bywalec.hoteli 26.06.21, 16:20 Widział ktos aktorkę z serialu Na dobre i na złe w szklanej klatce? Warto się przejść zobaczyć? epoznan.pl/news-news-118963-polwiejska_znana_aktorka_dala_sie_zamknac_na_24_godziny_w_szklanej_klatce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszekxxl Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 26.06.21, 16:30 bywalec.hoteli napisał: > Widział ktos aktorkę z serialu Na dobre i na złe w szklanej klatce? Nie widziałem. > Warto się przejść zobaczyć? Na pewno nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 26.06.21, 16:38 Ja bym ciebie pooglądała. Kiedyś były takie wędrowne menażerie, a w nich kobieta z brodą, cielę o dwóch głowach, atleta zginający szyny kolejowe.... Pasowalbys do takich okazów. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 26.06.21, 16:43 niemaznaczenia napisał(a): Kiedyś były takie wędrowne menażerie, a w nich kobieta z brodą Troche się pozmieniało. Teraz kobietę z brodą można oglądać w telewizji jak wygrywa śpiewacki konkurs Eurowizji. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 26.06.21, 16:48 Ktoś tam naściemniał. Gdzie tam jest ubikacja? Ja bym to okleił tapetą, w ramach innego zdarzenia artystycznego, ciekawe, jak by zareagowali? Co to jest to "Na dobre i złe"? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 26.06.21, 16:54 Pewnie może sobie czasem wyjść do wc. To taki serial o lekarzach co emamy oglądają 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 27.06.21, 09:55 Jak widać, na forum to ty najlepiej orientujesz się w obsadzie tego serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 28.06.21, 13:22 Ostatnio jakaś ładna zaczęła tam grać. Wiem, Żmuda! Odpowiedz Link Zgłoś
sandrasj Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 28.06.21, 16:41 Kamilla baar nie gra tam chyba już od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 28.06.21, 17:40 Pojęcia nie mam czy kiedykolwiek grała w takim serialu bo go nigdy nie oglądałam, natomiast grała i była świetna w Żabusi Zapolskiej, no ale skąd taki padalec ma to wiedzieć. A w kontenerze spędziła tylko 24h. Opis performance jest przecież w necie ale założyciel wątku z dużym prawdopodobieństwem nie potrafi czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 28.06.21, 22:07 Ależ ona była świetna w tej "Żabusi'!! A ostatnio widziałam ją jako Klarę w "Ślubach panieńskich" (w teatrze tv) i też mi się bardzo podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 26.06.21, 16:48 Biedny padalec, kojarzy dobra aktorkę z serialu w TV. Aż mi cie szkoda. Krystynę Jandę znasz z kremow Janda a Janusza Gajosa z kawy Pedros? Bo były na promocji w twojej lokalnej biedrze? Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 28.06.21, 16:33 Kojarzę Kamilę Baar z Narodowego, ale nie słyszałam o jej dokonaniach filmowych. W czym cię do siebie przekonala? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 28.06.21, 18:11 no nie wyglądała najgorzej Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 27.06.21, 09:54 Dlaczego mnie nie dziwi, że Bywalec zna serial "Na dobre i na złe"? 🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 27.06.21, 09:58 On wygląda na takiego suwerena co lubi dobre polskie produkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 27.06.21, 10:13 na dobre polskie produkcje nie mam za dużo czasu, ale tego serialu nie zaliczyłbym do takich ostatnio oglądałem „Daleko od szosy” i był to dobry serial ale jak powiedziałem od dawna czegoś polskiego nie oglądałem Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 27.06.21, 10:11 u mnie w domu niestety żona i dziecko oglądają to Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 27.06.21, 11:33 A ciebie na ten czas przywiązują do fotela przed telewizorem? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 27.06.21, 11:35 nie ale mam możliwość zauważyć Odpowiedz Link Zgłoś
furiatka_wariatka Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 28.06.21, 13:41 Ciekawe w jaki sposób korzysta z toalety Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 28.06.21, 18:11 masę ludzi zadaje to pytanie. myśle ze wychodzi „na przerwę” Odpowiedz Link Zgłoś