abecadlowa1 15.06.21, 21:04 Oceniłyśmy już piłkę kopaną. A jakie dyscypliny sportu ematka ogląda z zapartym tchem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.graca Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 21:07 Walki w kisielu na emamie. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 21:10 Żadne. Kiedyś z przyjemnością oglądałam łyżwiarstwo figurowe i gimnastykę artystyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 21:37 Łyżwiarstwo figurowe jak najbardziej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 16.06.21, 11:29 przy łyżwiarstwie dostaje zawału - tak samo mam w cyrku... dla mnie to stres. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 21:39 Żużel, siatkówka na wysokim poziomie, snooker. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 21:52 W dorosłym wieku odkryłam ze zdziwieniem i smutkiem, że żużel nie jest najpopularniejszym sportem w Polsce. A w dziecieństwie wydawało się inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 22:09 Zielona Góra, Leszno czy Lublin? Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 22:13 Ooo widzisz, tak łatwo wskazać miasto, o które może chodzić, co potwierdza, że to jednak niszowa dyscyplina. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 21:39 Tenis i siatkówkę Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 16.06.21, 17:29 nickbezznaczenia napisał(a): > Tenis i siatkówkę To tak, jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
ela.dzi Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 21:40 Siatkówka i siatkówka plażowa Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 21:47 Łyżwiarstwo figurowe. Ładne, dobra muzyka i wymaga gigantycznych umiejętności. Koszykówka. MBA uwielbiałam jak byłam mniejsza. Jednak kilkadziesiąt punktów, 2x mniej zawodników i kwarty robią swoje w tempie gry. Skoki do wody też są przyjemne. Nie wiem dlaczego, ale zawsze też lubiłam bobsleje chociaż akcji tam prawie zero no i oczywiście snowboard. Szermierka i jeździectwo też fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 21:50 Siatkówka od zawsze. Tam się dzieje. Piłka ręczna i koszykówka też są super. No ja generalnie łatwo się wkręcam w takie sportowe klimaty. Lubię Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 21:50 Męska siatkówka Łyżwiarstwo szybkie Lekka atletyka Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 21:56 lukrecja46 napisała: > Męska siatkówka > Łyżwiarstwo szybkie > Lekka atletyka Gwoli językowej informacji Ta forma już nie jest raczej poprawna Ale osobiście ja uwielbiam, od kiedy mój przedszkolak brał udział w programie lekkoatletyka dla każdego Biegał jak na skrzydłach na treningi i zawsze mówił, ze idzie na letką apletykę Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 22:35 Oj kolejka dopiero teraz zauważyłam, że telefon zmienił na tę formę. Miała być oczywiście lekkoatletyka. 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 21:52 Koszykówka, łyżwiarstwo figurowe, skoki narciarskie Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 21:57 Hokej, pika nożna kobiet, siatkówka plażowa kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 22:05 Spokojne szachy i wręcz brutalny boks – czy takie połączenie ma szanse powodzenia? Wbrew pozorom tak! Boks szachowy to dyscyplina sportowa polegająca na połączeniu walki bokserskiej z partią szachową, która jest najpopularniejsza w krajach takich jak Wielka Brytania, Niemcy, Rosja czy Indie. Co ciekawe, sport ten został wymyślony w roku 1992 przez Enki Bilala, francuskiego twórcę komiksów, a rozpowszechnił go holenderski performer Iepe Rubingh. Jak wygląda rozgrywka? W sumie zawodnicy rozgrywają 11 rund – w sześciu grają w szachy, a w pięciu się boksują. Runda szachowa trwa cztery minuty, z kolei bokserska trzy. Śmiało można stwierdzić, że boks szachowy jest liderem kategorii „najdziwniejsze sporty”. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 22:10 Aż musiałam sprawdzić. To naprawdę istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 22:41 abecadlowa1 napisała: > Aż musiałam sprawdzić. To naprawdę istnieje Widzisz kochana .Nie mnie trzeba wierzyć albo kochać . Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 16.06.21, 00:17 Ej jak oni myślą nad ruchami ze wstrząśnieniami mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 16.06.21, 00:24 Moja droga, posługujesz się stereotypami. Wszak Kliczko ma doktorat z filozofii. Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 22:49 hokej (lodowy) i rugby, najchętniej w wersji union. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 22:52 Taniec z Gwiazdami! Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 23:24 Wyścig do stołków podczas wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 15.06.21, 23:43 Siatkówkę obrzydzili mi w liceum, brrr. Kiedyś lubiłam koszykówkę, ale od lat nie śledzę. I łyżwiarstwo figurowe, cudne do oglądania. Lubię też lekkoatletykę: wszelkie biegi, skoki, rzuty i ciężary Ale piłkę nożną najbardziej, jakiś sentyment z dzieciństwa. I żeby było jasne, tylko oglądam, w praktyce ze sportem mi nie po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 16.06.21, 00:53 Soccer Soccer Soccer potem mala przerwa Curling potem duuuuuza przerwa Hockey Basketball Sprint Marathon Slalom Gigant Lacrosse Cheers. PS. Czy ja wspomnialam, ze soccer rulez? Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 16.06.21, 12:52 Nie odbierają obywatelstwa i przydziału syropu klonowego za posiadanie czegoś innego niż hokej na pierwszym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 16.06.21, 15:48 Sportem narodowym jest ... lacrosse - gdy sie obejrzy pare razy mozna sie wciagnac - mnie wciagnela kolezanka z dawnej pracy, ktorej 3 synow gralo "na powaznie", pozyskali good scholarships based on sport etc. Wciaz, gdy jest okazja, ogladam z przyjemnoscia i sie emocjonuje Ale wole curling. Natomiast zupelnie ale to zuplenie nie jestem w stanie zrozumiec phenomenon baseball ani tym bardziej cricket - sorry - to dla mnie jak obserwowanie farny schnacej na scianie Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 16.06.21, 15:49 bi_scotti napisała: > farny farby* Odpowiedz Link Zgłoś
kalafiorowa.es Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 16.06.21, 06:22 Kolarstwo górskie. Szkoda, ze transmisji jak na lekarstwo, gdyby nie jedna internetowa tv to nie byloby nic. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 16.06.21, 06:26 Hokej, bardzo lubiłam chodzić na mecze, wtedy jeszcze bardziej atrakcyjny do oglądania, szybki sport, i boks. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 16.06.21, 06:29 Snooker, skoki i dart. Odpowiedz Link Zgłoś
mja-15 Re: Emocjonujący i widowiskowy sport 16.06.21, 09:08 Kolarstwo, tenis, F1. Zimą biathlon i narciarstwo alpejskie. Odpowiedz Link Zgłoś