_PL/products/bcl400-001-figi-damskie-laserowo-ciete I mam całą szufladę pięknych, innych, czasem bardzo drogich, ale co z tego, jak od kilku lat to nigdy nie jest "ten" dzień, żeby je założyć. Jak mi czasem tych laserowych braknie, to oczywiście wygrzebię inne, ale to już nie ta wygoda... Odpowiedz Link Zgłoś
tamaratamara Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 21:12 Też mam kilka takich nie da się ukryć ze poprostu wygoda. Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 22:40 A jak wygląda rozmiarówka majtek w tym Moraju? L to na ile w biodrach plus minus? Odpowiedz Link Zgłoś
huang_he Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 22:48 Ja noszę s. I o ile to s w innych majtkach brałabym juz chyba dla komfortu m, to tutaj zawsze tylko s. Odpowiedz Link Zgłoś
huang_he Re: Bielizna bieliźnie nie równa 22.02.21, 22:49 A poza tym polecam w ogóle inne produkty Moraja - bieliznę i skarpetki dla dorosłych i dzieci. Od lat kupuję tylko tam. Odpowiedz Link Zgłoś