iksa.78 21.04.21, 06:48 Wymagania: gładki, beżowy, bez push-up. PS czy ktokolwiek zna markę Corin? (Chodzi o model Virginia) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huang_he Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 06:51 Znam, mam na sobie, najlepszy stanik, jaki w zyciu nosiłam. Mam wszystkie kolory, ktore tylko byly dostępne. I wlasnie idzie do mnie kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
iksa.78 Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 06:59 Przymierzam się i chyba kupię. Bo jest gładki, z opisu idealny na lato. Stacjonarnie są dosyć drogie, czy kupujesz przez allegro? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
huang_he Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 07:12 Kupuje juz tylko na allegro. Chyba, ze jest gdzies inny kolor dostępny, bo na allegro w moim rozmiarze to teraz bieda Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 07:24 huang_he napisał(a): > Kupuje juz tylko na allegro. Biustonosze z allegro są kupowane i odsyłane. Po całodziennym noszeniu i przepoceniu ( no bo przecież trzeba sprawdzić jak się nosi). A fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa.anika Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 08:46 Identyczne jak te z Corin ma Dalia i ten własnie jest moim naj naj Odpowiedz Link Zgłoś
iksa.78 Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 18:07 A czy pamiętasz jaki to model z Dalii był? Może coś tańszego znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa.anika Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 11:06 To ten model z Dalii: dalia.pl/biustonosz_anna_spacer_k17_bezowy.html On-line już ciężkie do kupienia, ale w stacjonarnych sklepach powinny być. Mają teraz jakiś nowy podobny model. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 19:34 ja mam tylko beżowe i czarne, po kilka z kazdego z tych kolorów. Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 22:59 potwierdzam że to świetna rzecz jest Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 09:22 Podepnę się, bo już któryś raz czytam zachwyty nad tym stanikiem. Rozmiarówka jest standardowa? Odpowiedz Link Zgłoś
iksa.78 Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 18:09 Nie jestem pewna czy standardowa...raczej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
konwaliamajowa Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 23:30 Aja musiałam wziąć rozmiar większy pod biustem (i mniejsza miseczkę) niż w przypadku innych firm (Triumph, Freya). Odpowiedz Link Zgłoś
huang_he Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 07:42 Potwierdzam. Freyę mam 65f, virgin 70e Odpowiedz Link Zgłoś
koraleznasturcji Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 08:50 Corina nie mam, ale moim zdaniem Freya ma najbardziej uprzejmą rozmiarówkę na rynku. Mi tam zawsze wychodzi najmniej pod biustem i najwięcej w miseczce. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 18:20 Uwielbiam te gładkie beżowe, nieodznaczające się staniki. Mam Tę Virginię, Ava (taki z czerwoną różyczką pośrodku), Freya Deco, Bravissimo Satine, Bravissimo Niya. Mój facet nie przepada, ponoć "babciowe" są; staram mu się w tym nie pokazywać Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 18:21 Podobnie wygląda wacoal basic beauty t-shirt bra. Jest gładki, bez pushupa, ale miseczki są takie trochę sztywniejsze, nie jest całkiem miękki. Wygodny, ale nie ulubiony, bo ja preferuję całkiem miękkie. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 19:32 virginia ma fiszbiny, poza tym jest miękka, nawet miski sa elastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 22:31 Wacoal też ma fiszbiny, miski też są elastyczne tylko z takiego ciut grubszego materiału niż zwykły miękki biustonosz. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 22:45 virginia nie jest żadnym pushupem. jedyną 'wadą' moga byc właśnie te fiszbiny. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 22:47 Virginia ma też wersję push up z grubszą gąbką i niskim mostkiem ( plunge). Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 00:06 primula.alpicola napisała: > Virginia ma też wersję push up z grubszą gąbką i niskim mostkiem ( plunge). ma push up, bardotke, satnik do karmienia i jeszcze pare innych wersji, ktorych nie noszę, wybacz ignorancję. przyzwyczaiłam sie przez pare lat do tej wersji o nazwie 'spacer' z bardzo elastycznymi miseczkami, sa 2 modele, z koronką na dole i bez. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 22:34 Znam, noszę od lat tylko takie. Idealne, nic nie obciera, nie odstaje, b. wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
konwaliamajowa Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 23:26 Mam jeden. Kupiłam, bo był polecany na forum. Dobrze leży, pięknie obejmuje i unosi pierś. Niestety mi się trochę wbija w ciało mostek łączący miseczki. Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 23:36 Najlepszy stanik ever: Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 08:46 Szkoda, że triumph (piszę ogolnie, a nie o stanikach +size) ma miseczki tylko do c-d. Odpowiedz Link Zgłoś
konwaliamajowa Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 23:51 Napiszcie, proszę, gdzie kupujecie Virginię? W swoim rozmiarze umiem znaleźć tylko biały i beżowy, a chciałabym inne. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 00:02 e-corin.eu/pl/biustonosz-virginia-17871-bezowy.html tu sa wszystkie kolory, ale nie kazdy jest dostepny w dowolnym rozmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
konwaliamajowa Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 08:15 Dziękuję. Niestety mojego rozmiaru brak. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 08:43 Innych kolorow w moim, niz czarny, bezowy i ew. bialy, tez nie ma - noszę cieliste i czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 21:15 Ja w sklepie stacjonarnym, jeśli jesteś z Wwy to mogę podać namiar, mają zawsze spory wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
martas83 Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 00:13 Nipplex Anna i Anita (Anitę w kolorze mocca można uznać za beżowy Odpowiedz Link Zgłoś
jehanette Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 08:34 Virginia Corina to ponoć bardzo udany model, kupuj. Mierzyłam go kiedyś,faktycznie jest mięciutki i milutki. Odpowiedz Link Zgłoś