Dodaj do ulubionych

Jak zgłosić sąsiada, który pali śmieci

06.07.21, 07:50
Emamy, doradźcie gdzie zgłosić albo uprzejmie donieść, że sąsiad smrodzi z komina jakims paskudztwem. Nie wiem który to kretyn w nocy pali jakieś paskudztwa. Wtedy kiedy można już spokojnie otworzyć wszystkie okna żeby do domu dostało się trochę nocnego chłodu, to niestety, trzeba szybko wszystko zamykać, bo smród pcha się każdą szczeliną. Nie zdarza się to co noc, ale kilka razy w tygodniu niestey tak. Mam tego serdecznie dość, nie wiem, niestety, kto to robi, choć mam podejrzenia. Czy ktoś wie jak to zgłosić żeby było skuteczne? Wiem, że Straż Miejska przyjmuje takie zgłoszenia, ale czy jest taka możliwość, żeby zaatakować w jakiś bardziej zmasowany sposób? Niestety, obawiam się trochę tej naszej Straży Miejskiej - to są takie asy, że trochę wątpię w skuteczność ich działań... sad
Obserwuj wątek
    • pkt4a Re: Jak zgłosić sąsiada, który pali śmieci 06.07.21, 08:10
      Zgłoś koniecznie pisemnie /!!!/ , ale anonimowo , opisz sytuacje , podaj adres tego "choć mam podejrzenia" . Straż miejska ma urządzenia do badania nawet sprawdzają palenisko , skład chemiczny resztek popiołu .
      U mnie byla podobna sytuacja i sie po piśmie i po interwencji Straży Miejskiej wszystko skończyło .

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka