triismegistos 03.03.21, 20:26 Właśnie odegrano przede mną scenę konania z głodu. Biedna kocina norma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chococaffe Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 20:29 Niedawno sama byłam ofiarą Myślałam, że serce mi pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 20:31 Dlaczego nie nagrywacie filmików? Koty robiłyby karierę na YouTube. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 20:33 Sama nie wiem czemu 🤓 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 20:36 hmmm, zanim bym wyjela kamere, to kotu by sie grac odechcialo, nikt nie ma takiego parcia na szklo jak Kicia.Yoda Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 21:19 Nagrywać cudze nieszczęscie???? Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 21:21 a serio - naprawdę byłam na skraju rozpaczy i współczucia (kot nie mój, byłam babysitterką, więc nie znałam jego tricków) Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 21:43 Eh, widać, że nie macie głowy do interesów Inna już dawno założyłaby kotu kanał na Youtube, trzaskałaby kasę za odsłony i mianowała się kocią menedżerką. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 22:08 Dla przykładu Cat Pusic 1.5 mln subskrypcji prawie 500 mln wyświetleń. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 23:42 mamy gwiazdy i sprzet ale komu by sie chcialo, to jest robota na caly etat przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 22:17 kira02 napisał(a): > Dlaczego nie nagrywacie filmików? Koty robiłyby karierę na YouTube. > Przecież służba musi kotka ratować, a nie filmiki nagrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 20:31 Za szybko poszło. Biedna kocina słania się na osłabłych łapkach i jęczy tak rozdzierająco, że gdybym sama pił godziny temu nie nakładała do misek uwierzyłbym bez pudła. Chłop się nabrał, zakwestionował moje zarzekanie się, że były karmione, niestety niedojedzone miski mówią same za siebie 😸 Oskarowy aktor mi się marnuje w domowych pieleszach. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 20:34 uwierzylas? my mamy Alicje zwana Pola Negri nie umiera z glody wprawdzie ale na dywaniku pod wanna odstawia takie tragedie, ze Oskara by w cuglach wygrala Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 20:47 My mamy dwa takie talenty w domu. Rano pierwszy wstaje syn, karmi. Potem wstaje mąż i karmi, bo nie jest pewien, czy aby na pewno jednak syn nakarmił dwa słaniające się z głodu koty. Potem ja wkraczam do kuchni, potykając się o jednego łaszącego się kota, któremu towarzyszy piszczący, skamlący drugi kot. I tak - jak jeszcze na widok tego płaczącego kota, a dokładnie kocicy, to mogę chwilę się zawahać i zastanowić, że można biedna- rzeczywiście jest głodna, bo może ją synuś nie dopuścił do miski, to widok tegoż syniusia, natychmiast każe mi zweryfikować moje wątpliwości. Jemu już karma wychodzi oczami, a dalej dopomina się żarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_sniezynka Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 21:53 Skąd ja to znam! Drze się jakby od 3 dni nie jadła i ostatkiem sił przypominała, że musi coś zjeść bo inaczej skona. Jak dostanie miske to dziubnie z 2-3 razy i odchodzi Trzeba chować, bo pozostała 2 żre tyle ile dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 21:56 Moja jest niejadkiem, niewiele jej smakuje. Za to lubi czytać 😉... Komiksy Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 22:09 Jaka słodka minka 🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 22:00 Nasz konajac żałośnie miauczy z głową w misce. Tylko waga, prawie 9 kg kota, psuje efekt 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 22:17 Panna Cota przychodzi do nas rano, niewiele zjada ale tradycji musi być za dość. Jedzenie należy nałożyć. Żeby nas obudzić wkłada nam łapę pod kołdrę i wymacuje nasze stopy. Po czym paca je łapką. Nie ma mowy aby się nie obudzić Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Co za talent się marnuje... 03.03.21, 23:50 Nie wiem czy wypada się wpisać do tego wątku bo ja mam psa na stanie, nie kota. Ale też tak robi. Nawet świeżo nakarmiony jak zobaczy że ktoś z nas je to jego skomlenie potrafi roztopić lodowe serce. Wodzi mętnym wzrokiem za naszą ręką /łyżką /widelcem czy nawet podnoszoną do ust filiżanką i normalnie skowycze.... Jak bym sama mu wcześniej miski nie napełniła to gotowa byłabym uwierzyć że zagłodzony Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama