berber_rock 04.12.21, 16:56 Wychodzi na to, ze nie za szybko: www.politico.eu/article/vaccine-waiver-eu-values-coronavirus/ hmmm .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piataziuta Re: Dla tych, ktore pytaja kiedy to sie skonczy. 04.12.21, 17:00 Ja wiem kiedy się to skończy, ja wiem! Jak umrzemy to się wszystko skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Dla tych, ktore pytaja kiedy to sie skonczy. 04.12.21, 17:20 na święte dygdy Odpowiedz Link Zgłoś
swinki_trzy Re: Dla tych, ktore pytaja kiedy to sie skonczy. 04.12.21, 17:09 Znowu z fly4free cię pogonili? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Dla tych, ktore pytaja kiedy to sie skonczy. 04.12.21, 17:11 Zadanie dla dociekliwych: twitter.com/RadioMaryja wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,27876073,szczyt-czwartej-fali-koronawirusa-a-rydzyk-zaprasza-do-torunia.html#e=RelRecImg2 Znajdź (poza prelegentami) osoby poniżej 60. roku życia. W dzikimi, skłębionym tłumie z okazji 30-lecia RM. Przypominam, mamy strasznego covida, który od prawie 2 lat zabija hurtowo zwłaszcza seniorów i decyzjami rządu byli oni chronieni kosztem dzieci i młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Dla tych, ktore pytaja kiedy to sie skonczy. 04.12.21, 17:16 Cóż, chcialoby się rzec, iż volenti non fit iniuria, szkoda tylko, że potem komuś zabiorą miejsce w szpitalu... Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: Dla tych, ktore pytaja kiedy to sie skonczy. 04.12.21, 17:17 Moja kolezanka z pracy czytajac o podobnych newsach, tylko lokalnych zawsze mruczy pod nosem "oh well, thinning the herd... thinning the herd..." Odpowiedz Link Zgłoś