gaskama 22.02.21, 20:49 Nowy sezon Hotel Paradise. Słyszę wrzaski radości męża w pokoju obok. I krzyk "myślałem, że dzis nic dobrego się nie przydarzy!" Ja nie oglądam, bo się wstydzę. Mąż kocha. Żaden program go tak nie bawi. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 22.02.21, 20:53 Nie, religia mi nie pozwala, tzn. uczucie tak potwornego zażenowania, że mam ochotę schować się pod podłogą. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 22.02.21, 20:59 Ja trzecia. Powołuję się na klauzulę sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: O, ty jesteś z Włoszech? 22.02.21, 21:01 O rechot z pokoju obok sie wzmógł. Musi być grubo. Ja zakazałam oglądać przy mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 22.02.21, 21:04 U mnie na szczęście nikt nie przejawia ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: O, ty jesteś z Włoszech? 22.02.21, 21:10 Moj ma ciezki okres w pracy. Duzo pracuje, stresuje się. A twierdzi, że ten program go odstresowuje. Niezbyt często tak rechocze, jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 22.02.21, 21:12 A nie, ja tam nikomu nie żałuję. Byle mnie nie zmuszali. Jak ktoś zapragnie tej rozrywki wysokich lotów to zaszyję się w innym pokoju z laptopem i netflixem. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 22.02.21, 21:13 Oprócz HP są też inne programy przyrodnicze, choćby o pandach czy surykatkach ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 21:15 Żadne surykatki, pandy czy lemury nie są aż tak egzotyczne 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_s Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 05:35 Czuję to samo, zażenowanie tak wielkie, jakbym to sama ja popełniła gafę. Co tym ślicznotkom i kenom po wymuskanym, poprawionym ciele, jak otworzą buzię i stają się chodzącą kompromitacją. Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberalna-kontra Re: O, ty jesteś z Włoszech? 24.02.21, 22:34 Ale to Pamela Stefanowicz razem z partnerem kupiła dom w górach, a nie jacyś inteligenci co zarabiają 2,5 tysiąca na uczelni. Pamela Stefanowicz i partner brali udział w jakimś podobnym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 19:09 Z żenuy dostaję bólu ślinianek przy pierwszym kadrze więc nie daję rady dalej oglądać. Ale jak byłam pijana to mnie koleżanka namówiła do obejrzenia dwóch odcinków Wawa coś tam - ładne chłopaki w samych gaciach były, blondyni i bruneci, mniejsi i więksi, popatrzyłam sobie. Dziewczyn nie rozróżniałam bo były tak samo napompowane. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 21:13 Kurła, ja się palę ze wstydu, kiedy córka mi coś tam brzdąka o tym programie. A sama ogląda to z podobnych powodów jak mąż gaskamy. Ma ubaw po pachy, chociaż to ciut sadystyczna rozrywka niskich lotów. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 21:33 To rozrywka typu "rzut karłem do celu". Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 22.02.21, 20:57 Ogladalam pierwszy sezon. I męża Twojego rozumiem, bo rechotałam do bólu brzucha. Normalnie się takich ludzi nie spotyka ( uczestników) i nie ma szans posłuchać, poobserwować zachowań. Gierek, forteli i zachowań pod kamerkę. Lepsze niż kabaret, poziom rozrywki porównywalny. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 22.02.21, 21:00 Nie, bo oni jednak są żywi i przypominają, że mają swoje nisze ekologiczne, prawa wyborcze, rozmnażają się etc. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: O, ty jesteś z Włoszech? 22.02.21, 21:02 O ku...a, mają prawa wyborcze. O tym zupełnie zapomnialam. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 22.02.21, 21:09 Tego elementu nie potrafię wyprzeć ze świadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: O, ty jesteś z Włoszech? 22.02.21, 21:48 triss_merigold6 napisała: > Tego elementu nie potrafię wyprzeć ze świadomości. Oj tam prawa wyborcze. W jakimś kantonie w Szwajcarii zanim pozwolili głosować kobietom, nadali prawa wyborcze niepełnosprawnym umysłowo meżczyznom. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 08:56 Bo to ludzie przecież, a kobiety niekoniecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 16:51 gaskama napisała: > O ku...a, mają prawa wyborcze. O tym zupełnie zapomnialam. Warto też pamiętać, że skądś pochodzą, mają rodziców, dziadków, rodzeństwo. Również z prawami wyborczymi. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: O, ty jesteś z Włoszech? 22.02.21, 21:00 Nie oglądam, poziom obciachu jest za wysoki. Za to namiętnie oglądam slub od pierwszego spojrzenia, to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: O, ty jesteś z Włoszech? 22.02.21, 21:01 nie oglądam, natomaist zafascynował mnie program: panny młode ponad miarę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_2009 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 25.02.21, 01:48 ja też od czasu do czasu to oglądam i jestem w szoku, jak często propozycje prowadzącej są totalnie niedopasowane do bohaterek. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: O, ty jesteś z Włoszech? 22.02.21, 21:04 I see tits, I like. .... podobno nawet anglista jest w programie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: O, ty jesteś z Włoszech? 22.02.21, 21:46 Przyznam, ze ogladalam Big brothera i mnie to ekscytowalo. Na swoja obrone mam to, ze nigdy wczesniej nie widzialam programow tego typu i ogladalam tylko pierwsze wydanie BB. W obecnych czasach zafascynowalo mnie Naked and afraid, ale nie na dlugo. Mam za soba tez pare odcinkow slubu od pierwszego wejrzenia, ale to mnie znudzilo jeszcze szybciej. Prawdziwy reality show bylby wtedy gdyby przymusowo zamkneli w jednym pokoju np. pare forumek i puscili wszystko na zywiol no ale czegos takiego niestety nie da sie zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 08:26 Nie ma się czego wstydzić, z pierwszego Big Brothera ludzie doktoraty pisali. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 08:53 Pierwszy BB to jednak trochę co innego, bo ludzie którzy tam poszli nie wiedzieli zupełnie z czym to się je i siłą rzeczy zachowywali się w miarę naturalnie. Teraz to jest wszystko wykalkulowane na fejm. Niektórzy potrafią zaliczyć kilka programów tego typu bez najmniejszej żenady. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 15:40 ale BB byl smiertelnie nudny.. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 15:54 Teraz śmiertelne nudy, wtedy to była nowość, hicior nad hiciorami i wszyscy to oglądali i komentowali. Niedawno próbowali wskrzesić BB ale chyba zupełnie nie wypaliło Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 17:00 znowu.to.samo napisała: > > Niedawno próbowali wskrzesić BB ale chyba zupełnie nie wypaliło > Chyba nawet dwie edycje były, które mało kto oglądał. A pierwszy BB to był szał. Nudne nie nudne oglądało się z zafascynowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 19:01 Nie, zawsze był śmiertelnie nudny, taka jego uroda czyli brak urody. Ale kilka odcinków obejrzałam tak, jak się czyta nudną lekturę szkolną, bo z nowym zjawiskiem socjologicznym trzeba się było zapoznać. Izaurę też obejrzałam. Po to by nie obejrzeć nigdy więcej żadnej telenoweli południowoamerykańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: O, ty jesteś z Włoszech? 25.02.21, 01:34 Wlasnie dzieki BB znalazlam forum , ktore czytam od 2001 r 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 25.02.21, 03:39 Ja nie oglądałam. Byłam wtedy na początku studiów i pamiętam, że wszyscy omawiali i komentowali na zajęciach Dla mnie reality show, obojętnie jakie, są nie do przejścia, totalna nuda. Ogólnie zresztą wszystkie masowe telewizyjne programy rozrywkowe nie są w stanie wykrzesać ze mnie minimum zainteresowania. Jedyne, co mogę obejrzeć to programy typu Uwaga. Kiedyś bardzo lubiłam 997, szkoda że już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 08:50 Oj nie, ludzie występujący w tego typu programach są dla mnie wyjątkowo odpychający. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 14:33 ja jak Twój mąż, to moje jedyne guilty pleasure. rodzina wzdycha i przewraca oczami, mówię im że mogą wyjść z pokoju. w poprzedniej edycji był Malbork w Holandii, bawi mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
kubek0802 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 14:44 Przyznaję się, że z niecierpliwością czekaliśmy z synem na trzecią edycję. Ten Malbork to chyba z Niemiec był, ale mogę się mylić. Wczoraj był bidet vel pisuar. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że nie oglądam żadnego innego tego typu programu, a ciągoty do tego nie jestem w stanie zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 15:41 I wciagasz syna w ogladanie takiego syfu?, taa a ksiazek pewnie w domu nie uswiadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 16:54 Malbork byl w Niemczech, moja droga. Pamiętam ten ryk męża. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 17:11 Oglądałam od połowy 2 edycję. Inny świat. Nie znam w realu takich ludzi. Wstyd mi..... Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 18:47 Tak, w Niemczech przy granicy z Holandią Odpowiedz Link Zgłoś
kubek0802 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 18:53 Nawet ten mieszkaniec spod Malborka w lekką konsternację popadł na takie dictum. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 18:30 Boże, nie. Czasami przeczytam jakieś odpryski na pudelku, to już wystarczy aż nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
pani07 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 23.02.21, 19:26 primula.alpicola napisała: > Boże, nie. Czasami przeczytam jakieś odpryski na pudelku, to już wystarczy aż n > adto. To samo, tam w ogóle przeczytałam, że taki program jest- wpisy na pudlu tylko żenadę tego programu pokazują mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: O, ty jesteś z Włoszech? 24.02.21, 08:13 Jest w tych ludziach cos obleśnego. No niby ladni, a patrzeć na nich nie mogę. Chyba nie lubię programów, ze ludzie sa zamknieci w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberalna-kontra Re: O, ty jesteś z Włoszech? 24.02.21, 23:00 Nawet jak są puści, to na brak bzykania się z innymi atrakcyjnymi fizycznie ludźmi nie narzekają i na brak pieniędzy również. Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberalna-kontra Re: O, ty jesteś z Włoszech? 24.02.21, 08:27 I co z tego, że koleś nie umie się wysłowić, skoro lecą na niego dziewczyny takie jak Pamela Stefanowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: O, ty jesteś z Włoszech? 25.02.21, 02:32 Aż wygooglałam tą całą Pamelę i serio myślałam, że masz jednak lepszy gust mimo wszystko. Laska jest tragiczna i mówi z tak dziwną manierą, że nie da się tego słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberalna-kontra Re: O, ty jesteś z Włoszech? 25.02.21, 07:29 To nie jest mój gust. Napisałem jedynie informacyjnie o niej, bo tacy ludzie dziś robią karierę medialną. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: O, ty jesteś z Włoszech? 25.02.21, 07:32 Ale napisałeś w taki sposób jakby to był jakiś 8 cud świata i nobilitacja dla faceta, na którego rzeczona pani poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberalna-kontra Re: O, ty jesteś z Włoszech? 25.02.21, 07:45 Byłaby to jednak pewna weryfikacja urody jegomościa. Zresztą i na tym forum są panie, dla których noc z ładnym męskim pustakiem to coś bardzo ok. Ja bym do łóżka nie poszedł z pustą, bo mi było potem wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: O, ty jesteś z Włoszech? 25.02.21, 09:08 Skoro Ty byś nie poszedł, to co cię obchodzi że inni by poszli? Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberalna-kontra Re: O, ty jesteś z Włoszech? 25.02.21, 11:40 Nie chciałbym kiedyś trafić na dziewczynę, która miała takie podejście w przeszłości lub w sumie ma je nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberalna-kontra Re: O, ty jesteś z Włoszech? 25.02.21, 07:44 Dodam, że na tym forum prof. Simon i Horban są nazywani debilami. Odpowiedz Link Zgłoś
sarah_black38 Re: O, ty jesteś z Włoszech? 25.02.21, 07:53 gaskama napisała: > Mąż kocha. Żaden program go tak nie bawi. > > A wy? > Może sobie pooglądać pólnagie zadki. Akurat ten program znam z zajawek w tv, ale raz obejrzałam z pół odcinka tego burdeliku na Polsacie o podobnej formule. I co mnie zastanowiło, że majty od kostiumu mocno wrzynają się w pośladki. Czemu to służy? ( patrz wyżej) To jakaś masakra Odpowiedz Link Zgłoś