Dodaj do ulubionych

O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić rower

21.11.21, 16:45
No to chcę kupić rower dziecięcy. Wybór padł na rowerek z decathlonu za 699 zł, ale myślę sobie, na pierwszy rowerek równie dobrze może być używka, oszczędzę a dziecko i tak będzie zadowolone. A do tego zero waste i te sprawy. Wchodzę zatem na olx i są ze 4 te rowerki, ale jeden za 500 a pozostałe za 700 i 750, kiedy przypominam nówka 699 i dostawa będzie gratis. I jak tu być eko? I jak tu kupować używki jak cena jak za nowe albo wyższa big_grin a potem się sprzedawcy dziwią, że jak to nikt nie chce. Wiem oczywiście, nikt nie zmusza, każdy wystawia za ile wystawia i tak dalej. Kupię jednak w sklepie z darmową dostawą i gwarancją, choć chętnie wziełabym używany, ale za rozsądną cenę
Obserwuj wątek
    • roks30 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 16:57
      Złe filtry ustawiłaś. 😂😂😂😜😜😜😜
      • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 17:01
        W tym rzecz, że nie ustawiłam wcale big_grin wpisałam tylko nazwę roweru
    • swinka-morska Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 17:01
      Upewnij się, czy ten rower jest dostępny w sklepie jako nowy. Z rowerami ostatni jest straszna bryndza, trudno kupić nowy a używki chodzą w wysokich cenach... może o to chodzi.
      • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 17:16
        jest dostępny, obie wersje kolorystyczne www.decathlon.pl/p/rower-900-racing-16-dla-dzieci/_/R-p-168912?mc=8487244&c=Czerwony
        • skumbrie Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 00:22
          Zamiast nazwy wpisz "B'twin 16 cali" wyskoczy ci więcej ofert w znośnych cenach.
          • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 07:22
            to nie na ten rower oferty, pod nazwą btwin są modele stalowe i aluminiowe, nie chcę stalowego
    • ginger.ale Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 17:07
      Rower jest dostępny w decathlonie?
      Może ktoś wystawiał pod koniec wakacji, gdy magazyny świeciły pustkami.
      Może jakiś naiwniak kupi, co im szkodzi spróbować. W ubiegłym roku sanki też chodziły z kosmiczną przebitką.
      • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 17:14
        jest dostępny, mam go w koszyku, a ogłoszenia olx od wakacji trzeba byłoby odnawiac, są czasowe i wygasają
        • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 17:15
          przy każdym ogłoszeniu masz datę wystawiania, ten najdroższy wystawiono 7 listopada
          • ginger.ale Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 23:03
            No to faktycznie przegięcie. Sprzedawać używkę w cenie nowego pod koniec listopada, ciekawe kto się skusi.
            • trampki_w_kwiatki Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 26.11.21, 11:00
              Eee, ogłoszenie mogło być wstawione w marcu, ale odświeżane co 30 dni.
    • memphis90 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 17:21
      IMO rowerki z decathlonu to takie średniaki są, za to popularne i z cenami jak z kosmosu. A za 250zl kupiłam używkę chyba Krossa, na lepszej ramie, zupełnie niezniszczony.
      • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 17:33
        kross jest 2 kg cięższy (7 vs 9 kg), ponadto nie byłam zadowolona z krossa jako pierwszego roweru dla starszego dziecka, teraz chcę spróbować czegoś innego, a ten z decathlon ma dobre opinie na blogach rowerowych.
        • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 17:34
          no i zapomniałam najważniejsze, dziecko chce czerwony big_grin
          • memphis90 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 18:04
            A, no może mamy inne warunki wyjściowe.
            • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 18:13
              krossy też oglądałam, no ale jednak dziecko stanowczo chce "si", czyli czerwony. A ten czerowny poleciła mi jakaś ematka latem. No ale wtedy akurat nie były dostępne, dzieciak zajął się jeszcze biegówką, hulajnogą i jakoś temat roweru się rozmył. Teraz patrzę z miesiąc temu i są te rowery, dzieciak zapytany, pokazane kilka wzorów, m.in kross, ale nie, ma być czerwony, koniec kropka. Myślę żeby kupić, bo na wiosnę nie będzie miał mi kto skręcić. Sama będę musiała wynosić z piwnicy, więc już pomijając różnicę dla dziecka, dla mnie będzie różnica czy niosę 7 czy 9 kg wink
            • hanusinamama Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 23.11.21, 23:49
              Tu waga ma znaczenie. Szczególnie jak dzieciak sam wazy mało. Moje obie uczyły sie jak skonczyły 3 lata...ten z decathlonu nie był cięższy od dziecka ( jak niektore innych firm). Tu nawet 1-2 kg robi róznice
              • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 24.11.21, 09:06
                no dziecko nie jest lekkie zbytnio, obecnie 109 cm i 21 chyba kg, to tak 50 i 75 centyl, ale i tak wolę lekki, ja nie ejstem specjalistą,a el jak czytam o doborze roweru, to zawsze zwracają uwagę na ciężar
      • kafana Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 00:08
        Ten model im się udał. To rowerek za 700 stówek z parametrami jak te za 1500 i więcej.
        • kafana Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 00:09
          7 stóweksmile
      • hanusinamama Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 23.11.21, 23:48
        Ale ona mowi o tych najmniejszych. One są dośc lekkie. My starszej najpierw kupilismy inny rowerek...ale był w cholere cięzki. Z decathlonu był lżejszy.
        Ona sie uczyła jak miała 3 lata a od urodzenia idzie 10 centylem wagowym. Rower nie moze byc od niej cięższy...
    • smoczy_plomien Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 17:23
      Tak, jak piszą dziewczyny, może jest niedostępny? Taki cyrk jest z rowerami dziecięcymi Woom. Nowe kosztują 1600, z tym, że nigdzie ich nie ma, więc używane chodzą po 2000.
      • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 17:24
        przecież odpisuję, że dostępny, że mam w koszyku smile
    • rb_111222333 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 17:41
      To na pewno używki są? Na olx często są nówki sztuki
      • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 17:49
        a wejdź sobie i obejrzyj, jak nie dowierzasz. Tu masz linka www.olx.pl/sport-hobby/rowery/q-rower-900-racing-16/
        A jak mi jednak dowierzasz, to tak, wszystkie używane, przeczytałam te ogłoszenia. Było mało, więc się nie narobiłam przy przeglądaniu wink
        • memphis90 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 17:54
          Weszłam na olx i ogólnie jakoś drogo się zrobilo...
        • aamarzena Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 21:00
          Proszę za 250
          m.olx.pl/d/oferta/rower-dzieciecy-btwin-CID767-IDMySTY.html
          Nie dziekuj
          • aamarzena Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 21:01
            Trzeba wpisać po prostu rower btwin i przeszukać ta litanię co się wyświetlić. Ni wszyscy wpisują nazwy modelu, wiec zawężasz wyszukiwanie jeśli szukasz po konkretnym modelu.
          • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 21:14
            dzięki za chęć pomocy, ale ja umiem w internety sama, to nie jest rower którego szukam. Znalazłaś btwin zwykły, stalowy. Ja szukam aluminiowy racer 900
            • aamarzena Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 11:31
              To bierz nowy, albo czekaj do wiosny. Teraz nie ma dużo ofert, bo idzie zima, rowery się nie sprzedają.
              • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 11:44
                wiosną nie będą tańsze
    • krwawy.lolo Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 17:44
      I poznałem nowe słówko - używka. Podoba mi się.
    • ichi51e Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 17:54
      zależy jakie te używki. zawsze mnie zastanawia po co lidzie piszą "nowka taka 1500zeta" no to już wiem czemu...
      • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 17:59
        no z wyglądu ładne, nie obite, nic im nie zarzucam, że czegoś im brak, ale jednak są używane, więc (JAK DLA MNIE) nie powinny kosztować 700, gdy 699 nowy z gwarancją a do tego nie zapłacę za wysyłkę kupując w sklepie. Ten za 500 może i by mnie skusił, ale tam sprzedawca chce odbiór osobisty a to nie moje rejony
        • rayaax Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 18:01
          Nie musisz go skręcaćwink)
          • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 18:14
            póki co jest mąż i poradzi sobie big_grin A rowery kupowane wysyłkowo, nawet skręcone, musza być do transportu trochę rozkręcone, zeby kurier miał latwiej wink
            • gaga-sie Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 12:47
              A daj spokój, bierz w takim razie nowy. Będziesz miała gwarancję i prawo zwrotu.
              • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 13:57
                no używki nie kupię w cenie nowego, nie ma takiej opcji
    • huang_he Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 18:00
      Nie mam pojęcia, dlaczego te decathlonowe za tyle chodzą. Tych nie kupuję, a że mi dzieci rosną, a mam do obskoczenia rowerowo trzy miejsca w wakacje, gdzie rowery są na stałe, to co roku prawie coś kupuję (nie chce mi się wozic). Ale fakt - szukam tylko w Warszawie. W ostatnie wakacje udało mi się wyrwać roczne rowery w idealnym stanie po 150-200 od sztuki. Nowe kosztowały ok 1200. Pewna zamożna pani się wyprowadzała z rodziną z dnia na dzień i pozbywała się mienia.
      Zawsze coś wisi z tych rowerów, ale okazje schodzą szybko. Jak zależy ci na kasie, to trzeba sprawdzać ze trzy razy dziennie. Przy czym aktualnie to jest martwy sezon, sama bym teraz nic nie wystawiała, bo to zawracanie tyłka.
      • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 18:19
        latem też były po tyle. Wiem, bo ja go chciałam już latem, ale wtedy w sklepie nowe nie były dostępne i też oglądałam olx, ale jakoś temat zakupu rozmył się do teraz. Chodzą za tyle, bo są jedne z lżejszych na rynku za taka kasę, w zasadzie biorąc pod uwagę stosunek wagi do ceny, to nie mają konkurencji
        • aamarzena Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 21:03
          Jak nie hyly dostępne, a był środek rowerowego sezonu, to nie dziwne, ze ceny z kosmosu. Teraz samochody używane tez bywają droższe niż nówka. Taki rynek, nic nie ma
          • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 21:12
            kochana, ogłoszenia są z jesieni, z listopada 7 najdroższy rower, dawno po sezoenie i dawno są w decathlonie dostępne nowe. Odniosłam się do cen w sezonie, były takie same, niezależnie do dostępnosci nowych w skelpeie
    • arkanna Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 18:15
      Ale się uczepiłyście , ale szmytka ma rację. Ceny używek czasami są takie same jak nówek albo o grosze tańsze.
      • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 18:20
        i tu nie tylko o rowery chodzi, ubrania też
    • cruella_demon Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 21:05
      Odniosę sie do wpisów w wątku.
      Wszystko dobrze poustawiała. Ja też dzieciom kupuję nowe z decathlonu, bo używane w cenie takiej lub często większej, a ze śladami użytkowania. Widocznymi śladami.
    • stasi1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 21:23
      Na pierwszy rower to rzeczywiście trochę dużo
      • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 21.11.21, 21:30
        no dużo, z jednej strony teraz mogłabym kupić powiedzmy za 350 nowy stalowy, a z drugiej chciałabym lekki rower a ten za 699 zł niby 7,3 kg waży
        • stasi1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 23.11.21, 17:16
          Skoro waga ma dla ciebie znaczenie więc niestety musisz za to zapłacić. Tylko że to i tak na dwa sezony. W zimę raczej nie będziesz używać więc może poczekaj ze dwa miesiące?
          • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 23.11.21, 17:20
            nie chcę czekac, bo co trzeba, to wyreguluje mąż, a po nowym roku mi zniknie i nie zobaczę go poł roku. Nie chcę sama się wysilać i coś tam dłubać inbusami wink Czy wydam kasę teraz, czy za 2 miechy to już niewielka różnica. No i że rower i tak na 2 lata, to wiem. Mam zapas rowerów po starszym ale zaczynają się dopiero od 20 cali wink Zawsze kupuję rower dostosowany do wielkości dziecka i to tak średnio co 2 lata wypada wymiana.
            • stasi1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 24.11.21, 16:33
              No jak masz teraz męża w domu to trzeba go wykorzystać. Ja ostatnio kupiłem rowery juz złożone, świetne są
              • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 24.11.21, 16:48
                wyprzedany już dzisiaj big_grin no niestety sama będę musiała wziąć srubokręt w dłoń, lub sąsiadów nagabywać
                • stasi1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 25.11.21, 21:29
                  To klops. Może już nie będzie jakis czas i ponownie się trafia jak już mąż będzie
                  • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 26.11.21, 09:40
                    nie jest to problem nie do rozwiązania wink
    • kafana Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 00:06
      Te rowery były niedostępne przez ponad pół roku. Dlatego ceny używek były szalone. Ja nawet byłam gotowa kupić używkę w cenie nowego a ilekroć dzwoniłam to był rower sprzedany.
      • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 07:21
        teraz masz szansę, te ogłoszenia wiszą jakiś czas wink
        • kafana Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 08:12
          Kupiłam nowysmile
          • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 08:46
            też pójdę tym tropem wink kupiłaś ten co ja chcę? Jak zadowolenie?
            • kafana Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 10:32
              Zadowolona to super rowersmile może spróbuj jeszcze napisać do tych ludzi z olx ( normalnie nie lubię targowania ale syt się zmieniła) i może trzeba ich uświadomić, ze ich towar deficytowy już nie jestwink
              • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 11:15
                e, wolę nie pisać, dzięki za opinię. A dla duzego dziecka kupiłaś? Moje ma teraz 4,5 roku i około 110 cm. Myślę, ze na wiosnę lato do 116 dociągnie. Rower trochę na styk będzie chyba, ale 20 calowy jeszcze za duży raczej (na szczęście 20 calowy czeka po starszym bracie)
    • solejrolia Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 00:25
      Używka w cenie nowego, lub nawet drożej? No bywa. Szukają jelenia po prostu.

Rower ? Ja w ten sposób nie kupiłam upatrzonego samochodu w salonie: miałam jazdę probną samochodem po tej jeździe spytałam o to konkretnie autko , od pół roku zarejestrowane, jeździ również jako samochód zastępczy, prawie 10 tysięcy przejechane, a cena ? no promocyjna.
      Jak zajrzałam na OtoMoto to w tej cenie mogę nówkę z przebiegiem 1km wziąć od ręki.
      ( Tylko trzeba by jechać do Opola, czy też Wrocławia. Co oczywiście nie jest tragedią żadną, bo w zasięgu 2 godzin jazdy, czy nawet mniej ).
      Oczywiście nie zdecydowałam się na taki zakup ale rozbawiło mnie to.
      • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 08:48
        w salonie to ja bym powiedziała o tym i zobaczyła co oni na to wink
      • aamarzena Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 11:21
        Problem w tym, że nowych aut nie ma. Druga kwesti to możesz negocjować. Trzecia - być może jest różnica w wyposażeniu- samochody do jazdy próbnej zwykle są w wersji premium, a to używane kosztuje nieraz więcej niż nowy Basic.
        • solejrolia Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 12:29
          Przestań. Za idiotkę mnie masz? sprawdziłam co porównuję. Po takim potraktowaniu nie chce mi sie negocjować, skoro handlowiec już na wstępie nie wykazał się, potem moze byc tylko gorzej. A auta są, tylko kwestia czego się szuka i czego się oczekuje. I wtedy sobie kupiłam, oczywiście, że innej marki- szybko, sprawnie i bez zbędnego stresu.
    • iwoniaw Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 08:49
      Nie wiem, jak rowery dziecięce, ale jest faktem, że używane rzeczy różnego typu bywają wystawiane na różnych olxach w cenach wyższych niż nowa rzecz w sklepie - no cóż, sprzedający wycenia, rynek weryfikuje. Myślę sobie, że choć większość takich ofert będzie wisieć miesiącami, to jednak część się sprzeda - zawsze ktoś może poszukiwać konkretnego koloru czy czego tam chwilowo niedostępnego np.
      • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 11:17
        pewnie tak, w ogóle tym wpisem chciałam się dopisać w niedawny wątek o sprzedawaniu/kupowaniu z II reki, ale nie mogłam znaleźć
        • aamarzena Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 11:27
          Ale z niektórymi rzeczami tak bywa
          Jak szukałam córce biegówki, to też było mnóstwo ofert używek w cenie nówki, co nie znaczy, że muszę je brać. Mogłam czekać i polować na okazję, ale na to nie miałam czasu, ani chęci. Albo kupić nowy. Kupiłam nowy, za rok sprzedałam jeszcze na gwarancji - sprzedał się w ciągu dnia, z pocałowaniem ręki, "straciłam " na tym z 30-40 zł, bo przez rok ceny wzrosły, więc moja oferta ceny nieco niższej niż rok wczesniej była atrakcyjna. Jeszcze po otrzymaniu przesyłki babka do mnie dzwonilia z podziękowaniami 😃
    • klaramara33 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 11:45
      Z DEcathlonu to są słabe rowery, znajomi, którzy mają te roweryto coraz do naprawy je zanoszą. Na OLX masz używane dobre jakościowo po te samej cenie co nowe z Decatlonu. Dlatego ja wybieram OLX(powód eko też jest ważny). My jeździmy dużo na rowerze więc rower musi być wytrzymały, z dobrymi oponami. Synowi znalazłam rower za 900 zł(cena do negocjacji więc zpłaciłam 850 zł) .W bradzo dobrym stanie rower, który nowy kosztuje 2 tys. Syn jest bardzo zadowolony, komfort jazdy po wertepach wysoki ,dzięki czemu często eksploruje teren z kolegą, a póżniej z nami robi objazdsmile. Córce kupiłam od znaomych używanego Krossa w bardzo dobrym stanie za śmieszną kwotę 200 zł, zasuwa na nim aż miło. Generalnie nie polecam rowerów z Decathlonu , jeżeli dziecko będzie dużo jeździło, chyba że po osiedlu tylko.
      • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 12:01
        kochana to pierwszy rowerek dla przedszkolaka, zależy mi żeby był lekki i czerwony smile. Z krossa byłam niezadowolona jako z pierwszego roweru dla starszego dziecka. Piorunsko ciężkie jak na aluminium i niespasowane elementy, ciężki do regulacji hamulec był, może wadliwie trafiliśmy wtedy, ale nie chcemy znowu krossa. Decathlon waży tylko (niby) 7,3 kg gdzie kross wg różnych źródeł około 10 kg. Już najprostszy stalowy decathlonowy jest lzejszy niż aluminiowy kross. Nikt z nas nie jeździ wyczynowo, wystarczają nam tańsze rowery, akurat dobrze nam się sprawdzają dla starszych rowery romet z budżetowej półki. Nigdy nic się z nimi nie stało, odsłużyły 2 lata, dziecko wyrastało i miało nowy rower, a stare czekają aż podrośnie moj maluch.
        • klaramara33 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 14:49
          Nie zauważyłam, żeby na OLX używane TEJ SAMEJ MARKI I TYPU były w tej samej cenie. Używane te same kosztują zazwyczaj o połowę mniej.
          • szmytka1 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 22.11.21, 14:56
            Odpisałaś, owszem- to miłe, ale wątku przeczytać ci się nie chciało. Jakbyś przeczytała, to 2 linki byś wyłowiła, proszę żebyś zobaczyła coś nowego i ciekawego wkleję je obok siebie, będzie łatwiej porównać wink

www.olx.pl/oferty/q-racing-900-16/
            www.decathlon.pl/p/rower-900-racing-16-dla-dzieci/_/R-p-168912?mc=8487244&c=Czerwony
            • klaramara33 Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 23.11.21, 20:37
              Ok.
      • hanusinamama Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 23.11.21, 23:45
        MOje dzieci maja wszystkie rowery z decathlonu. Nic sie z nimi nie dzieje. Na tym najmniejszym z pedałami ( nie biegówce) uczyła się strasza, córka szwagra i teraz moja młodsza...rowerek nadal sprawny.
    • hanusinamama Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 23.11.21, 23:44
      Patrz a ja bede własnie sprzedawać rowerek z decathlonu. U mnie duzo taniej niz nowy, nie wpadłabym na to zeby sprzedawać za taką samą kwotę.
      Polecam te rowerki. Tylko nie przykrecaj kółek bocznych...to dziecku nie pomaga a potem trudniej po odkręceniu utrzymać równowage. U nas 3-4 dni biegania za rowerkiem i dzieciaki załapały.
    • trampki_w_kwiatki Re: O sprzedaży używanych rzeczy, chciałam kupić 26.11.21, 11:03
      Cierpliwości. Kupiłam za 150 zł idealnie utrzymany rower, który kosztuje w sklepie 800 zł. Wybór był duży. Ale to latem.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka