Dodaj do ulubionych

Największa metamorfoza w polskim show-biznesie

12.11.21, 14:45
gwiazdy.wp.pl/anna-mucha-kiedys-i-dzis-najwieksza-metamorfoza-w-polskim-show-biznesie-6703972973616032a jak dla mnie Mucha z 2008 i 2009 to dwie różne kobiety. Jak myślicie - chirurg maczał w niej palce? Czy wystarczyło że wyjechała do Nowego Jorku?
Obserwuj wątek
    • podaje_haslo_okon Re: Największa metamorfoza w polskim show-biznesi 12.11.21, 14:53
      Czy ja wiem, mnie się ona z buzi od zawsze podobała, nie zauważyła m jakiejś dużej zmiany (poza zmianą fryzury).
    • nikita1908 Re: Największa metamorfoza w polskim show-biznesi 12.11.21, 14:57
      Zapuściła włosy i miała lepszy makijaż - ot cały sekret. Anna Mucha zawsze była bardzo ładna - regularne wyraziste rysy twarzy, piękna cera, białe równe zęby i gęste błyszczące włosy. Na plus teraz, że nie stosuje wypełniaczy i prezentuje zmarszczki.
      • apallosa Re: Największa metamorfoza w polskim show-biznesi 12.11.21, 16:44
        To prawda- po pobycie w Nowym Jorku bardzo wypiekniala.Pamietam ja z dziecięcych ról w ,,Korczaku" czy ,, Liście Schindlera no i potem z ,,Panny Nikt".Była bardzo,bardzo dobra..
        Co do metamorfozy stulecia, to obstawiam panią Annę Kalate z Samoobrony, no rewelacja.
      • tanebo001 Re: Największa metamorfoza w polskim show-biznesi 12.11.21, 16:47
        To są dwie muchy. Pierwsza jest swojska polska mucha. Można spotkać ja na każdej krowie. A potem mamy hiszpańską muchę...
    • la_bonne_cusine Re: Największa metamorfoza w polskim show-biznesi 12.11.21, 16:48
      Nie wiem dlaczego, ale bardzo mi przypomina Martynę Wojciechowską. Jakby miały jakiś wspólny gen.
    • ykke Re: Największa metamorfoza w polskim show-biznesi 12.11.21, 16:49
      Żadnej zmiany nie widzę. No, może żeby wybielanie.
      Ładna, naturalna, niezrobiona.
    • runny.babbit Re: Największa metamorfoza w polskim show-biznesi 12.11.21, 17:01
      Metamorfoza to była Agnieszki Chylińskiej, a Mucha po prostu z dziewczyny zrobiła się dojrzała kobieta. Zawsze wyróżniała się urodą.
      • metro_mh Re: Największa metamorfoza w polskim show-biznesi 12.11.21, 17:32
        Dokładnie tak, straciła nastolatków a pucułowatosc policzków, popracowała na sylwetką i z ładnej nastolatki stała się atrakcyjna kobietą
    • geez_louise Re: Największa metamorfoza w polskim show-biznesi 12.11.21, 17:05
      Zawsze była ładna. Schudła, poczuła się piękna, zaczęła ćwiczyć, kupiła lepsze ciuchy, ma chyba delikatnie powiększone usta, ale nie dam sobie ręki uciąć.
    • hrabina_niczyja Re: Największa metamorfoza w polskim show-biznesi 12.11.21, 17:32
      Jest taka jak była tylko starsza, więc bardziej dojrzała. Dla mnie ona zyskuje z wiekiem.
    • kaki11 Re: Największa metamorfoza w polskim show-biznesi 12.11.21, 17:46
      Akurat Mucha to dorosła na oczach kamer więc zwyczajnie przeobraziła się z dziewczynki w bardziej dojrzałą kobietę w między czasie chudnąc i rodząc dzieci. Teraz moim zdaniem coś sobie robi z twarzą, ale to nie zmiana rysów tylko jakieś wypełniania, zmarszczki, podnoszenia.
      Jako duże metamorfozy mnie kojarzą się Rozenek, Lewandowska i Pazura (i u nich nie wierzę w brak interwencji bo to zdecydowanie widać) ale u nich to nie było dojrzewanie przed publicznością jak w przypadku Anny Muchy smile
    • lot_w_kosmos Re: Największa metamorfoza w polskim show-biznesi 13.11.21, 08:05
      Eeeetam.
      Bez przesady.
      Starzeje się i tyle.
      Czasem kobiety z wiekiem szcxupleją, smukleją o wyglądają lepiej od swoich nastoletnich napuchniętych od hormonów córek.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka