la_bonne_cusine 21.07.21, 17:17 " chomiki" to opadające policzki, prawda? Waszym zdaniem już są? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ykke Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 21.07.21, 17:29 Noooo, zaczynają się. Ale bez paniki jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
leia33 Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 21.07.21, 18:32 No coś ty, jakie tam chomiki????!! Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 21.07.21, 18:35 Masz….tak jak ja i miliony innych kobiet😉 Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 21.07.21, 18:44 Tu nic nie widać, z takiego ujęcia nie można tego określić, to może być twarz 5 latki w zbliżeniu, jak i 50 latki. Puch na policzkach mówi o zmianach hormonalnych, też tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 21.07.21, 19:48 Wloski meszek ma kazda kobieta od dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 21.07.21, 18:45 Wg mnie chyba nie Masz okrągłą buzię Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 21.07.21, 18:59 Tak. I co z tym chcesz zrobić? Nie powinnaś straszyć społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 21.07.21, 19:00 Na zdjęciu wygląda raczej na taką budowę twarzy, takie chomiki to i dzieci miewają Ale kto to wie, mało widać w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 21.07.21, 19:21 Nie umiem odróżnić chomików od pulchnej twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 21.07.21, 19:42 Pyza, a nie chomiki😉 Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 21.07.21, 23:01 Chomik to chyba jak te policzki zaczynają zwisać Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 21.07.21, 21:40 Na zdjęciu niżej są chomiki. A ty nie rozśmieszaj ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 22.07.21, 02:51 Na tym zdjęciu jest schrzaniona robota przez technika dentystycznego, jej się tak skokowo w ciągu kilku miesięcy zrobiło. Między tymi dwoma zdjęciami są jakieś dwa lata: a tu po kolejnych dwóch: Widać dość wyraźnie, że najpierw zrobiły się jej takie bardzo głębokie bruzdy, a dopiero potem obsunęła się twarz, proces został przyspieszony przez podzielenie twarzy na części. Ludzie siedzący w protetyce mają kilka teorii, co może być spaprane, ale też istnieje możliwość, że np. nie dało się uniknąć tego błędu w sztuce, bo np. coś z kością jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 12:05 turzyca napisała: Ludzie siedzący w protetyce mają kilka teorii, co może być > spaprane, ale też istnieje możliwość, że np. nie dało się uniknąć tego błędu w > sztuce, bo np. coś z kością jest nie tak. Nie wierzę, że to problem protezy. O wiele bardziej prawdopodobne jest to, że działa na nią stres związany z pracą. Cała masa ludzi na takim stanowisku wręcz błyskawicznie się starzeje. Bardzo dobrze było to widać na przykładzie Obamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazpolnocy Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 21.07.21, 23:00 Nie możesz zerknąć na zdjęcia sprzed 10, 20 lat i sama porównać, czy coś już się obsuwa czy nie? Przecież tu nie ma co oceniać bez porównania, bo jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 21.07.21, 23:08 Mam takie same! I to samo pytanie w głowie. I też mam taką buzię pyzatą. Od lat jestem przekonana, że to chomiki, ale tak patrzę na moją pięciolatkę ostatnio i... Ona też takie ma. Może to budowa taka po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 21.07.21, 23:11 U dziecka jeszcze dochodzi czynnik baby fat. A jak byłaś szczuplejsza, to miałaś również? Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 21.07.21, 23:12 Pytam, bo właśnie się zastanawiam, czy u mnie to kwestia kilku kilo na plusie, czy właśnie początek chomików. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 08:44 No ja też się nad tym głowię. Jak byłam szczuplejsza to chyba, podkreślam chyba, tego nie miałam. W ogóle obserwuję od dawna swoją twarz i widzę, że w którymś momencie to opadanie pójdzie w stronę chomików. Dziś to są wciąż okrągłe policzki ale coś czuję, że niebawem zaczną się obsuwać, więc temat mnie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 09:55 Ja na potrzeby wątku zgrałam sobie zdjęcie z 2004 i aktualne. Wtedy byłam pyza teraz twarz pociągła ale kształt (linia podbrodka i żuchwy) jeszcze taki sam Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 11:50 No dobra, zrobiłam sobie zdjęcie z odpowiedniej perspektywy i mam chomiki jak ta lala. A właściwie jeden chomik (WTF?) z jednej, tej bardziej pulchnej strony. Cóż, starość. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 12:26 🤷♀️No masz Ale pewnie nadal jesteś tak samo fajna 😉 zanim to spostrzegłaś Ja np dzięki forum i shell przyjrzałam się sobie pod innym kątem i znalazłam jak się okazało zmarszczki o których mówiłam że nie mam a jednak mam (te na czole) Forum uczy. 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 12:29 Dobra, pokazuję moje - między zdjęciami jest rok różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 12:31 Tzn. zdjęcie bez strzałek to zdjęcie sprzed roku. Strzałki, bo na potrzeby innego wątku o starzeniu (pisałam, że postarzałam się ekspresowo w ciągu jednego roku) Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 13:20 Ale to są dwie strony co nie? I ty mówisz że to chomik? 🤔 🙈 Losie idę szukać u siebie 🤣 P. S. Masz dołeczki? 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 16:25 Wiecie, ale to nie tak, że kokietuję, wiem, że nie jest źle, tylko ja mam dopiero 35 lat i widzę, że coś się zaczyna dziać. Wcześniej zero zmarszczek. Może to rok pandemiczny tak na mnie wpłynął Nie mówię, że fest chomik, ale coś już się robi powoli na rzeczy. Pocieszam się, że może gdybym zrzuciła parę kilo, to "pućki" znikną. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 16:43 Dziewczyno, masz 35 lat i ładną, okrągłą buzię Serio mówię. Jestem chwilę starsza i w porównaniu do ciebie to mi grawitacja sporo mocniej na twarzy namieszała. Uważam, że wyglądasz bardzo dobrze, ja bym się nie dopatrzyła jakichś widocznych oznak czasu u ciebie. Dla mnie to ładny owal! Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 12:31 na zdjęciu nr 2 juz umarłaś? dlaczego jesteś taka blado sina? Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 12:32 Chyba kwestia oświetlenia, blado-sine to jest to sprzed roku Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 12:32 (no i bez mejkapu) Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 13:05 Ić stont i nie grzesz więcej! Masz młodą buzię, ładnie wyglądasz! Mi na zdjęciu pół polika zwisa, jak się dobrze ustawię to wyglądam jak Angela nieomal (przesadzam, ale serio mi poduszka wystaje z jednej strony). Najgorsze, że do dzisiaj tego nie widziałam. A teraz widzę! Zmarszczki na czole też mam! Odpowiedz Link Zgłoś
jakis_wolny Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 21.07.21, 23:20 Chomiki to takie coś, a nie pulchna twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 10:03 dokładnie, i autorka je ma w początkowej fazie Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 10:19 piekna_remedios4 napisała: > dokładnie, i autorka je ma w początkowej fazie > Też tak to widzę. Chomiki to lekki „opad” owalu twarzy właśnie w tych miejscach obok podbródka. Wiem, bo sama mam, tylko większe🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
rozaliaolaboga Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 22.07.21, 00:37 Nie, nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 08:46 Masz buzię dziecka 😊, żadnych chomików nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
margerytka73 Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 11:57 la_bonne_cusine napisał(a): > " chomiki" to opadające policzki, prawda? Waszym zdaniem już są? To nie chomiki, chociaż skóra traci jędrność, ale to normalne z czasem i każdy tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Odnośnie "chomików" czy mam? Foto. 23.07.21, 17:12 Początki już masz. Musisz się wziąć bo będzie gorzej Odpowiedz Link Zgłoś