panna_lila 24.12.21, 21:24 Tłum ludzi czy pusto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaskama Re: Któraś jest aktualnie w polskich górach? 24.12.21, 21:34 Zakopane .... kosmos, koszmar, tłumy. Białka i Bukowina mało ludzi, stoki puste. Ale 23, 24 grudnia to norma. Napływ jest zwykle od 27 grudnia. Na hotelowej Wigilii było mniej osób niż w ostatnich latach. Natomiast na Podhalu nie ma covida. Nigdzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Któraś jest aktualnie w polskich górach? 24.12.21, 21:52 Właśnie się zastanawiam jechać czy nie jechać, pojeździlabym na nartach ale stanie w kolejkach nie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Któraś jest aktualnie w polskich górach? 24.12.21, 21:57 Jutro i pojutrze raczej bez kolejek. Dużo śniegu. Prawie wszystko otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Któraś jest aktualnie w polskich górach? 24.12.21, 21:57 Wczoraj wróciłam z Zakopanego. Było dość pusto w tygodniu, no ale to przed świętami... Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Któraś jest aktualnie w polskich górach? 24.12.21, 21:59 Serio???? Dzis ma sa kra. Nawet nigdzie nie wchodziliśmy. W knajpach ludzie siedzieli jeden na drugim. Zmykalismy aż się kurzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Któraś jest aktualnie w polskich górach? 24.12.21, 22:15 Ale gdzie "w polskich górach"? W Kudowie czy w Łupkowie? Czy polskie góry to Zakopane i okolice? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Któraś jest aktualnie w polskich górach? 24.12.21, 22:40 A jak aktualnie w Łupkowie? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Któraś jest aktualnie w polskich górach? 24.12.21, 23:14 Nie wiem Ale w Rajczy dużo śniegu i nie tak dużo ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś