lot_w_kosmos 25.02.21, 18:11 Możecie się podzielić doświadczeniem? Płatności działają jak na Netflixie? Ściąga z karty kredytowej? I czy faktycznie można przerwać w każdej chwili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 18:14 Tak ściąga. Tak, można przerwać Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 18:17 Jaki masz pakiet? Vzy można zobaczyć dovzego jest dostęp w danym pakiecie zanim się go wybierze? Bo jakoś nie umiem się na razie zorientować. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 18:22 Ja mam teraz pakiet start vod. Zawartość pakietów można sprawdzić w zakładce Oferta i chyba Pakiety. Ale nie jest to za bardzo czytelne, przyznam. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 18:24 A, mój pakiet Ci nic nie powie, bo widzę że teraz zmienili nazewnictwo (kupowałam miesiac temu ostatnio, zostały mi 4 dni aktualnego pakietu) Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 18:29 Kilka dni temu zmienili pakiety. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 18:58 Dzięki. Patrzyłam z miesiąc temu. I się zbieram jak pies do jeża. Ale muszę już wykupić bo kilka rzeczymnie kusi. W tym listy do M4 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 19:00 Dla listów to akurat nie warto IMHO 😃 straszne są Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 19:11 Novtaaak. Ale mam ostatnie 3 odcinki Pod powierzchnią do obejrzenia. Kuszą mnie Nieobecni. Może Komendę obejrzę. Żywioły Saszy. No i .... Brzydula Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 19:15 Nie, ja nie odradzam. Tak tylko bólem stwierdzam, że listy słabe są. Ale sama mam, bo parę rzeczy oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 19:42 Obejrzę, pewnie. Wierzę że mogą być słabe, ale zaliczę Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 20:41 Mnie się podobały.....zatem 3x oglądnęłam . Za to LAB, to dramat heh Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 18:24 ja płaciłam przelewem za konkretny okres i nie podawałam nr karty Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 18:54 Nie wiem właśnie czy jeszcze jest ta możliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 19:01 Chyba już nie, od jakiegoś czasu nie było, chyba ze przywrocili Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 19:12 ze 2 czy 3 tygodnie temu płaciłam Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 19:15 Czyli wrócili do tego, to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kinga.six Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 18:35 a co tam jest do oglądania? same nędzne seriale i programy z TVNu oraz odgrzewane kotlety z Discovery Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 18:43 moje koszmarne stopy na tlc, program w sam raz dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 18:44 Ja mam dostęp do całego Canal+, HBO i coś tam jeszcze. Korzystam, młode też. Okroiłam kablówkę do min. żeby mieć pakietowo z internetem. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 18:49 Aha, wywołałyśmy wilka z lasu a trolla z jaskini. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 18:55 Ke? Chyba się ci coś pomyliło trolololo Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 19:43 Przedtem to z karty ściągało i nie było chyba innej opcji ale teraz jest promocja i mozna przelewem lub blikiem za wybrany okres zapłacić. Tez się chyba skuszę na pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 20:09 Jutro odpale laptopa i sobie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
mari.sol Re: Czy któraś z Was płaci za Playera? 25.02.21, 19:51 Kilka dni temu chciałam wykupić na miesiąc player bez reklam. Oferta promocyjna 7,50 zł. Przy zakupie wyświetliła się mi się oferta 50 zł za rok i wzięłam. Zapłaciłam blikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama