hanusinamama 23.02.21, 18:30 Córka chce na urodziny, wyrosła z dziecięcej. I teraz nie wiem czy lepsze mniejsze kółka czy wieksze (100 vel 200 mm). Córka ma 9 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primumnonnocere Re: Hulajnoga -małe czy duże koła 23.02.21, 18:33 Duże. Małe wpadają w dziury i łatwiej o wywrotki. Również krawężniki i inne przeszkody łatwiej pokonać na dużych kołach. Z doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Hulajnoga -małe czy duże koła 23.02.21, 18:41 Dzieki tez tak myslałam. Deskorolkę młoda wybrała sobie sama wie jaką, jeździła u kolegi. Z hulajnoga gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
marszawka Re: Hulajnoga -małe czy duże koła 23.02.21, 19:01 Mój 9 latek dostał taką. Jest bardzo fajna, cichutko jeździ. Dobra amortyzacja. Mogę polecić z czystym sumieniem. Te z malutkimi kołami są wyczynowe. Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Hulajnoga -małe czy duże koła 23.02.21, 19:35 Małe koła są skejterskie, jak to określił mój syn. Sama bym mojej sześciolatce wybrała hulajnogę z małymi kołami, bo jest po prostu optycznie ładniejsza, ale młody mnie uświadomił, że na małych kółkach będzie się bardziej przewracać niż na dużych, no i komfort jazdy po kostce brukowej jest zgoła inny. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Hulajnoga -małe czy duże koła 23.02.21, 21:24 Do czego? Jazda do szkoły/for fun to duże koła, nawet pompowane. Jeżeli rampy/triki/skoki, to małe kolka i wyczynowa hulajnoga. Odpowiedz Link Zgłoś
sunflowerin Re: Hulajnoga -małe czy duże koła 23.02.21, 23:53 Mój 11 latek dostał na urodziny hulajnogę Frenzy. Świetna jest, sama lubię na niej jeździć. www.skatepro.com.pl/90-32732.htm Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Hulajnoga -małe czy duże koła 24.02.21, 00:03 Większe koła, dobrze byłoby gdyby miała jakąś amortyzację. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Hulajnoga -małe czy duże koła 24.02.21, 00:09 A i jeszcze jedno. Zadbaj, by córka jeździła na tej hulajnodze naprzemiennie nogami. Hulajnogi nie należą do sprzętów zalecanych przez ortopedów, chociaż moje dzieci miały i chętnie użytkowały. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Hulajnoga -małe czy duże koła 24.02.21, 12:03 duże są do jazdy, małe to do trików Odpowiedz Link Zgłoś