babie.lato16 01.03.21, 09:17 Znacie pozytywne zakończenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 09:18 Ja nie znam. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 09:23 babie.lato16 napisała: > Znacie pozytywne zakończenia? Ale w jakim sensie pozytywne? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 09:30 borsuczyca.klusek napisała: > Ale w jakim sensie pozytywne? Że stalker zdechł na wściekliznę? Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 09:34 Znajoma pisała na czacie, forum dla e-matek. Szydzono, obśmiewano, wklejano zdjęcia jej dziecka plus mieszkania. Nie wytrzymała, psychicznie. Odeszła. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 09:57 Ale ona odeszła z forum czy z tego świata? Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 10:00 Wyszła ''na spacer''. I ślad po niej zaginął. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 10:07 Koszmar. Czyli nie wiadomo co się stało i czy forum miało z tym jakikolwiek związek. Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 10:14 Pamiętam, że jej własna córka rozpoznała siebie - na jednym ze zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 10:01 babie.lato16 napisała: > Znajoma pisała na czacie, forum dla e-matek. Szydzono, obśmiewano, wklejano zdj > ęcia jej dziecka plus mieszkania. Nie wytrzymała, psychicznie. Odeszła. Zazwyczaj to dobry krok by odciąć się od toksycznego środowiska. BTW skąd ematki miały zdjęcia jej dziecka i jej mieszkania, czyżby wynajęły detektywa🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 10:28 Nie wiem. Gdy mnie ktoś zaczepia - odchodę i nie angażuję się. I to jest najskuteczniejsza metoda. I bardzo bezpieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 13:49 forum ematek to to forum. Nazwa wlasna. Takie posty leca bo admini maja rozum. To co powinnas napisac: inne forum dla matek , bo inaczej ktos pomysli ze mowisz o tym forum Kolezanka to osoba ze slabych psychicznie i chyba uzaleznionych od forum. Takie osoby nie powinny na forum uczestniczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 09:52 Życie to jednak krucha rzecz. Warto dbać o siebie. Mam takie miejsce, ulubione, na spacery. Wczoraj zdarzył się tam tragiczny wypadek. Mężczyzna uratował życie dziecku, jego ciała nie odnaleziono. Cóż mogę napisać...wychodzisz z domu i nie wiesz czy wrócisz... Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 09:58 To był spływ kajakowy. Moja znajoma to zupełnie inna historia. Ona nie liczyła na taki internetowy ''odzew''. Warto, zastanowić się nad skutkami swoich działań. Ludzie różni są, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 10:07 babie.lato16 napisała: > To był spływ kajakowy. > Moja znajoma to zupełnie inna historia. Ona nie liczyła na taki internetowy ''o > dzew''. > Warto, zastanowić się nad skutkami swoich działań. Zgadzam sie, głównie należy uważać z publikacją zdjęć na publicznych forach. Ludzie różni są, prawda? Właśnie. Natomiast, jeżeli to ematka doprowadziła do zniknięcia twojej koleżanki, uważam, że powinnaś to zgłosić stosownym organom. Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 10:37 Jedna rzecz. Nigdy nie opublikowała żadnego prywatnego zdjęcia na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 10:40 babie.lato16 napisała: > Jedna rzecz. Nigdy nie opublikowała żadnego prywatnego zdjęcia na forum. To skąd je wzięli? Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 10:46 Poczytaj sobie o stalkingu. Dla kogoś, kto zechce abyś wyszła ''na spacer'' to bułka z masłem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 13:00 Ale poczekaj, mówisz, że całe forum chciało ją uśmiercić, zmówili się i zaczęli publikować jej prywatne zdjęcia? Mam nadzieję, że poinformowałaś policję o swoich podejrzeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 13:35 babie.lato16 napisała: > Nie, to nie tak. No to o co ci właściwie chodzi? Jeśli ktoś łamie prawo i cię stalkuje, to dlaczego nie idziesz na policję? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 13:39 Uwielbiam, kiedy ktoś zamiast rzetelnie opisać historię w jednym poście, wiesz- rozpoczęcie, rozwinięcie, zakończenie, rzuca informacjami bez kontekstu, ładu i składu , a ty czytelniku domyśl się i spróbuj sklecić jakąś całość z mojego bełkotu. Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 13:44 Bawcie się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 13:50 Ale czy Ty widzisz, że stworzyłaś wątek na 50 wpisów, tylko dlatego, że forumki próbują wywlekać z Ciebie informację, aby w ogóle zrozumieć o co Ci chodzi? Dam Ci przykład: Karmelowa się Ciebie pyta: skąd wzięli zdjęcia? Ty odpowiadasz: poczytaj sobie o stalkingu. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 13:52 magdallenac napisała: > Ale czy Ty widzisz, że stworzyłaś wątek na 50 wpisów, tylko dlatego, że forumki > próbują wywlekać z Ciebie informację, aby w ogóle zrozumieć o co Ci chodzi? Dałabym sobie spokój, po wątkach: "czy wy wszystkie pracujecie w redakcji gazety?" i "co to w waszym slangu znaczy "kot"?" pojawiła się kolejna odsłona. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 13:55 Nie wiem jak to się stało, że ja przegapiłam wątek o kocie I to jeszcze o kocie w slangu! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 13:57 magdallenac napisała: > Nie wiem jak to się stało, że ja przegapiłam wątek o kocie Watek nadmiernie się nie rozwinął, ale naści: forum.gazeta.pl/forum/w,567,171326003,171326003,Poprosze_o_wyjasnienie_co_oznaczaja.html Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:54 a ty się dobrze bawisz? a lekarz wie jak się bawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:56 Może ona się bawi w dziwnego lidera? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:19 babie lato gdera i gdera- że też ja się wcześniej nie zorientowałam! To przecież dziwny lider wersja internetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:54 a pisałyście ematki że to tylko w realu się da, kłamałyście widać, babie lato was przechytrzyła Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Stalking na czacie/forum itp. 03.03.21, 16:16 magdallenac napisała: > babie lato gdera i gdera- że też ja się wcześniej nie zorientowałam! To przecie > ż dziwny lider wersja internetowa. 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 22:05 1. Ty nie wiesz, dlaczego ktoś spędza całe godziny na forum. Ps a czy to jest nielegalne? czy jest jakiś ograniczony czas? dlaczego grupa nie utworzy zamkniętego forum? tak bronicie tej demokracji... 2. tak, fikcyjna postać Bergamotki, Jolki-kotki i inne...bardzo ucierpiały 3. ja jestem osobą fizyczną - nie fikcyjną 4. owszem, zdarzało mi się trollować - nigdy na temat kogokolwiek z forum Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 22:17 Ludzie nie mają bladego pojęcia jak działa stalking w internecie, wszystko w ramach prawa, bo zgody podpisane itp. To już lepiej powiedzieć otwarcie: wypier....., nie pasuje mi twoja obecność itp. A nie pokrętna gra pt. czy ma ZA? a może nie? o co zakład? i hahahaha Naprawdę ktoś myśli, że tak jest? Ludzie nie mają bladego pojęcia jak stalking wpływa na osobę, która jest jej celem. Ps niech fachowiec wytłumaczy co dzieje się w głowie kogoś kto ma np.depresję. Odpowiedz Link Zgłoś
kokoszka123 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 22:29 babie.lato16 napisała: > Ludzie nie mają bladego pojęcia jak działa stalking w internecie, wszystko w ra > mach prawa, bo zgody podpisane itp. > To już lepiej powiedzieć otwarcie: wypier....., nie pasuje mi twoja obecność it > p. O ile dobrze pamietam, bergamotce wielokrotnie kulturalnie proponono wypierdalanie, ale nie poskutkowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 22:36 A nie prościej kogoś ignorować? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 22:18 babie.lato16 napisała: > 3. ja jestem osobą fizyczną - nie fikcyjną Ty jesteś osobą psychiczną, a nie fizyczną Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 22:25 magdallenac napisała: > Ty jesteś osobą psychiczną, a nie fizyczną Wytłumaczysz mi, proszę, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 22:32 Ona uważa, że jesteś zaburzona psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 22:34 taki-sobie-nick napisała: > Ona uważa, że jesteś zaburzona psychicznie. Rozumiem. Na jakiej podstawie tak sądzi? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 22:36 Na podstawie twoich wpisów i ja bym ci radziła zakończyć pisanie w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 13:50 w samo sedno magdallenac. Bardzo dobrze to opisalas. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 22:14 Tak, według ciebie jest bardzo śmieszne, że kobieta popełniła samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Stalking na czacie/forum itp. 03.03.21, 16:03 a popelnila? z wypowiedzi watkodajcy nic jasnego nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 10:07 Po co wklejała zdjęcia swoich dzieci i mieszkania w necie? Jakaś niezbyt mądra ta twoja znajoma. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 10:08 Czy babie lato nie przypomina Wam gazeciarza? Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 11:30 Ty wiesz kim ja jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:57 nie wiemy kim jesteś albo słabo trolujesz ? albo łeb do remontu? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 13:52 karme-lowa napisała: > Czy babie lato nie przypomina Wam gazeciarza? Zdecydowanie przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:05 Milden tak cyka po ćwierć zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 11:44 > To był spływ kajakowy. W lutym sie nie kajakuje tylko morsuje. Oj, nie klei sie trollowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 12:37 Wygooglaj sobie, moje IP znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Stalking na czacie/forum itp. 02.03.21, 10:35 Babie lato pisze jak jakiś boot. Odpowiedz Link Zgłoś
kokoszka123 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 10:08 Znamy, z ematki, stalkerka tak w koncu dostala po dupie, ze od kilku miesiecy sie nie pokazuje. Jak to mowia "nosil wilk razy kilka..." Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 10:13 Ale w jaki sposób Was stalkowała? Spędzając całe dnie na forum i wysyłając żenujące historyjki ze swojego życia? Trollując - to jest stalking? Inną rzeczą jest wyciąganie prywatnych zdjęć i umieszczanie ich na forum. Plus zakładanie wątków na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 10:46 Znam stalkerkę, która "zaprzyjaźniała się" z osobami w sieci, miesiącami lub dłużej grała miłą empatyczna osobę, a pod innym nickiem na otwartym forum wywlekała szczegoły z ukrytych grup. Gdy wiedziała, gdzie ktoś pracuje, pisała maile do szefa, dzwoniła, śledziła na allegro i komentowała zakupy (wciąż pod innym nickiem), pisała do tych osób złośliwości z dziwnych kont na fb. Zjawia się w sieci z przerwami, stawiam, że te przerwy to pobyt w psychiatryku. Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 12:33 Inną rzeczą jest trolling i konfabulacja. Inną, robienie świństw komuś, kogo chcesz zniszczyć (telefony i mejle do szefa). A jeszcze inną, zemsta. Skuteczna zemsta. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 12:44 babie.lato16 napisała: > Inną rzeczą jest trolling i konfabulacja. Inną, robienie świństw komuś, kogo ch > cesz zniszczyć (telefony i mejle do szefa). A jeszcze inną, zemsta. Skuteczna z > emsta. Twoim zdaniem napisałam o czym? Bo skoro pytasz o stalking, to właśnie o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 12:49 Stalkerem była osoba zaburzona, która powinna leczyć się. A zimna i skuteczna zemsta, na kimś kto jest chory, zaburzony - to jak to nazwiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 12:53 babie.lato16 napisała: > Stalkerem była osoba zaburzona, która powinna leczyć się. A zimna i skuteczna z > emsta, na kimś kto jest chory, zaburzony - to jak to nazwiesz? Przemyślanym stalkingiem? Ludzie robią różne rzeczy z sobie tylko znanych przyczyn. W sieci - najczęściej chyba dla zabawy, chorej satysfakcji, by się poczuć lepiej chociaż tu? Szczególnie, gdy łatwiej im się chwilowo dowartościować, to miła gratyfikacja za trochę szperania, prób łączenia faktów i deszyfracji internautów. Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 13:10 Aha, czyli jednak warto. Pomimo tego, że ktoś coś napisze dla zabawy, konfabuluje. IP masz podane na tacy. Ale taka zemsta, która wychodzi poza granice głupawki na czacie/forum, i dotyka kogoś w życiu realnym to jednak inny kaliber. Szydzenie (wykorzystując czyjeś realne zdjęcia) z czyjegoś życia, w grupie aby weselej, to już zupełnie inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 13:52 >IP masz podane na tacy. gdzie na emamie masz IP podane na tacy? Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Stalking na czacie/forum itp. 02.03.21, 12:14 Parę wersji serwisu do tyłu zdaje się pokazywało domenę/ip piszącego, z tego co pamiętam. No ale to i tak może dać coś najwyżej jeżeli ktoś ma statyczne i do tego niedzielone IP i nie korzysta z VPN. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Stalking na czacie/forum itp. 03.03.21, 16:26 ja to pamietam jako cos moze z 10 lat temu a moze i 15 ze byli tu zalogowani ( nie widac IP) i NIE zalogowani ( widac IP). Ale tego juz od dawna nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
swinki_trzy Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:07 babie.lato16 napisała: > Stalkerem była osoba zaburzona, która powinna leczyć się. A zimna i skuteczna z > emsta, na kimś kto jest chory, zaburzony - to jak to nazwiesz? Jesteś osobą zaburzoną i powinnaś się leczyć? I byłaś stalkerem? I twoja ofiara się teraz mści na tobie? Dobrze zrozumiałam? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 10:52 babie.lato16 napisała: > > Inną rzeczą jest wyciąganie prywatnych zdjęć i umieszczanie ich na forum. No ale skąd ktoś miał dostęp do jej prywatnych zdjęć? Włamał się do komputera? Plus > zakładanie wątków na ten temat. Nie kojarzę żadnego wątku ze zdjęciami mieszkania lub zdjęciami jakiś dzieci założonych na ematce. Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 11:40 Zemsta okazała się skuteczna - gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 11:42 babie.lato16 napisała: > Zemsta okazała się skuteczna - gratuluję. Ale, że mi gratulujesz? piszesz tak, że naprawdę nie wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 11:48 Sasza - bo to gazeciarz Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 12:18 karme-lowa napisała: > Sasza - bo to gazeciarz Aaaa, no to wiele tłumaczy😅 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 13:55 >Nie kojarzę żadnego wątku ze zdjęciami mieszkania lub zdjęciami jakiś dzieci założonych na ematce. ja tez nie ale pamietam ze kiedys umiescilam zdjecie choinki i byla cwiartka poreczy fotela i bergamotka skupila sie na ocenie jaki fatalny mam fotel, typowo brytyjski, nie widzac nawet 1/10tej fotela haha, nie wspominajac nawet ze byl to fotel polski lol Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 14:08 Ja to nie mam nerwów żeby jakiekolwiek zdjęcie tu wrzucić. Chociaż nie raz korciło. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 14:13 ja mam totalny zlew wiec wiesz....i watek ma szanse do 11 wieczorem, potem juz kolejnego dnia nie wchodze na psychotyczne watki. A fajne i wesole to chetnie odwiedzam Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 14:24 Ja wrzucałam zdjęcia kilka razy, ale mnie kompletnie krytyka nie rusza. Przykro by mi było tylko, gdyby ktoś zaczął wyśmiewać mojego kota, bo jak na standardy ematki jest biedak trochę za gruby Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 14:31 tez mam grubego kota. Zre mniej niz inne ( mam 3)ale jakis taki malo ruchliwy Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 14:33 Mój jest wiecznie nienażarty Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:42 jaka karma taka kupa jak mawiaja weterynarze. Widac ma karme glodnego wiecznie kota Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:46 O nie, u nas cała rodzina się zdrowo odżywia, a kot to już w ogóle spożywa same najzdrowsze rarytasy dostępne na naszym rynku A on z tych, co to by żarł najtańsze chrupki z supermarketu Odpowiedz Link Zgłoś
loira Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:27 Czym karmisz kota? Bo ja ciągle szukam tu jakiejś dobrej mokrej karmy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:47 Niestety w USA jest bardzo trudno o dobra zbilsnsowana kocia karme- jedyne z prawie idealnymi skladami, ktore udalo mi sie znalezc to Ziwi Peak i Taste of the wild. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:59 Orijen jeszcze jest dobry w USA. Psa tym karmilam. Ziwi Peak to po prostu suszone mieso. Drogie toto jak ch... Ja karmie tego konkretnie kota zarciem marki Smilla w wersji Light bo to spasione. Inne dostaja inne zarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
loira Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 17:05 Ziwi próbowałam ale te moje cholery się nie poznały na luksusach i nie jadły. Nie ruszają niczego co jest w formie pasztetu. Nawet ta, co zwykle robi za odkurzacz 😆 Taste ma w składzie warzywa ale przynajmniej konsystencję nie pasztetową chyba? Dorzucę parę puszek na spróbowanie do następnego zamówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 22:21 Ja niestety nic innego nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 14:41 Ej kotów to chyba nikt nie wyśmiewa. Jakieś zasady muszą być. 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 14:48 borsuczyca.klusek napisała: > Ej kotów to chyba nikt nie wyśmiewa. Jakieś zasady muszą być. 🤷♀️ Chyba nie wysmiewa swoja droga czy kot wysmiewany na forum przejalby sie tym ? Czy tylko jego ludzki element opiekunczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 17:00 Prawda. Co jak co ale Kota to nie wypada wysmiewac. A nawet ich niedociagniecia i slabosci sa powodem do zachwytow Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:27 magdallenac napisała: > Ja wrzucałam zdjęcia kilka razy, ale mnie kompletnie krytyka nie rusza. Przykro > by mi było tylko, gdyby ktoś zaczął wyśmiewać mojego kota, bo jak na standardy > ematki jest biedak trochę za gruby Szczerze mówiąc, to jak ktoś będzie chciał mi „dosrać”, to to zrobi niezależnie, czy w oparciu o zdjęcie, czy o mój wpis. Natomiast ode mnie zależy, czy się tym przejmę czy nie, Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:39 saszanasza napisała: > > Szczerze mówiąc, to jak ktoś będzie chciał mi „dosrać”, to to zrobi niezależnie > , czy w oparciu o zdjęcie, czy o mój wpis. Tobie to juz chyba nawet ktoś chciał dosrać, że za mlodo wyglądasz, z tego co kojarzę? Zawiść się wylewała Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:43 Mnie najbardziej się podobało, kiedy jedna się doczepiła do drugiej, że tamta się gumowym basenem w ogrodzie przechwala Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:45 magdallenac napisała: > jedna się doczepiła do drugiej, że tamta s > ię gumowym basenem w ogrodzie przechwala Było coś takiego! Nie pamiętam w związku z czym, ale taliabsurdalny zarzut się pojawił Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:49 To był wątek o garażach, dziewczyna napisała o swoim garażu, a tamta o mało nie pękła i bredziła coś o gumowym basenie Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:53 magdallenac napisała: > To był wątek o garażach Dziwnymi drogami błądzi myśl ludzka 😃😃😃 Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:32 magdallenac napisała: > To był wątek o garażach, dziewczyna napisała o swoim garażu, a tamta o mało nie > pękła i bredziła coś o gumowym basenie Chyba o Hecę chodziło. Ktoś ją za basen hejtował Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 17:03 taki gumowy za 200zl- 300zl? he he... Nieprzeniknione jest myslenie bergi... Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 17:00 oj uspokoiłaś mnie, bo kiedyś ktoś się pytał o baseny ogrodowe i się wpisałam że mam taki stelażowy. I już myślałam że to mnie wyśmiały a ja o tym nie doczytałam Ale jednak nie, tam o garażach nie było, widać nie ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:53 Mnie się oberwało w wątku o luksusie, kiedy pisałyśmy sobie z majnekir, że dla nas luksusem jest biały ser z polskiego sklepu- zostałam prymitywnym emigrantem, zażerającym się kiełbachą zwyczajną i kaszanką, jako jedyną życiową rozrywką Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:58 magdallenac napisała: > Mnie się oberwało w wątku o luksusie, kiedy pisałyśmy sobie z majnekir, że dla > nas luksusem jest biały ser z polskiego sklepu- zostałam prymitywnym emigrantem No tak, nigdy nie wiesz, czym podpadniesz 😃 Gdybym mieszkała za granicą to właśnie polskiego białego sera najbardziej by mi brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:09 magdallenac napisała: > Mnie się oberwało w wątku o luksusie, kiedy pisałyśmy sobie z majnekir, że dla > nas luksusem jest biały ser z polskiego sklepu- zostałam prymitywnym emigrantem > , zażerającym się kiełbachą zwyczajną i kaszanką, jako jedyną życiową rozrywką > Mnie czasami „kreatywność” niektórych ematek zadziwia. Ze zwykłego pojedynczego zdania budują złożoną wielowątkową historię, ubarwioną wyśrubowaną analizą psychologiczną, która jest niczym innym, jak nieudolną próbą „leczenia” jedynie własnych kompleksów. Naprawdę nie ogarniam, co powoduje taką chęć zdyskredytowania kogoś? Można być aż tak zawistnym? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:13 Niektórzy są tylko chorzy na głowę, ot i cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:15 Zawiść, zazdrość- cechy ludzkie Mnie dziwi tylko, że takie reakcje, o jakich piszesz powodują całkiem absurdalne rzeczy jak właśnie: gumowy dmuchany basen, czyjaś młodość, albo właśnie wyprawy do polskiego sklepu po ser. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:41 W wątku o kolorach wnętrz mamy śliczny zalążek gownoburzy o nic. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:56 Nie tak o nic- watek niewinny o kolorach i trendach, a musiala sie znalezc jakas gwiazda i zwyzywac autorke od prostakow... Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 17:02 >Mnie się oberwało w wątku o luksusie, kiedy pisałyśmy sobie z majnekir, że dla nas luksusem jest biały ser z polskiego sklepu- zostałam prymitywnym emigrantem, zażerającym się kiełbachą zwyczajną i kaszanką, jako jedyną życiową rozrywką big_grin ja jade z 5 km jak rzuca do sklepu polskiego ser koryncinski. Niestety nie wszedzie bywa i rzadko go przywoza. Tez jestem widac prymitywnym emigrantem Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 17:07 Ja jezdze raz w tygodniu jakies 40 km, tylko po to, zeby kupic swiezy ser bialy. Niczego mi tak nie brakuje jak wlasnie sera i zwyklych solonych sledzi. Te sledzie zrobia pewnie ze mnie prymitywa do entej potegi 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 22:16 Kobito kup mleko od krowy i sobie zrób, w angli chyba krowy mają? Ja tam sera bialego wybitnie nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Stalking na czacie/forum itp. 03.03.21, 16:24 "zostałam prymitywnym emigrantem, zażerającym się kiełbachą zwyczajną i kaszanką, jako jedyną życiową rozrywką big_grin" Umieram😂 Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:00 daniela34 napisała: > saszanasza napisała: > > > > > > Szczerze mówiąc, to jak ktoś będzie chciał mi „dosrać”, to to zrobi nieza > leżnie > > , czy w oparciu o zdjęcie, czy o mój wpis. > > Tobie to juz chyba nawet ktoś chciał dosrać, że za mlodo wyglądasz, z tego co k > ojarzę? Zawiść się wylewała Taaa, była taka jedna, ale nie pamiętam jej nicku, tak się przejęłam🙈😉 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:03 nie pamiętam jej nicku, tak się przejęłam🙈😉 > A też nie pamiętam, zapamiętałam tylko treść, bo to tez absurd był Odpowiedz Link Zgłoś
mirkabella Re: Stalking na czacie/forum itp. 02.03.21, 13:16 Ja też mam grubego kota. Taki już do nas trafił. Spala jakieś 10 kalorii dziennie, na dojscie do miski, przełknięcie jedzenia i powrót na łóżko. Co z takim zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 14:46 Jedna forumka, nie pamiętam ze starości która, umieściła pokój z cudowną zieloną ścianą i komodą. Kiedyś też był fragment skalpu męskiego, który Berga zidentyfikowała jako mężowskie ciemię. Czasem ktoś coś, ale żeby to mogło aż zycie komuś załamać ? Zwłaszcza, że z reguły to wlaścicielki zdjęcia je umieszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 14:49 gama2003 napisała: > Kiedyś też był fragment skalpu męskiego, który Berga zidenty Przeczytałam sklepu mięsnego i chwilę się zastanawiałam o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 17:49 gama2003 napisała: > Jedna forumka, nie pamiętam ze starości która, umieściła pokój z cudowną zielon To mogłam być ja jeśli zamiast komody było biurko. Ale komentarze w rodzaju "koszmar" nie zrobiły na mnie wrażenia. Bardziej głupie były komentarze pewnej idiotki odnośnie do urody mojej ślicznej corki - ale ponieważ też były całkowicie z dupy, również się nie przejęłam. Moje zdjęcie z imieniem, nazwiskiem i nickiem gazetowym przez wiele lat wisiało na jedynce eDziecka - i też nic z tego nie wynikło. Zlosliwce i trolle zawsze sobie potrafią znaleźć temat fo dogryzania - kwestia wypracowania odpowiedniego dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 22:15 <To mogłam być ja A tez pomyślałam o Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 12:04 Tak, znam takie pozytywne zakonczenie. Stalker przesladowal pewna piekna kobiete. Pewnego dnia opublikowal w necie zdjecie jej rudego pieseczka i podpisal "najbrzydszy pies swiata, wyglada jak wiewiorka". Cala okolica sie z psa smiala: sasiadki, inne psy a nawet wiewiorki. Kiedys stalker przechodzil obok i zobaczyl jak ta Piekna Kobieta ma lzy w oczach, bo smieja sie z jej pieska. Poczul wyrzuty sumienia. Potem dowiedzial sie, ze pies zdechl na alergie. Piekna Kobieta przefarbowala psa z rudego na blond,by juz nikt nie wyzywal psa od wiewiorek. Niestety pies byl uczulony na farbe. Odszedl z tego swiata. Stalker wiedziony wyrzutami sumieni pobiegl na psi cmentarz i dlugo plakal nad grobem psa. Wtedy podeszla do niego Piekna Kobieta i zaczela go pocieszac. Stalker wyznal jej swoje winy, a ona mu wybaczyla, bo byla prawdziwa katoliczka. Musial sie tylko wyspowiadac, spedzic weekend z proboszczem i dac mu ..na tace. Piekna i Stalker zaczeli sie spotykac i szybko doszlo do slubu w katedrze. Oczywiscie dopiero po slubie zamieszkali razem i tenteges. Mieli raazem 12 dzieci. W zadnej ciazy nie robili badan prenatalnych ani USG, tym niemniej dzieci rodzily sie zdrowe i nie byly szczepione. Jedyne co wszystkich dziwilo to to, ze dzieci byly rude, pomimo ze i piekna kobieta i Stalker byli blondynami. Ale oni zaakceptowali to skoro panbuk tak chce. Ich rudy proboszcz tez zaakceptowal swoje powolanie przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 12:26 Nie, nie, rude to od psa! Przecież wiadomo, że jaki byl pierwszy pies (rudy) , takie się potem rodzi potomstwo, choćby krył juz kto inny. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 12:27 Tak, pewnie. To ZNAK. 😇 Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 13:32 Bawisz się kosztem innych. Przyjemne, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 13:59 >Bawisz się kosztem innych. Przyjemne, prawda? cierpisz na paranoje? Wlazisz i piszesz cedzaco o jakims watku ktorego nikt nie widzial bo pewno polecial tak szybko jak sie pojawil, jak tylko admini go zauwazyli. Opisujesz osobe ktora ewidentnie zyje bardziej forum niz wlasnym zyciem i nie powinna w ogole bywac na forach tylko na terapii. Nie wiem kto niby byl stalkerem, ale ty teraz ocierasz sie o stalking usilujac manipulowac i wywolac wyrzuty sumienia u ludzi ktorzy nie maja pojecia o czym mowisz. zastanow sie. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 14:19 princesswhitewolf napisała: > Opisujesz osobe ktora ewidentnie zyje bardziej forum niz wlasnym zyciem i nie > powinna w ogole bywac na forach tylko na terapii. Tototo. A na twoje, gazeciarz, problemy podobno swietnie robi spacer po Jurze. Idz sie przejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 14:32 jesli to gazeta to on sie forum nie przejmuje przeciez at tak by sobie nerwy szarpac... Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:03 No jasne, że pójdę. Pięknie już jest, jeszcze tylko wybrać równie piękną datę. Spacery są bardzo zdrowe. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:41 Nie zapomnij wybrać odpowiedniej koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:42 idz idz. dobrze ci to zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: Stalking na czacie/forum itp. 03.03.21, 15:59 Po co zywic trolla? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Stalking na czacie/forum itp. 03.03.21, 16:02 a niech sobie podje... Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:21 Bo to był rudy jamnik nasłany przez proboszcza! I się mścił zza grobu! Zbigniew Zamachowski & Grupa MoCarta - Temat tabu czyli ballada o jamniku (HD) Odpowiedz Link Zgłoś
effka454 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 21:16 youtu.be/0XIQwEkUYDw?t=19 Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 14:39 chabri, to ty? ten pełen pretensji do forum styl łatwo rozpoznać. zdradzę ci tajemnicę: jak nie lubisz jakiegoś miejsca w necie, to się z niego wylogowujesz i szukasz innego. Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lato16 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 14:58 Ostatnio, pisałam, przeprowadziłam się z zatłoczonej stolicy na spokojną wieś (na czas pandemii). I wiecie co, wczoraj odkryłam, iż moje pudło ze sportowym obuwie wyparowało. Znajomi długo śmiali się ze mnie: nic ci nie będzie jeśli włożysz inne obuwie. Lżejsze. Czy można pójść sobie na spacer, w jakimś, byle jakim obuwiu? Ktoś doradzi? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:40 Masz coś z głową? Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:43 Pandemia bardzo źle wpływa na ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:56 Po Jurze tylko w garniturze! Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 15:57 mid.week napisała: > Po Jurze tylko w garniturze! A po Ojcowie w kasku na głowie! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:05 iwoniaw napisała: > mid.week napisała: > > > Po Jurze tylko w garniturze! > > A po Ojcowie w kasku na głowie A w Pieskowej Skale Nosząc grube szale Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:09 daniela34 napisała: > iwoniaw napisała: > > > mid.week napisała: > > > > > Po Jurze tylko w garniturze! > > > > A po Ojcowie w kasku na głowie > > > A w Pieskowej Skale > Nosząc grube szale > A na Chorągwicy W masce i przyłbicy! Za to w Lanckoronie Zdezynfekuj dłonie! Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:11 A odpowiadając na pytanie główne - W bylejakim bucie Tylko w Nowej Hucie 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:14 za to w sandalach na Panienskich Skalach Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:15 iwoniaw napisała: > > W bylejakim bucie > Tylko w Nowej Hucie > 😂 W balerinach na Czyżynach Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:18 Na Ruczaju w futrze w maju Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Stalking na czacie/forum itp. 01.03.21, 16:25 iwoniaw napisała: > Na Ruczaju w futrze w maju Na Grzegórzkach Bosa nóżka Odpowiedz