Dodaj do ulubionych

Tajemnice Kai Godek

• borsuczyca.klusek Re: Tajemnice Kai Godek 13.11.21, 17:10
      Coś szło nie tak, bo nic się nie wyświetla. Przynajmniej u mnie 🤷‍♀️
      • simply_z Re: Tajemnice Kai Godek 13.11.21, 17:14
        wpisz w wyszukiwarce w YT. bardzo ciekawy material
      • tanebo001 Re: Tajemnice Kai Godek 13.11.21, 17:21
        Spróbuj linka www.youtube.com/watch?v=xGZf1F0kqAw&t=2741s
        • borsuczyca.klusek Re: Tajemnice Kai Godek 13.11.21, 17:22
          Ok dzięki
    • memphis90 Re: Tajemnice Kai Godek 13.11.21, 18:46
      A nie możesz streścic? Nie lubię nabijać odsłon, kiedy nie wiem co w sumie nabijam...
      • rainbow_dash Re: Tajemnice Kai Godek 13.11.21, 21:33
        nie histeryzuj, to Sekielski, znasz człowieka chyba co?
        • memphis90 Re: Tajemnice Kai Godek 13.11.21, 21:47
          A gdzie tu niby widzisz histerię...? Sekielski nie Sekielski- nie lubię nabijać odsłon kiedy nie wiem, co nabijam. Proste? Kultura forumowa nakazywałaby odnieść się do tego, co się linkuje, zamiast wstawiać goły link.
          • borsuczyca.klusek Re: Tajemnice Kai Godek 13.11.21, 21:55
            Kaja zaczyna się od 20:50
            W sumie mało konkretów tylko takie bardziej gadanie. Plus coś czego nie lubię w takich rozmowach czyli sporo lizania się po fiutach. Nazwisko panieńskie w każdym razie nie padło.
            • memphis90 Re: Tajemnice Kai Godek 13.11.21, 22:02
              Czyli nie warto tracić czasu.
          • buldog2 Re: Tajemnice Kai Godek 13.11.21, 22:24
            To jest forum dyskusyjne. Pełna zgoda co do tego, że każdy wklejony film powinien być tylko dodatkiem do tego co kto ma do powiedzenia. Jak nie ma do powiedzenia nic, to lepiej niech nic nie wkleja.
    • takabylawolaboska Re: Tajemnice Kai Godek 14.11.21, 21:08
      " Polkom odebrane zostały prawa nabyte już w 1993r.

Polska, jako jeden z pierwszych krajów w Europie wprowadziła dopuszczalność legalnej i bezpiecznej aborcji.Ustawę wywalczyła dla Polek - polska Simone Veil - Maria Jaszczuk - działaczka konspiracyjna, więźniarka Auschwitz i Ravensbrück, a po wojnie lewicowa polityczka całkowicie oddana sprawom kobiet.

Dopuszczalność aborcji w PRL-u w 1956r zostala ustanowiona jedynie ze wzgledow zdrowia kobiet - tylko w 1955r do szpitali przyjeto 80tys kobiet ze wzgledu na trwajace poronienie wywołane przez „znachorki”, 2tys zmarlo z tego powodu. Samobójstw z powodu niechcianej ciąży nawet nie liczono!

Ustawa obowiązywała do 1993r kiedy rząd prawicowej katoliczki Hanny Suchockiej wprowadziła zakaz aborcji, obłudnie zwany kompromisem. Kompromisem była depenalizacja aborcji dla kobiet, gdyż w początkowej wersji zakładano karalność. Suchocka w nagrodę była wieloletnią ambasadorą RP w Watykanie.

Genezą tragedii w Pszczynie i Świdnicy jest fanatyzm Wojtyły i Półtawskiej. To oni wymyślili Polkom piekło. To oni ugruntowali obsesję polskiego kościoła na temat aborcji i na temat zygoty, obsesję do zaglądania ludziom w łóżka.

W Biblii nie istnieje fundamentalistyczne pojęcie - życia poczętego, dziecka nienarodzonego, cywilizacji śmierci, to są wymysły Wojtyły i Półtawskiej.
      Embrion - organizm we wczesnym etapie rozwoju zwanym okresem zarodkowym.
      Płód - zarodek od chwili zakończenia okresu zarodkowego do chwili urodzenia.
      Dziecko - człowiek od momentu narodzin do pokwitania.
      Aborcja to prosty zabieg medyczny, a nie światopogląd.

Półtawska, przyjaciółka i doradczyni Wojtyły, napisała po wyroku Trybunału Julii Przyłębskiej w sprawie aborcji - "Po sześćdziesięciu latach wreszcie zwycięstwo, tego pragnął Ojciec Święty Jan Paweł II; jestem bardzo szczęśliwa, że tego dożyłam".

Fanatyzm katolickich fundamentalistów zabija Polki. "

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka