Dodaj do ulubionych

Nienawidze podrywu przez uslugodawcow

15.11.21, 20:22
Bylam u fryzjera i na nieszczęście byl to mezczyzna jak się okazało przychodzac do pewnej sieciowki. Zaczal mnie podrywać i nie wiedziałam jak się z tego wymigac, zaczął mnie wypytywać nawet o moje życie osobiste.
Relaks u fryzjera skonczyl sie koszmarkiem.
Następnym razem zaznacze ze preferuje kobiete fryzjerkę. Nienawidze tego jak można nie odróżniać zachowania w pracy od zachowania w wolnej chwili. Nigdy by mi do głowy nie przyszło podrywać kogos w pracy.
Obserwuj wątek
    • magdallenac Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 15.11.21, 20:27
      juzjesien napisała:

> Bylam u fryzjera i na nieszczęście byl to mezczyzna jak się okazało przychodzac
      > do pewnej sieciowki.

Co za intrygujący szyk!
      • juzjesien Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 15.11.21, 20:30
        Pisze w emocjach bo właśnie wrocilam
        • magdallenac Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 15.11.21, 20:32
          Ale skąd wiesz, że był to podryw, a nie zwykły fryzjerski small talk? Naprawdę aż takie emocje to w Tobie wzbudziło?
          • juzjesien Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 08:13
            Tak wiem co jest podrywem a co small talk tak wzbudziło wczoraj to we mnie zlosc bo chcialam odpoczac i sie zrelaksowac a wyszlo jak wyszlo
            • aqua48 Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 09:45
              juzjesien napisała:

> Tak wiem co jest podrywem a co small talk tak wzbudziło wczoraj to we mnie zlos
              > c bo chcialam odpoczac i sie zrelaksowac a wyszlo jak wyszlo

A wystarczyło od razu grzecznie panu powiedzieć że nie masz ochoty na pogawędki...
        • arista80 Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 15.11.21, 20:33
          Czego ty jeszcze Nie wymyslisz.
          • arista80 Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 15.11.21, 20:34
            To bylo do Jessien. Jej forumowa sraczka zaczyna byc denerewujaca.
      • skumbrie Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 09:24
        Co chcesz, zachwycił się polszczyzna autorki i ją podrywał 😉
    • fantastyczna88 Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 15.11.21, 20:36
      A ty nie pisałaś, że jesteś przy kości? Chyba sobie wymyśliłaś ten podryw.
      • tenjedennick Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 15.11.21, 20:39
        To jest ta od czeskiego dentysty stomatologicznego i przeprowadzki w Bieszczady.

Robi specjalizację z chirurgii szczękowej i nie wie nic o okluzji smile
        • daniela34 Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 15.11.21, 20:54
          Phi! Dopiero co pisala, że wybiera się na emigrację a w ten weekend już z tej emigracji wpadła w odwiedziny do Polski i zobaczyła ją tu biednie. To jest tempo. Emigracja. Jacek. Mickiewicz
          • thea19 Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 08:46
            jej plany i pomysły są szybsze od światła. Co im dają w tym psychiatryku, to ja się zastanawiam.
            • znowu.to.samo Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 10:50
              A może właśnie odstawiła leki?
      • juzjesien Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 08:11
        A kobiety przy kosci co jest śmieszne tak o mnie mowic ale niech będzie myslisz ze nie są podrywane?
        • fantastyczna88 Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 08:27
          W jakim języku ty piszesz? Myślę, że ciebie nikt nie podrywa. Tak po prostu.
          • juzjesien Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 08:43
            I nie musze być podrywana tak po prostu, bo jestem w szczęśliwym zwiazku.
          • juzjesien Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 08:55
            I nawet to ze jestem przy kosci wg ciebie chociaz moje bmi jest w normie potrafię byc w szczęśliwym zwiazku z super wspierajacym chłopakiem który jest w stanie zrobić wiele zebym była szczęśliwa i nie musze jarać się oszustem radiologiem niezbyt urodziwym wazne ze przy kasie haha gwarantuje facet z pieniędzmi wie kogo wybrac,szukać faceta na tinderze piekna i szczupla kobieto
            , tak naprawdę bardzo ci wspolczuje
            • la_felicja Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 10:37
              Kropki i przecinki już niemodne?
            • daniela34 Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 10:39
              Oho, juzjesien straciła znajomość gramatyki, fleksji i składni języka polskiego.
              • annaboleyn Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 21:20
                daniela34 napisała:

> Oho, juzjesien straciła znajomość gramatyki, fleksji i składni języka polskieg
                > o.

Imo to taniarada. Ten sam rodzaj byków i melodyka bełkotu.
                • m_incubo Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 21:29
                  Nie, całkiem inna właśnie.
                  Taniarada gada urywkami, a ona płynie.
            • fantastyczna88 Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 20:58
              Jako stomatolog powinnaś sporo zarabiać, nie rozumiem dlaczego pijesz do kasy radiologa. Pracuje, to ma.
              • la_felicja Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 21:05
                A to jest radiolog rentgenowski? Może ma halluksy pracownicze i sporo wydaje u ortopedów medycznych podologicznych?
    • lauren6 Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 15.11.21, 20:42
      Możesz złożyć skargę.

Większość fryzjerów to geje, więc miałaś dużego pecha.
    • iberka Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 08:51
      Też nie cierpię.
      P.S. pokaż fryzurę smile
      • juzjesien Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 08:57
        Chcialabym pokazać bo naprawde mi pasuje ale wole sie tu nie wychylać smile pozdrawiam
    • megwhite25 Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 09:19
      Dlatego ja nie lubię chodzić do fryzjerów. Te wymuszone rozmowy o niczym mnie denerwują. Przychodzę się zrelaksować a nie dyskutować z obcą osobą. A dodać jeszcze do tego niechciany podryw to już w ogóle. Zawsze warto postawić granice i coś odpowiedzieć.
    • mashcaron Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 09:25
      Z kobietami też nigdy nie wiadomo :p mnie np. od dwóch lat próbuje poderwać "moja" farmaceutka, mimo, że wie, żem hetero, mężata i dzieciata:p
    • chersona Re: Nienawidze podrywu przez uslugodawcow 16.11.21, 10:42
      trzeba było zrobić tak jak ja. przymknąć oczy i udać się na drzemkę. ja, kiedy fryzjerka mnie smyra po włosach apotem dmucha suszarą w oczy podrzemuję. ewentualnie powiedzieć mu, że w dobie covida gadka gęba w gębę z przygodną osobąm mogą się skończyć wymianą wirusa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka