kosmos_pierzasty 24.09.21, 08:39 Zobaczymy, kto ma więcej cierpliwości... Dłuższą chwilę się tak mierzyliśmy wzrokiem 😁 A jak Wam zaczął się dzień? Żeby był udany! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extereso Re: Przejazdu nie ma! 24.09.21, 08:46 Miły początek, mimochodem rozmowy z córką i synem o miłości 😁, pisanie z drugą, teraz idę do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
hadron-plus Re: Przejazdu nie ma! 24.09.21, 08:52 Nie znam gęsi, która wystraszyłaby się samochodu. Oczywiście samochód może gęśli rozjechać, no ale policja może zauważyć i za celowe znęcanie się nad zwierzętami, które nie przeszkadzały kierowcy w samochodzie może grozić kara itd. Rada: gęśli wejdą na drogę, pokolebią sie minutę i z drogi zejdą. Poczekać, zignorować. I jechać dalej. No chyba, że ktoś jej miłośnikiem gęsi wtedy popatrzeć jak maszerują 😁 lubić gęśli trzeba mieć odwagę, dla świętego spokoju radzę się nie wychylać 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Przejazdu nie ma! 24.09.21, 08:50 Jest ok, zapowiada się ładna pogoda, czuć po wietrze. Pies zjadł śniadanie, starsza córka poszła do pracy, młodsza zaraz idzie do szkoły, mają jakąś wycieczkę. Ja przelałam vat, zaraz pójdę jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta.bukiet123 Re: Przejazdu nie ma! 24.09.21, 09:16 Idę z dzieckiem na fizjoterapię i zaraz mi łeb urwie, tak wieje. Źle sprawdziłam prognozę, skupiłam się tylko na temperaturze i braku deszczu. Jak będziemy wychodzić ma wiać w porywach do 30km/h. Czemu ja nie wzięłam auta, do domu mamy 4km. 😭 Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Przejazdu nie ma! 24.09.21, 09:32 Korzystam z tego że dzieci nie ma i robię to co lubię czyli wywalam co niepotrzebne, sortuje itd. Przy niech nie mogę bo mi patrzą na ręce. Chciałabym się pozbyć też kilku ślicznych sukienek ale jak pomyślę że będę musiała użerać się z babkami to mi się odechciewa. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Przejazdu nie ma! 24.09.21, 09:48 Dzień zaczął się od miłego bardzo telefonu od dziecka z podziękowaniem za to że wczoraj przygotowałam coś dla niego mimo że nie mogliśmy się spotkać. Mam poczucie że kocham i jestem kochana Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Przejazdu nie ma! 24.09.21, 09:49 Myślę, że należało tym oficerom dać bakshish za przejazd. Tylko nie wiem, w jakiej postaci - chleba nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
fraudes Re: Przejazdu nie ma! 24.09.21, 10:39 teraz wiadmomo skąd się wzięła "głupia gęś", nie kaczka czy perliczka... mnie zaczął się... wcześnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Przejazdu nie ma! 24.09.21, 10:44 Ja kibluję dziś w domu, czekając na machera od zmywarki. Na razie spóźnia się pół godziny hmm... Odpowiedz Link Zgłoś