najwyzszy_kapital_kulturowy 26.07.21, 20:45 K**** Mać! Na jutro mam umówioną wizytę u kardiologa. Godzinę temu znów naciągnęłam więzadła w kolanie. Nie mogą stanąć na lewą nogę. Mam dosyć tego cholernego roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandre_polo Re: Niech ten rok się skonczy. 26.07.21, 20:53 No ba bo wszyscy tylko zdrowi Odpowiedz Link Zgłoś
bezsenna.noc Re: Niech ten rok się skonczy. 27.07.21, 00:43 Weź taksówkę na tę wizytę u kardiologa...chyba doczłapiesz się do taxi? Do rana kolano może być całkiem ok. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Niech ten rok się skonczy. 27.07.21, 00:51 Ale co ma rok do twojego kolana czy serca? Nic. W nastepnym oku moze wysiasc ci watroba, zoladek, biodro kregoslup albo trzustka. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Re: Niech ten rok się skonczy. 27.07.21, 07:02 "W nastepnym oku moze wysiasc ci watroba, zoladek, biodro kregoslup albo trzustka." O I kosmita sam się ujawnił Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Niech ten rok się skonczy. 27.07.21, 02:37 Skad wiesz ze nastepny bedzie lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś