Dodaj do ulubionych

To, że ludzie umierają, to jest biologia

02.11.21, 17:51
>>To, że ludzie umierają, to jest biologia. Zdarzają się rzeczywiście błędy lekarskie, zdarzają się po prostu osoby chore i niestety wciąż czasem przy porodach kobiety umierają. To nie jest rzecz, która się nie zdarza. Nikomu tego nie życzymy, ale z całą pewnością nie ma to żadnego związku z jakąkolwiek decyzją trybunału<<
Marek Suski

Czy jeśli suskiemu wsadzę kosę w żebra to będzie biologia? Ludzie czasem umierają, na niewydolność serca nawet często. Mogę mu przy okazji bardzo współczuć, nawet nie życzyć śmierci, ale cóż... skoro już by mu się zeszło.
Obserwuj wątek
    • tanebo001 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 17:55
      To o antyszczepach?
      • alicia033 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 17:58
        Nie, debilu. O kobietach w ciąży.
    • amast Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 17:58
      To, że ludzie umierają to jest biologia. To, że kobieta w ciąży umiera, bo wszyscy stali i patrzyli jak to się rozwinie to są czasy ludzi pierwotnych. Do Suskiego akurat pasuje jak mało co.
    • triss_merigold6 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 17:58
      Marek Suski został delegowany do mówienia głośno tego, co działacze PiS i Konfy oraz ich wyborcy myślą po cichu.
      • veryvery Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:11
        Jak ja tych kurwów nienawidzę
      • asfiksja Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:46
        Przeceniasz go sądząc, że wykonałby tak subtelne zlecenie. On jest po prostu zdemoralizowanym debilem, to ostatnie ma niestety wypisane na twarzy.
    • jowita771 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 17:58
      Jak Kaczyński zejdzie, to też tak lekko do tego podejdzie? Czy uzna, że to jednak strata? Nie mogę się doczekać, żeby to zobaczyć.
      • asia.sthm Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:06
        > Jak Kaczyński zejdzie,

to relikwia zaczna rozdzielac za specjalne zaslugi dla partii.
        na czarnym rynku tylko lupiez z marynarki za dulary
        • molik28 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:48
          Łoj to jeszcze dużo zarobią na tym łupieżu.
      • ciezka_cholera Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:07
        Jak kaczyński będzie zdychał (co mam nadzieję rychło nastąpi), to lekarze będą dostawać sraczki, żeby to ścierwo uratować i to najpewniej będzie śmierć biologiczna. Śmierć kobiety w ciąży, która była bezpośrednim wynikiem zaniechania lekarzy biologiczną nie jest. Ten sqrviel suski śmie nazywać śmierć tej kobiety biologiczną!
        Nigdy w życiu, dotychczas, nie życzyłam nikomu śmierci. Dotychczas.
        • asia.sthm Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:10
          > Dotychczas.

Swiete slowo. big_grin
          Zyjemy w wyjatkowych czasach
      • primula.alpicola Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:11
        "Nie mogę się doczekać, żeby to zobaczyć."

Och, ja też! Otworzę szampana za każdym razem kiedy któregoś z tych drani dosięgnie biologia!
        • primula.alpicola Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:13
          I nie będzie żadnego "O martwych dobrze albo wcale!!!!!".
          • fitfood1664 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:49
            gdyby to była prawda to by historii nie uczono
        • veryvery Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:14
          Ciekawe co sie bedzie działo gdy on w końcu zdechnie. Żałoba narodowa jak po papaju? A może niektórzy będą świętować na ulicy
          • alicia033 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:29
            Forum już się umawiało na wspólne stanie w kolejce po alkohol na tę okoliczność...
            • jowita771 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:12
              Ja się umawiałam, chętnie postoję w kolejce, myślę, że będzie poczucie wspólnoty.
              • primula.alpicola Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 20:08
                To zróbcie chociaż częściowe zapasy, bo potem zabraknie!
                • jasnoklarowna Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 21:21
                  Albo jakiś lockdown wymyślą czy coś żeby się ludzie nie zaopatrywali i radochy nie mieli.
                  Ja się jeszcze zastanawiam, co do tego czasu wymyślą.
                  Żeby nie było jak w PjongJangu, kto za mało płakał na pogrzebie to do ukarania.
                  Nie żebym komuś życzyła śmierci, ale naprawdę się boję co jeszcze tym j......aśnie oświeconym do pał przyjdzie.
    • maadzik3 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:03
      Miałam dokładnie takie myśli o panu s jak to przeczytałam. Może by jego już biologia dopadła w jakiejś formie?
      • triss_merigold6 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:05
        Zadziwiająco często deficyty intelektualne idą w parze z niezwykłą żywotnością.
        • m_incubo Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:39
          Przykre, ale często obserwuję właśnie taką zależność.
    • woman_in_love Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:08
      i niestety wciąż czasem przy pelnieniu swoich funkcji, niektorzy politycy umieraja

na skutek dzialan wyborcow
    • bib24 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:09
      proponuję przestać leczyć mężczyzn. na wszystko. w końcu to biologia. a minimum funkcjonariuszy kk. koniec wstępu do kościoła dla księży a szczególnie biskupów.
      • jowita771 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:14
        Funkcjonariusze kk to powinni mieć więcej wiary, to nieładnie tak polegać na ludzkim rozumie, kiedy można na sile wyższej. To tak, jakby się nie dość wierzyło.
    • primula.alpicola Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:10
      Sqrwysynnn, życzę wszystkiego najgorszego.
    • simply_z Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:22
      przecież to idiota jest..szkoda, że nie został przy malowaniu portretów, lepiej mu to wychodzi i ma talent.
      • alicia033 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:30
        Niestety ten idiota, razem z mu podobnymi stanowi prawo i rządzi w tym kraju.
      • ciezka_cholera Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:04
        i co z tego, że suski ma poziom IQ zbliżony do szympansa (dodatkowo jest bardzo podłym człowiekiem), to on ma władzę, nie my.
        • fitfood1664 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:51
          nie ubliżaj szympansom, to bardzo mądre zwierzęta
    • mamamisi2005 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:29
      Biologia. Może jeszcze błędy lekarskie (może już zero szuka kozła ofiarnego, by wybielić kolesi). Zdarzają się po prostu...
      No peszek. To mówi ojciec córki w wieku rozrodczym. Wuj jeden.

• chococaffe Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 18:45
        on o swoją córkę nie musi się martwić...
        • ciezka_cholera Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:00
          Dokładnie, jego córki będą jednym z tych niewielu bardzo wyjątkowych przypadków. I lekarze, o dziwo, nie będą mieli wątpliwości, że trzeba działać szybko i racjonalnie, po prostu zgodnie z interesem pacjentki. I to mnie wqoorvia jeszcze bardziej. Oni nie poniosą konsekwencji swoich radykalnych ustaw, przeciętna kobieta może sobie umierać, córka/siostra/żona polityka będzie miała cywilizowaną opiekę medyczną.
          • jowita771 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:16
            Zgadza się, te skoorwiałe gnidy dla swoich mają inne standardy.
    • podaje_haslo_okon Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:08
      To, że ludzie umierają, to jest biologia. Zdarzają się rzeczywiście wypadki lotnicze, zdarzają się po prostu osoby chore i niestety wciąż czasem przy wypadkach ludzie umierają. To nie jest rzecz, która się nie zdarza. Nikomu tego nie życzymy, ale z całą pewnością nie ma to żadnego związku z warunkami atmosferycznymi.
      • jowita771 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:19
        O to to! Wypadki lotnicze też się zdarzają i ludzie w nich giną, a jakoś przez ładnych parę lat użeraliśmy się z miesiączkami smoleńskimi, bo odstawiali szopkę.
        • podaje_haslo_okon Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:27
          No właśnie, a przecież każdy kto przywali o ziemię z taką siłą, to umrze. Czysta biologia. No może nie czysta, bo wspomagana prawami fizyki.
    • taniarada Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:21
      Wstrząs septyczny to najpoważniejsze powikłanie sepsy, w wyniku którego rocznie umiera ok. 150 000 Europejczyków. Sepsa to ogólnoustrojowe zakażenie organizmu, które nazywa się również posocznicą. Opisując sepsę najkrócej, można stwierdzić, że jest to silna reakcja organizmu, która polega na WYTWARZANIU SZKODLIWYCH SUBSTANCJI PRZEZ UKŁAD IMMUNOLOGICZNY. W przebiegu sepsy wymienia się trzy etapy: sepsę, ciężką sepsę i wstrząs septyczny. Wstrząs septyczny jest ostatnim i najcięższym etapem sepsy i w wielu przypadkach prowadzi do śmierci pacjenta
      • podaje_haslo_okon Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:25
        No patrz, to zupełnie jak nowotwory lub choroby autoimmunologiczne. Czyli co, nie zapobiegamy, nie udzielamy pomocy, a jak pacjent umrze, to czysta biologia? Życzę powodzenia w starciu z biologią bez pomocy medyka.
      • aniani7 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:27
        Wy wszyscy chyba juz przeszliscie sepse, zacjowujecie sie jak zombiaki, tyle samo w was zrozumienia i logiki.
      • ichi51e Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:32
        Witz polega na tym e pani tej sepsy dostala bo
        Lekarze czekali az smiertelnie uszkodzony płód umrze naturalnie zamiast skrócić wszystkim zainteresowanym meki.
      • ciezka_cholera Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:40
        Podejrzewam, że wszystkie tu jesteśmy ci ogromnie wdzięcznę za tę dawkę obiektywnej wiedzy. No przecież, kobita ni stąd ni zowąd dostała sepsy i umarła. Pewnie ci jej nawet trochę szkoda, ale cóż, wola najwyższego... Tylko, qurva, temu wstrząsowi można było łatwo zapobiec. Możnaby - gdyby nie jedno rozstrzygnięcie pewnego qurvinału konstytucyjnego.
        • hanusinamama Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:52
          Juz ktoś napisał, ze ona sama "odeszła sobie wody" i "nabawiła się sepsy". Ona sama. Na włąsne życzenie
      • fitfood1664 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:53
        i działania lekarzy albo zaniechanie działań nie ma z wystąpieniem sepsy nic wspólnego? to chcesz powiedzieć?
      • mamamisi2005 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 20:25
        No sam widzisz, że w takim przypadku lepiej zapobiegać niż leczyć.
        Niestety decyzją trybunału zwlekano do obumarcia płodu.
    • ichi51e Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:31
      Mam nadzieje ze poseł Suski w zwiazku z tym w wypadku choroby nie planuje sie leczyc.
      • podaje_haslo_okon Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:36
        Ja mam obawy, że to pójdzie w inną stronę i przestanie hamować wszelkie popędy, bo to czysta biologia.
      • joana012 Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:38
        Obawiam się, że gnida tak szybko nie zejdzie, ma niezły sztab opiekunów.
    • cosmetic.wipes Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:38
      Biologia powinna zwrócić baczniejszą uwagę na (p)osła suskiego i jego kolegów.
    • mia_mia Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:47
      Nie mylmy pojęć, jak kobiety umierają to norma, jak faceci to szkoda, że mieli tylko 30 lat🤬🤮
    • jehanette Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:54
      Zdumiewa mnie popitolona logika religiantow. Buk jest wszechmocny i wszechmądry, stworzył świat z niczego i w ogóle - ale takiej antykoncepcji, aborcji i in vitro nie stworzył w swej mądrości żeby pomagać ludziom żyć, nie,, to narzedzia szatana!
      • mia_mia Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 19:58
        Mnie najbardziej dziwi, że żeby jakieś kobiety szły do piekła za aborcję stworzył przy okazji pierdyliardy planet i pierdyliardy do pierdyliardowej potęgi złożonych z nich galaktyk, ma facet formach😀
    • trudneslowa Re: To, że ludzie umierają, to jest biologia 02.11.21, 20:15
      Bardzo podobnym tekstem zasadził swego czasu słodkousty Krzysztof: www.wprost.pl/polityka/10380513/bosak-jezeli-jakies-dziecko-umrze-w-trakcie-porodu-czy-tuz-po-porodzie-no-to-po-prostu-umrze.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka