Dodaj do ulubionych

Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu

26.06.21, 16:20
Widział ktos aktorkę z serialu Na dobre i na złe w szklanej klatce? Warto się przejść zobaczyć? smile

epoznan.pl/news-news-118963-polwiejska_znana_aktorka_dala_sie_zamknac_na_24_godziny_w_szklanej_klatce
Obserwuj wątek
    • januszekxxl Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 26.06.21, 16:30
      bywalec.hoteli napisał:
      > Widział ktos aktorkę z serialu Na dobre i na złe w szklanej klatce?

Nie widziałem.

> Warto się przejść zobaczyć? smile

Na pewno nie warto.
    • niemaznaczenia Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 26.06.21, 16:38
      Ja bym ciebie pooglądała. Kiedyś były takie wędrowne menażerie, a w nich kobieta z brodą, cielę o dwóch głowach, atleta zginający szyny kolejowe....

Pasowalbys do takich okazów.
      • januszekxxl Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 26.06.21, 16:43
        niemaznaczenia napisał(a):
        Kiedyś były takie wędrowne menażerie, a w nich kobieta z brodą

Troche się pozmieniało. Teraz kobietę z brodą można oglądać w telewizji jak wygrywa śpiewacki konkurs Eurowizji.
    • bistian Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 26.06.21, 16:48
      Ktoś tam naściemniał. Gdzie tam jest ubikacja? big_grin
      Ja bym to okleił tapetą, w ramach innego zdarzenia artystycznego, ciekawe, jak by zareagowali?

Co to jest to "Na dobre i złe"?
      • bywalec.hoteli Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 26.06.21, 16:54
        Pewnie może sobie czasem wyjść do wc.

To taki serial o lekarzach co emamy oglądają 😂
        • maslova Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 27.06.21, 09:55
          Jak widać, na forum to ty najlepiej orientujesz się w obsadzie tego serialu.
          • bywalec.hoteli Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 28.06.21, 13:22
            Ostatnio jakaś ładna zaczęła tam grać. Wiem, Żmuda!
        • sandrasj Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 28.06.21, 16:41
          Kamilla baar nie gra tam chyba już od wielu lat.
          • livia.kalina Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 28.06.21, 17:40
            Pojęcia nie mam czy kiedykolwiek grała w takim serialu bo go nigdy nie oglądałam, natomiast grała i była świetna w Żabusi Zapolskiej, no ale skąd taki padalec ma to wiedzieć. A w kontenerze spędziła tylko 24h. Opis performance jest przecież w necie ale założyciel wątku z dużym prawdopodobieństwem nie potrafi czytać.
            • viridiana73 Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 28.06.21, 22:07
              Ależ ona była świetna w tej "Żabusi'!!
              A ostatnio widziałam ją jako Klarę w "Ślubach panieńskich" (w teatrze tv) i też mi się bardzo podobała.
    • homohominilupus Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 26.06.21, 16:48
      Biedny padalec, kojarzy dobra aktorkę z serialu w TV. Aż mi cie szkoda.
      Krystynę Jandę znasz z kremow Janda a Janusza Gajosa z kawy Pedros? Bo były na promocji w twojej lokalnej biedrze?
      • potworia116 Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 28.06.21, 16:33
        Kojarzę Kamilę Baar z Narodowego, ale nie słyszałam o jej dokonaniach filmowych. W czym cię do siebie przekonala?
        • bywalec.hoteli Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 28.06.21, 18:11
          no nie wyglądała najgorzej smile
    • maslova Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 27.06.21, 09:54
      Dlaczego mnie nie dziwi, że Bywalec zna serial "Na dobre i na złe"? 🤦
      • lauren6 Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 27.06.21, 09:58
        On wygląda na takiego suwerena co lubi dobre polskie produkcje.
        • bywalec.hoteli Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 27.06.21, 10:13
          na dobre polskie produkcje nie mam za dużo czasu, ale tego serialu nie zaliczyłbym do takich smile

ostatnio oglądałem „Daleko od szosy” i był to dobry serial ale jak powiedziałem od dawna czegoś polskiego nie oglądałem
      • bywalec.hoteli Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 27.06.21, 10:11
        u mnie w domu niestety żona i dziecko oglądają to
        • maslova Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 27.06.21, 11:33
          A ciebie na ten czas przywiązują do fotela przed telewizorem?
          • bywalec.hoteli Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 27.06.21, 11:35
            nie ale mam możliwość zauważyć
    • furiatka_wariatka Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 28.06.21, 13:41
      Ciekawe w jaki sposób korzysta z toalety
      • bywalec.hoteli Re: Kamila Baar w szklanej klatce w Poznaniu 28.06.21, 18:11
        masę ludzi zadaje to pytanie.
        myśle ze wychodzi „na przerwę”

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka