Dodaj do ulubionych

Biustonosz, stanik - szukam.

21.04.21, 06:48
Wymagania: gładki, beżowy, bez push-up.
PS czy ktokolwiek zna markę Corin? (Chodzi o model Virginia)
Obserwuj wątek
    • huang_he Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 06:51
      Znam, mam na sobie, najlepszy stanik, jaki w zyciu nosiłam. Mam wszystkie kolory, ktore tylko byly dostępne. I wlasnie idzie do mnie kolejny.
      • iksa.78 Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 06:59
        Przymierzam się i chyba kupię. Bo jest gładki, z opisu idealny na lato. Stacjonarnie są dosyć drogie, czy kupujesz przez allegro? Dzięki.
        • huang_he Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 07:12
          Kupuje juz tylko na allegro. Chyba, ze jest gdzies inny kolor dostępny, bo na allegro w moim rozmiarze to teraz bieda
          • januszekxxl Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 07:24
            huang_he napisał(a):
            > Kupuje juz tylko na allegro.

Biustonosze z allegro są kupowane i odsyłane. Po całodziennym noszeniu i przepoceniu ( no bo przecież trzeba sprawdzić jak się nosi). A fuj!
            • aaa.anika Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 08:46
              Identyczne jak te z Corin ma Dalia i ten własnie jest moim naj naj smile
              • iksa.78 Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 18:07
                A czy pamiętasz jaki to model z Dalii był?
                Może coś tańszego znajdę.
                • aaa.anika Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 11:06
                  To ten model z Dalii:
                  dalia.pl/biustonosz_anna_spacer_k17_bezowy.html
                  On-line już ciężkie do kupienia, ale w stacjonarnych sklepach powinny być. Mają teraz jakiś nowy podobny model.
      • georgia.guidestones Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 19:34
        ja mam tylko beżowe i czarne, po kilka z kazdego z tych kolorów.
      • kafana Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 22:59
        potwierdzam że to świetna rzecz jest
    • m_incubo Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 09:22
      Podepnę się, bo już któryś raz czytam zachwyty nad tym stanikiem. Rozmiarówka jest standardowa?
      • iksa.78 Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 18:09
        Nie jestem pewna czy standardowa...raczej tak.
        • konwaliamajowa Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 23:30
          Aja musiałam wziąć rozmiar większy pod biustem (i mniejsza miseczkę) niż w przypadku innych firm (Triumph, Freya).
          • huang_he Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 07:42
            Potwierdzam. Freyę mam 65f, virgin 70e
            • koraleznasturcji Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 08:50
              Corina nie mam, ale moim zdaniem Freya ma najbardziej uprzejmą rozmiarówkę na rynku. Mi tam zawsze wychodzi najmniej pod biustem i najwięcej w miseczce.
    • primula.alpicola Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 18:20
      Uwielbiam te gładkie beżowe, nieodznaczające się staniki.
      Mam Tę Virginię, Ava (taki z czerwoną różyczką pośrodku), Freya Deco, Bravissimo Satine, Bravissimo Niya.
      Mój facet nie przepada, ponoć "babciowe" są; staram mu się w tym nie pokazywaćwink
    • abecadlowa1 Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 18:21
      Podobnie wygląda wacoal basic beauty t-shirt bra. Jest gładki, bez pushupa, ale miseczki są takie trochę sztywniejsze, nie jest całkiem miękki. Wygodny, ale nie ulubiony, bo ja preferuję całkiem miękkie.
      • georgia.guidestones Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 19:32
        virginia ma fiszbiny, poza tym jest miękka, nawet miski sa elastyczne.
        • abecadlowa1 Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 22:31
          Wacoal też ma fiszbiny, miski też są elastyczne tylko z takiego ciut grubszego materiału niż zwykły miękki biustonosz.
          • georgia.guidestones Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 22:45
            virginia nie jest żadnym pushupem. jedyną 'wadą' moga byc właśnie te fiszbiny.
            • primula.alpicola Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 22:47
              Virginia ma też wersję push up z grubszą gąbką i niskim mostkiem ( plunge).
              • georgia.guidestones Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 00:06
                primula.alpicola napisała:

> Virginia ma też wersję push up z grubszą gąbką i niskim mostkiem ( plunge).
                ma push up, bardotke, satnik do karmienia i jeszcze pare innych wersji, ktorych nie noszę, wybacz ignorancję.

przyzwyczaiłam sie przez pare lat do tej wersji o nazwie 'spacer' z bardzo elastycznymi miseczkami, sa 2 modele, z koronką na dole i bez.
    • sol_13 Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 22:34
      Znam, noszę od lat tylko takie. Idealne, nic nie obciera, nie odstaje, b. wygodne.
    • konwaliamajowa Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 23:26
      Mam jeden. Kupiłam, bo był polecany na forum. Dobrze leży, pięknie obejmuje i unosi pierś. Niestety mi się trochę wbija w ciało mostek łączący miseczki.
    • piszaca.zza.swiatow Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 23:36
      Najlepszy stanik ever:
      • georgia.guidestones Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 08:46
        Szkoda, że triumph (piszę ogolnie, a nie o stanikach +size) ma miseczki tylko do c-d.
    • konwaliamajowa Re: Biustonosz, stanik - szukam. 21.04.21, 23:51
      Napiszcie, proszę, gdzie kupujecie Virginię? W swoim rozmiarze umiem znaleźć tylko biały i beżowy, a chciałabym inne.
      • georgia.guidestones Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 00:02
        e-corin.eu/pl/biustonosz-virginia-17871-bezowy.html tu sa wszystkie kolory, ale nie kazdy jest dostepny w dowolnym rozmiarze.
        • konwaliamajowa Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 08:15
          Dziękuję. Niestety mojego rozmiaru brak.
          • georgia.guidestones Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 08:43
            Innych kolorow w moim, niz czarny, bezowy i ew. bialy, tez nie ma - noszę cieliste i czarne.
      • sol_13 Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 21:15
        Ja w sklepie stacjonarnym, jeśli jesteś z Wwy to mogę podać namiar, mają zawsze spory wybór.
    • martas83 Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 00:13
      Nipplex Anna i Anita (Anitę w kolorze mocca można uznać za beżowy smile
    • jehanette Re: Biustonosz, stanik - szukam. 22.04.21, 08:34
      Virginia Corina to ponoć bardzo udany model, kupuj. Mierzyłam go kiedyś,faktycznie jest mięciutki i milutki.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka