hanusinamama 24.02.21, 14:42 Niech mi ktoś wyjaśni o jaki etos temu panu chodziło?? Któż to niszczy ten etos?? I co on tak ochrypł?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanusinamama Re: Przemówienie Morawieckiego w sejmie 24.02.21, 14:49 Ło jeżu kolczasty...a teraz jeszcze jakiś wyjątkowy sukces. Co ten pan pił lub ćpał?? O Panie...Czesi, Słowacy, Estonia...Hiszpania prosi o rady jak zarządzać podatkami. Oni przyjezdzają teraz ( a myślałam ze granice zamknięte) i proszę aby pokazać jak PIS ściąga podatki...ja nie wiem co ten pan ćpa ale musi być mocne... Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Przemówienie Morawieckiego w sejmie 24.02.21, 14:53 A teraz o...nieuczciwym oszuście. Czyli są uczciwi oszuści? Ja chyba zostanę fanką Morawieckiego. Nasz polski Monty Python. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Przemówienie Morawieckiego w sejmie 24.02.21, 14:55 Ciekawe co odwalą-skoro ciągle mówią o Tusku i patologii w tamtych czasach Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Przemówienie Morawieckiego w sejmie 24.02.21, 14:58 Próbuje gasić vatowski pożar. Nienaturalnie pobudzony, chyba własnymi łgarstwami. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Przemówienie Morawieckiego w sejmie 24.02.21, 15:06 Gdyby ten kretyn był pobudzony, kiedy kłamie, to już dawno by eksplodował. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaabing Re: Przemówienie Morawieckiego w sejmie 24.02.21, 15:09 Ale chlopina się zdenerwował. Normalnie aż mu głos drżał. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama