scamall15
15.06.21, 12:32
Cześć,
do tej pory raczej podczytywałam, ale mam nadzieję udzielać się częściej , no i , że pomożecie.
Chciałabym wykupić sobie karnet na siłownię, razem z pomocą trenera personalnego. Nigdy do tej pory nie chodziłam na siłownię (zawsze byłam raczej basenowo -taneczna) i myślałam, że będzie to wyglądało jakoś tak, że przejrzę sobie "profile" trenerów na stronie siłowni, wybiorę tego, który mi najbardziej odpowiada i opłacę usługę karnet+trener. Ale poczytałam trochę na ten temat i wychodzi na to, że raczej tak się nie robi, trenerów szuka się samodzielnie, a jeśli zapyta się na siłowni, to polecą tego, kto jest akurat na zmianie. Przyznam, że niezbyt mi się widzi szukać kogoś na fejsie, olx i tym podobnych. Nie mam żadnego doświadczenia, nie chcę trafić na kogoś dla kogo będę pierwszą klientką albo jakiegoś oszusta czy naciągacza. Z drugiej strony, trenerzy mający strony internetowe i świetny marketing, też mi się nie uśmiechają, bo pewnie mają mnóstwo klientów i będą mnie traktować na odwal się.
Z drugiej strony, jak to w ogóle wygląda? Idę z trenerem na siłownię i wykupuję karnet dla siebie i dla niego?
Macie jakieś doświadczenia? Jak to wyglądało u Was? Polecacie, czy lepiej sobie odpuścić i zająć się innym sportem/ćwiczyć samodzielnie? Bo przyznam, że jeśli to taki ambaras, to odechciewa mi się tej siłowni, choć wiem, że powinnam się zebrać.