Dodaj do ulubionych

Do właścicielek rzęs 1:1

17.10.21, 14:29
Czy jest to upierdliwe w utrzymaniu? Co ile trzeba uzupełniać? Mocno osłabia własne rzęsy? zruinuje mnie finansowo?
Strasznie mi się podoba u blondynek taki delikatny efekt a sama jestem blondynką no ale obawiam sie jak to wpłynie na moje własne rzęsy które są marne ale wzmacniane long4lashes do tego rycyna.
Obserwuj wątek
    • clk Re: Do właścicielek rzęs 1:1 17.10.21, 14:34
      Zrujnuje finansowo I czasowo smile ja jestem Ogromna fanka - oszczędzam czas rano dobrze wyglądam ALE
      kosztuje i pieniedze i czas 🙈
    • savignonblanc Re: Do właścicielek rzęs 1:1 17.10.21, 14:35
      Nie jest upierdliwe jesli:
      Nie używasz eyelinera, cieni i nie musisz tego zmywać,
      Nie stosujesz olejków do demakijażu,
      Nie chodzisz do sauny ani na basen
      Masz czas i kasę na uzupełnianie co 2-3 tygodnie.
      • znowu.to.samo Re: Do właścicielek rzęs 1:1 17.10.21, 14:37
        A czy to jest tak że robię i poten tylko uzupełniam czy muszę w pewnym momencie wszystkie w końcu zdjąć i założyć z powrotem

Jaki to koszt miesięcznie wychodzi
        • savignonblanc Re: Do właścicielek rzęs 1:1 17.10.21, 14:39
          Uzupełniasz
      • swiezynka77 Re: Do właścicielek rzęs 1:1 17.10.21, 14:50
        Tylko sauna i basen szkodzą Czy ćwiczenia w których się bardzo pocę również?
    • savignonblanc Re: Do właścicielek rzęs 1:1 17.10.21, 14:35
      Kup sobie dobry tusz do rzęs.
      • znowu.to.samo Re: Do właścicielek rzęs 1:1 17.10.21, 14:38
        Mam najlepsze tusze ale to nie to samo, chyba że coś polecisz
        A i używam tylko koloru brązowego
        • savignonblanc Re: Do właścicielek rzęs 1:1 17.10.21, 14:40
          Od zawsze hypnose lancome
        • beata985 Re: Do właścicielek rzęs 1:1 17.10.21, 14:56
          A Long4lashes?
          Mam po tym naprawdę mega rzęsy...
          Kiedyś sobie doczepilam na zasadzie...są wakacje i zobaczę jak to jest...to był mój pierwszy i ostatni raz
          Teraz zrobiła sobie córka....ma to samo zdanie...więcej nie powtórzy
          Ale widuję kobitki które robią non stop...bardziej podobają mi się te z niezrobionymi, naturalnymi, nawet kiedy są słabe.
          • znowu.to.samo Re: Do właścicielek rzęs 1:1 17.10.21, 17:32
            Long 4 lashes używam dopiero miesiąc także chyba jeszcze muszę poczekać
            • beata985 Re: Do właścicielek rzęs 1:1 17.10.21, 23:13
              Oj...to dziwnie...ja używam non stop 2 tygodnie i już widać efekty...później tylko od czasu do czasu 1-3x w tygodniu...jak mi się wspomi...to opakowanie które teraz mam kupiłam na wiosnę jakoś...rzęsy jak wachlarze...
              • milka_milka Re: Do właścicielek rzęs 1:1 18.10.21, 08:12
                Long4lashes daje świetne efekty, ale trzeba poczekać. Ja czekałam 3 miesiące, ale teraz mam cudne rzęsy i brwi (bobtez smarowałam), takie jak przed hashi.
                • znowu.to.samo Re: Do właścicielek rzęs 1:1 18.10.21, 16:24
                  To może jakies predyspozycje trzeba mieć
    • mondaymorning1987 Re: Do właścicielek rzęs 1:1 17.10.21, 15:17
      Teraz nie mam ale miałam rok bez przerwy, uzupełniałam raz w miesiącu, mam też kreskę na powiece zrobioną, więc nie musiałam sie wcale malować, rzęsy wyglądały naturalnie, czesałam je sobie tylko z rana szczoteczką i unikałam polewania wodą.
      • mondaymorning1987 Re: Do właścicielek rzęs 1:1 17.10.21, 15:23
        Po zdjęciu niestety musiałam odczekać troche, aż wrócą do formy, bo było ich dużo ale krótkie, więc nacierałam olejkiem rycynowym i teraz mam ładne swoje i już nie doczepię. Koszt we Wrocławiu w dobrym salonie to 300 zł za pierwszy raz i 200 za uzupełnienie ( ale to 2 lata temu było teraz nie wiem )no i trwa to długo, pierwszy raz 2 godz.tam siedziałam.
    • majenkir Re: Do właścicielek rzęs 1:1 17.10.21, 17:35
      Ja sobie po prostu przyklejam rzęsy przed wyjściem 🤪. Tanio i szybko.
      • znowu.to.samo Re: Do właścicielek rzęs 1:1 17.10.21, 17:43
        A jak przyklejasz? Pod czy nad I jakie?
        Ja wszelkie normalne rzęsy czułam na oku STRASZNIE cały czas miałam ochotę gmerać przy nich, jedynie kępek nie czułam Ale nie zawsze mam.czas i cierpliwość je przyklejać rano przed robotą
        • princesswhitewolf Re: Do właścicielek rzęs 1:1 18.10.21, 01:32
          Posobno magnetyczne niektore sa ok ale niw probowalam
        • majenkir Re: Do właścicielek rzęs 1:1 18.10.21, 03:43
          Najzwyklejsze rzęsy, takie jak te i czarny klej. Zajmuje to parę sekund.
    • czarna_kita Re: Do właścicielek rzęs 1:1 18.10.21, 06:59
      Dla mnie było upierdliwe. Tak bardzo że stwierdziłam iż więcej nie zrobię. Nosiłam pół roku i cały czas mi przeszkadzały. Przy pierwszych tygodniach każdy mówił że się przyzwyczaję, więc uzupełniałam i czekałam. Po tych 6 miesiącach się nie przyzwyczaiłam i stwierdziłam że dosyć męczarni. Wiecznie grzebałam przy oku, wiecznie coś mnie drapało, uwierało. Do tego dochodzi fakt iż ja maluje kreskę więc problem zawsze był przy zmywaniu makijażu. Trzeba uważać i się cackac przy demakijażu a mi się zwyczajnie wieczorami już nie chce (za długo to trwało). A szkoda bo naprawdę ładnie wyglądałam i miała mi fajnie je zrobione. Podoba mi się efekt 1:1 no ale niestety....
      • czarna_kita Re: Do właścicielek rzęs 1:1 18.10.21, 07:11
        A i jeszcze - ja uzupełniałam raz w miesiącu, koszt uzupełnienia w moim mieście to 130 zł/ założenie 200. Jakoś specjalnie tragedii na rzęsach nie miałam po zdjęciu, chociaż fakt że były chyba jakby cieńsze. Albo mi się wydawało bo byłam przyzwyczajona do tych sztucznych.
        No i musisz pamiętać że klej często uczula. Moja przyjaciółka spuchła tak że nie mogła otworzyć oczu. Teraz nawet zwykłym tuszem się nie maluje bo się boi.
        • znowu.to.samo Re: Do właścicielek rzęs 1:1 18.10.21, 16:32
          1:1 bardzo mi się podobały u koleżanki, widać było.że ma.robione ale efekt był pomimo to bardzo naturalny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka