dramatika 14.01.22, 14:04 wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/polska/news-rozpad-rady-medycznej-13-czlonkow-zlozylo-wnioski-do-premier,nId,5769419 Rada medyczna od srovida się rozpada. O co tu chodzi? Obstawiajcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wapaha Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:06 Wiedzą, że za tydzien zacznie się sraka praptaka w PL-i nie będzie żadnego wytłumaczenia jej skali swoją drogą cała reszta politypisków mogłaby pójść w ich ślady Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 17:32 Dokładnie, choć ja obstawiam 2-3 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:09 Rada medyczna nie jest tak zdegenerowana jak cały rząd, nie dziwię się że nie chcą mieć na sumieniu kolejnych zgonów na covid Dramatysiu... Odpowiedz Link Zgłoś
ramonda_alp Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:15 pasquda77 napisała: > Rada medyczna nie jest tak zdegenerowana jak cały rząd, you made my day! Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:29 ramonda_alp napisała: > you made my day! > > napisał nowy trollik żeby sobie nabić postów- mając w sygnaturce innego trollika Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Szczury uciekają ze ze statku 15.01.22, 02:02 O cholera , a juz myslalam, ze covid ja dopadl, bo dawno jej tu nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
ramonda_alp Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:13 dramatika napisał(a): > O co tu chodzi? o nadęcie godnościowe. Niezdymisjonowanie nowak ich tak w nie bodło, że postanowili wypisać się z tej piaskownicy. Bo w to, że oprzytomnieli i postanowili się zwinąć, nie wierzę. Anyway - nie ma po kim płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:16 Boja sie szubienicy. Falsyfikat Falczi tez juz trzesie doopą. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:22 Niestety, ani temu zbrodniarzowi, ani naszym lokalnym bandziorkom nic nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
ramonda_alp Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:34 purchawkapuknieta napisała: > Niestety, ani temu zbrodniarzowi, pozwolę sobie wyrazić optymizm i zaryzykuję twierdzenie, że temu akurat to będzie. Za duże szambo się wylewa, żeby je zmyć bez winnego osobowego. Acz obstawiam, że raczej go kojfną po cichu (ten szalbierz ma 81 lat, więc nie będzie dziwiło, że się przekręcił) i zostanie winnym wszystkiego, niż pozwolą sobie na cały proces z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:40 Jestem realistką Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:02 Miejmy nadzieje, ze ktos beknie. Fauci to pionek, ale nofala bym mu przy szyi przyciela. Wszyscy wiemy kto gardlowal na samym poczatku... na tym forum zreszta tez. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:08 srubokretka napisał: > Miejmy nadzieje, ze ktos beknie. Fauci to pionek No właśnie nie. Zainteresuj się kto nad tym wirusem pracował i za czyją kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:20 Natura, ja to ma w zwyczaju od miliardów lat? Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:56 Ja to wiem od 2 lat. Mowie ci, ze F jest jednym z pionkow od brudnej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:58 srubokretka napisał: > Ja to wiem od 2 lat. Mowie ci, ze F jest jednym z pionkow od brudnej roboty. Whatever. Sami siebie do więzień wsadzać nie będą Odpowiedz Link Zgłoś
ramonda_alp Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:44 srubokretka napisał: > Mowie ci, ze F jest jednym z pionkow od brudnej roboty. pionek czy niepionek - ma wystarczająco za uszami, żeby dotkliwie oberwać. Na niewinnego nie trafiło. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 17:22 On to czuje. Widzieliscie jak sie wil na przesluchaniu przez Rand Paul. Mam nadzieje, ze Rand mu nie odpusci i F zacznie sypac. Odpowiedz Link Zgłoś
ramonda_alp Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 17:29 srubokretka napisał: > Widzieliscie jak sie wil na przesluchaniu przez Rand Paul. widzieliście. Nadal zresztą do obejrzenia na yt. >Mam nadzieje, ze Rand mu nie odpusci i F zacznie sypac. Z tego powodu jednak obstawiam wariant epsteina. Przy czym, z uwagi na wiek tego oszusta, nie trzeba się będzie uciekać do "samobójstwa", da się bez trudu wytłumaczyć przyczyną naturalną. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 17:31 Niezłą krainę grzybów tu odpyerdalacie z tymi wizjami o szubienicach i tajemniczych śmierciach, muszę przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 17:35 Ty to juz sie zamknij. Wiem, ze ci placa, ale juz ... a zreszta . Zarabiaj dalej, co ci bede bronic. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 17:42 Tak, wolnomularze mi płacą, na spółkę z arianami. Przelew na tajne konto w Luksemburgu przychodzi co piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 17:56 qfa a gdzie moja forsa???? Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 18:37 Powiedz, zeby ci dali inne zlecenie. Przyplacisz to zdrowiem psychicznym. Nie widzisz, ze juz lepiej oplacani sie zawijaja? Odpowiedz Link Zgłoś
vickylove Re: Szczury uciekają ze ze statku 15.01.22, 12:46 srubokretka napisał: > Ty to juz sie zamknij. Wiem, ze ci placa, ale juz ... a zreszta . Zarabiaj dal > ej, co ci bede bronic. co jej tam placa ,jakas poślednia ciura z lokalnego czytadła,jest o kim mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdomek Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:05 Rada medyczna raczej nie ma żadnych uprawnień ani odpowiedzialności. Po prostu po co ma ktoś sobie ich nazwiskami potem mordę wycierać, skoro nikt ich opinii nie słucha? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:10 Żeby mordę, oni są świadomi, że ich autorytetem pisuary podcierałyby sobie dudę. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:16 Kase za to brali. Na liste zbrodniarzy nalezy sie wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdomek Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 19:12 Co najwyżej jakieś diety. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:52 Czym sobie podcierały?! Odpowiedz Link Zgłoś
ramonda_alp Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 17:22 mia_mia napisał(a): > oni są świadomi, że ich autorytetem pisuary podcierałyby sobie dudę jakoś przez prawie dwa lata im to w ogóle nie przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 17:25 Widać pisuary przekroczyły czerwoną linię, musi być grubo jeśli dopiero teraz jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 18:04 >Widać pisuary przekroczyły czerwoną linię, musi być grubo jeśli dopiero teraz jest problem. Przestały płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 18:23 skumbrie napisała: > >Widać pisuary przekroczyły czerwoną linię, musi być grubo jeśli dop > iero teraz jest problem. > > Przestały płacić? Ja już pisałem, że takie osoby, nie mają problemów w rodzaju utraty pracy i pieniędzy, zawsze mają jedno i drugie. Co najwyżej, mogą utracić twarz przez jakiś głupków, więc rezygnują z współpracy. Mi się zdarzyło dwa razy tak zrezygnować, jasne, że nie tak medialnie, ale to była dość podobna w moim odczuciu, sytuacja. Miny tych osób warte były udokumentowania Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 18:33 >Co najwyżej, mogą utracić twarz przez jakiś głupków, więc rezygnują z współpracy. Po dwóch latach? Szybko się zorientowali, z kim mają do czynienia Może i dla ematki covidianki w sprawie plandemii jest nadzieja? Z KOD-u też się z czasem wyleczyły co niektóre ematki. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 18:43 skumbrie napisała: > > Po dwóch latach? Rada medyczna została powołana po 10 miesiącach, od początku pandemii covida w Polsce. Więc istniała krócej niż dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
ramonda_alp Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 19:16 skumbrie napisała: > Może i dla ematki covidianki w sprawie plandemii jest nadzieja? żadnej nadziei. Porobiłam print screeny i, jak juz w innym wątku napisałam - jedyną alternatywą opcją jest wysłanie, przez wybiórczą.pl całego tego forum w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 19:17 ramonda_alp napisała: > skumbrie napisała: > > > Może i dla ematki covidianki w sprawie plandemii jest nadzieja? > > żadnej nadziei. > Porobiłam print screeny i, jak juz w innym wątku napisałam - jedyną alternatywą > opcją jest wysłanie, przez wybiórczą.pl całego tego forum w niebyt. > > > > Niedoczekanie twoje🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 19:19 O , jaką moc ma forum Trzeba się rozprawić Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 19:06 skumbrie napisała: > >Widać pisuary przekroczyły czerwoną linię, musi być grubo jeśli dop > iero teraz jest problem. > > Przestały płacić? Nie przestały, bo nie zaczęły. To nie były opłacane stanowiska. To nie były etaty w SSK dla rodziny. S. Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 19:40 Wierzę, że oficjalnie nie były Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 19:51 Tobie snajper nie placili, ty to komunistyczny ochotnik jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 22:30 A tobie putin płaci, czy produkujesz się z czystej głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:19 może zapytajmy tego jowialnego jegomościa? Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:22 On juz poiedziel, ze do konca roku bedzie po Covid. Znaczy, ze na 99% tak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:24 Omikron nie zażarł, za wcześnie się Afryka wysypała z tą popeliną Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:25 purchawkapuknieta napisała: > Omikron nie zażarł, za wcześnie się Afryka wysypała z tą popeliną Już z miesiac temu chodziły różne słuchy, że bydzie po pandemii w tym roku. Hiszpania przebąkuje, że likwidują wirusa i W. Brytania chyba też. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:32 O tym mówią eksperci, którzy zrezygnowali, tylko oni chcieliby uratować kilka tysięcy żyć, widać nie warto. Chyba Pyrć mówił ostatnio, że przy zakaźności omikrona to w kilka tygodni będzie po sprawie, tylko to pociągnie za sobą odpowiednią ilość trupów, może ciebie, może twoich rodziców albo twoje dziecko, tego nikt nie wie. I niekoniecznie umrzecie na covida, możecie umrzeć na 1000 innych sposobów związanych z paraliżem służby zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:36 mia_mia napisał(a): > O tym mówią eksperci, którzy zrezygnowali, tylko oni chcieliby uratować kilka t > ysięcy żyć, widać nie warto. No tu właśnie mi się coś nie zgadza. Przecież dobrze im idzie ostatnio ratowanie życia ludzkiego - ustawa Hoca ładnie idzie, przeszła przez komisję. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:39 No błagam aż tak głupia nie możesz być, chociaż dobrze udajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ramonda_alp Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:04 dramatika napisał(a): > ustawa Hoca ładnie idzie, przeszła przez komisję. muszę powiedzieć, że jestem pełna podziwiu, jak pięknie udało się pissowi wpuścić tzw. opozycję na tę minę. Kompletnie nie mają instynktu zachowawczego. Kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:08 ramonda_alp napisała: > muszę powiedzieć, że jestem pełna podziwiu, jak pięknie udało się pissowi wpuśc > ić tzw. opozycję na tę minę. Jaką minę? Odpowiedz Link Zgłoś
ramonda_alp Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:18 dramatika napisał(a): > Jaką minę? No na ustawę hoca, która ostro łamie dotychczasowe pojmowanie danych wrażliwych i parę innych rzeczy. Biorąc pod uwagę to, za co dziś jeszcze tu kasują ale co za moment będzie pierwszymi newsami w serwisach informacyjnych (no nie odetną Europejczyków od CNN i innych amerykańskich stacji informacyjnych), to tylko durnie mogą w tym momencie coś takiego popierać. Piss oczywiście też polegnie, z tym że dla nich to już bez różnicy, bo i tak wszystko im się wali, ale nie tracąc okazji, do sprzedania pięknego pocałunku śmierci pozostałym. Majstersztyk! Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:23 ramonda_alp napisała: > to tylko durnie mogą w tym momenc > ie coś takiego popierać. A, o to chodzi. No tak, wszyscy to poprą oprócz konfy i paru pisowców, ale nie uważam, aby to był jakiś przebiegły plan PiSu. Kaczyński chce segregacji. Pytanie jednak jak w tej sytuacji misie z rady medycznej chcą się tłumaczyć "brakiem działań" - przecież segregacja to ich żądania, które właśnie się spełniają, przynajmniej częściowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ramonda_alp Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:39 dramatika napisał(a): > Pytanie jednak jak w tej sytuacji misie z rady medycznej chcą się tłumaczyć "brakiem działań" - przecież segregacja to ich żądania, które właśnie się spełniają, przynajmniej częściowo. jak napisałam wyżej - ich godnościowo ubodło pozostawienie nowak na stanowisku. Nic więcej za tym nie stoi. Postawili, durnie, publicznie ultimatum i przegrali. Więc właściwie należałoby docenić, że nie przełknęli gładko tej gorzkiej pigułki, tylko rzeczywiście żegnają się z Krakowskim Przedmieściem. A poza tym, jeszcze przez chwilę, będą mieli więcej czasu na lansowanie się po tvnach i innych "niezależnych" mendiach. Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:02 Ja akurat, biorąc pod uwagę nawet ryzyko śmierci, życzę sobie, aby omikron raz dwa pozamiatał i żeby był koniec tego cyrku, jakiego świat nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
terazkasia Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:29 purchawkapuknieta napisała: > Omikron nie zażarł, za wcześnie się Afryka wysypała z tą popeliną > Hej, możesz dać jakiś link? O co chodzi? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:35 Nie chce mi się szukać, ale gdzieś w Afryce (może RPA) tego omikrona wykryli. Tamtejsi fachowcy zaraz na początku uspokoili, że to katar i drapanie w gardle. Po kilku dniach omikron był już zaczątkiem kolejnej fali. Zmieniła się narracja. Odpowiedz Link Zgłoś
terazkasia Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 18:18 purchawkapuknieta napisała: > Nie chce mi się szukać, ale gdzieś w Afryce (może RPA) tego omikrona wykryli. T > amtejsi fachowcy zaraz na początku uspokoili, że to katar i drapanie w gardle. > Po kilku dniach omikron był już zaczątkiem kolejnej fali. Zmieniła się narracja > . > Oki, dzięki, to już sobie znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
terazzza_z_cenzurogradu Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:31 purchawkapuknieta napisała: > Omikron nie zażarł, za wcześnie się Afryka wysypała z tą popeliną Jeszcze próbowali po drodze, desperackim rzutem na taśmę, podtrzymać histerię delmicronem (zwanym też przez niektóre media deltacronem). Już nawet nie byli w stanie uzgodnić spójnej wersji... Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:39 Metatron prawie Odpowiedz Link Zgłoś
terazzza_z_cenzurogradu Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:26 babsee napisała: > On juz poiedziel, ze do konca roku bedzie po Covid. Znaczy, ze na 99% tak bedzi > e. Po covid będzie w połowie marca/na początku kwietnia. W sezonie jesień - zima 2022/23 nie uda się z reanimować histerii. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:33 babsee napisała: > On juz poiedziel, ze do konca roku bedzie po Covid. Znaczy, ze na 99% tak bedzi > e. E tam. Jego przepowiednie nie zawsze się sprawdzają. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:23 purchawkapuknieta napisała: > może zapytajmy tego jowialnego jegomościa? Ja myślę, że to nie Gates trzęsie interesem, ale Fauci Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:26 A gdzie tam Fauci, polska służba zdrowia nakręca ten biznes i werbuje statystów. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:28 mia_mia napisał(a): > A gdzie tam Fauci, polska służba zdrowia nakręca ten biznes i werbuje statystów Nie popuść z przejęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:38 Ty nie popuść jak do pękniętej żyłki, a raczej tętnicy poczekasz na karetkę kilka godzin, to będzie ostatni stolec w twoim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:50 > poczekasz na karetkę kilka godzin, to będzie ostatni stolec w twoim życiu. Wiem, ze to nie jest wesole, ale nie moge przestac chichotac. Oczami wyobrazni widze obsrancow, a pewne nicki ukladaja sie w nieczystosciach jak w kalejdoskopie Odpowiedz Link Zgłoś
ramonda_alp Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:09 mia_mia napisał(a): > polska służba zdrowia nakręca ten biznes i werbuje statystów O! czasami nawet tobie udaje się dobrze trafić! No byliby idiotami, żeby rezygnować z takiego biznesu: next.gazeta.pl/next/7,173953,28001201,pol-miliona-pensji-lekarza-za-10-miesiecy-pracy-takie-osoby.html Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:13 ramonda_alp napisała: > No byliby idiotami, żeby rezygnować z takiego biznesu: O własnie, może odeszli bo "zasiadanie" w radzie i pouczanie ciemnego motłochu czas zabiera, a w szpitalach zaczęli dobrze płacić. Chodzą też przypuszczenia, że to dlatego, że nie chcieli złożyć oświadczeń o braku konfliktu interesów, ale w takie rzeczy to ja nie wierzę, psa z kulową nogą to nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:36 Ludzie jak Gates wiedzą duuuuuużo więcej niż zwykli zjadacze chleba.Dlatego ja mu wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:21 O to, że rząd namiętnie liżący dupki antyszczepów twojego pokroju kompletnie ich nie słuchał, więc uznali, że szkoda wysiłku. Mam nadzieję, że pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:24 sumire napisała: > Mam nadzieję, że pomogłam. Nie musiałaś. Twoją opinię znam Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 21:08 To po co durny wątas zakładasz? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 22:31 Bo chciała poczytać wpisy putinowkich trolli, żeby nie czuć się w swej głupocie i podłości taka osamotniona. Odpowiedz Link Zgłoś
terazzza_z_cenzurogradu Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:27 sumire napisała: > O to, że rząd namiętnie liżący dupki antyszczepów twojego pokroju kompletnie ic > h nie słuchał, więc uznali, że szkoda wysiłku. Mam nadzieję, że pomogłam. A oni tam siedzieli dla wysiłku? Serio!? Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:58 sumire napisała: > O to, że rząd namiętnie liżący dupki antyszczepów twojego pokroju kompletnie ic > h nie słuchał, więc uznali, że szkoda wysiłku. Mam nadzieję, że pomogłam. Rządzący nie maja zamiaru szie szczepić bo ich przestało to obowiązywać. Oni tez są antyszczepami. Matko, jaka ty jestes infantylna. I jeszcze robisz wszystko , co PIS ci kaze. Niewolnica na wlasne zyczenie. Podnóżek PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:00 demono2004 napisała: > Matko, jaka ty jestes infantylna. I jeszcze robisz wszystko , co PIS ci kaze. N > iewolnica na wlasne zyczenie. Podnóżek PIS. Daj spokój, ona robi tylko sztuczny tłum. Odpowiedz Link Zgłoś
ramonda_alp Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:23 dramatika napisał(a): > Daj spokój, ona robi tylko sztuczny tłum. nie, nie, niech pisze jak najwięcej! Osobiście delektuję się tym czasem. I robię print screeny. Do nich jeszcze nie dotarło, że są w tym samym miejscu, w którym, w styczniu 1945 byli wierzący w zwycięstwo adolfa h. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:01 Ja? To nie ja pozwalam sobie odbierać wolności, byle tylko być wolną od szczypawki, tylko wy, idioci. Sprzedalibyście wszystko dla tej jednej małej rzeczy. A najlepsze jest to, że siedzicie pozamykani w domach, trzęsąc tyłkami, bo by was w kinie albo knajpie jakiś szczep zaraził. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_harper2 Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 19:08 Nigdzie się nie zamykam i nie trzęse tyłkiem jak to obrazowo ujełaś. W grudniu ktoś mnie zaraził, nie wnikam czy w kinie czy w knajpie czy gdzie indziej. Przeszłam jak lekko upierdiwe przeziębienie. I mam mniej więcej pół roku z bani jeśli o covid chodzi a potem już bedzie po pandemii. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 19:41 stephanie_harper2 napisał(a): > Nigdzie się nie zamykam i nie trzęse tyłkiem jak to obrazowo ujełaś. W grudniu > ktoś mnie zaraził, nie wnikam czy w kinie czy w knajpie czy gdzie indziej. Prze > szłam jak lekko upierdiwe przeziębienie. I mam mniej więcej pół roku z bani jeś > li o covid chodzi Nie wiesz że na Omikron chorują także ozdrowiency? > potem już bedzie po pandemii. A to jaka wróżka ci przepowiedziała? S. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_harper2 Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 20:04 Nie wiesz że na Omikron chorują także ozdrowiency? Jak na razie glównie chorują w większości zaszczepieni. A jak nie to będe mieć katar przez pare dni. A u męża co ma nadsciśnienie i wysoki poziom cukru nasze covidy różniły się tym, że on węch stracił na 2 dni. A to jaka wróżka ci przepowiedziała? Intuicja, do tej pory mnie nie zawidła. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Szczury uciekają ze ze statku 15.01.22, 02:17 stephanie_harper2 napisał(a): > > Intuicja, do tej pory mnie nie zawidła. To jak złamiesz nogę nie idź do lekarza, nie rób rtg, zawierz swojej intuicji 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Szczury uciekają ze ze statku 15.01.22, 18:59 Po co im lekarze? Mają relikwie św Boboli! Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:24 O nic, jak jestem ekspertem w danym temacie, a pytający o radę mnie olewa, to rezygnuję ze współpracy. To proste. Tu dodatkowo ich obecność miała udawać, że rząd pyta się ekspertów, a nie tylko sondażowni, i tak długo wytrzymali. Spokojnie dla takich sznurków jak ty nic się nie zmieni, a jeśli już to jeszcze lepiej będziesz miała, do czasu np. złamania nogi, o zawałach i udarach nawet nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:26 A juz myslalam, ze bedzie cos o Nowym Burdelu. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:37 Jako Rada Medyczna byliśmy niejednokrotnie oskarżani o niedostateczny wpływ na poczynania Rządu. Jednocześnie obserwowaliśmy narastającą tolerancję zachowań środowisk negujących zagrożenie Covid-19 i znaczenie szczepień w walce z pandemią, czego wyrazem były również wypowiedzi członków Rządu lub urzędników państwowych Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:48 Nieoficjalnie - zostaje Horban i jakichś trzech randomów. Nie mają litości Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:52 Horban to przecież pisuar, nieoficjalnie w klimatach Terleckiego, dlaczego miałby odejść? Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:56 Pali się grunt pod nogami? Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 14:58 Będziemy pewnie wiedzieć coś więcej jak się eksperci wypowiedzą w wolnych mediach 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:15 fachowcy już twitują twitter.com/bfialek/status/1481980904520269825 Odpowiedz Link Zgłoś
aspartanka Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:23 Myślałam, że piszesz o odejściu Magdaleny Ogórek z programu "W kontrze".🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 17:29 Myślałam, że piszesz o odejściu Magdaleny Ogórek z programu "W kontrze A nie nie nie Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:23 Ale podniecenie.Ile kasy zaoszczędzone. Super .😊 Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:00 Zaoszczedzone? Raczej zagarniete przez Usrael. Ja tak naprawde nie powinnam ujadac, bo i mi sie poleprzylo dzieki ich przekretom i grabieniu innych krajow. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 19:26 To o co chodzi Śrubka .Tobie się żyje dobrze mnie znakomicie .Mimo pandemii .Moje pieniądze wzrosły .Dobrze by było by szef podniósł mi pensję .Ale to po jak wrócę do pracy . Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 19:56 Np o 2 moich sasiadow, ktorzy popelnili samobojstwo z maskami na twarzy. O dzieci mi chodzi....... Odpowiedz Link Zgłoś
ramonda_alp [...] 14.01.22, 16:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:49 alicia, za co dostałaś bana? Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:24 Fiu, fiu, a któraś z ematek (covidianek) zwłaszcza wysłuchała wywiadu dziennikarza RMF-u z Horbanem? Rozprawiają się z wszystkimi szurskimi teoriami Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:29 skumbrie napisała: > Fiu, fiu, a któraś z ematek (covidianek) zwłaszcza wysłuchała wywiadu dziennikarza R > MF-u z Horbanem? Miej litość, 27 minut jakiegoś wariata z facetem, który gra rolę dziennikarza? Ja tylko czytałam, że Horban znowu odlatuje na odległą orbitę, ale to tak jakby nic nowego. Naprawdę, mogli zostawić w tej całej radzie wszystkich, tylko nie jego. Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:33 > Horban znowu odlatuje na odległą orbitę, ale to tak jakby nic nowego. O naturalnych szczepieniach dzieci przeciwko koronie mówi (od 14 minuty), masz rację, że odleciał Warto, oj, warto, zanim ten obrazoburczy wywiad zniknie z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:35 a z innej beczki skumbire, ty tak dobrowolnie czy tez placa ci z Rosji za trollowianie by jak najwiecej ludzi w Polsce chorowalo? bo sa tez i tacy Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:58 Wymyśl sobie, co tam ci pasuje, jak ze szkołą moich bombelków Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:25 Nie dziwię się, że nie chcą kopać się z koniem. Jest pięknie w Polsce. Mamy taką selekcję naturalną, że cały zachodni świat nam zazdrości takiego odciążenia systemu emerytalnego. Zaraz będzie 5 fala, w którą wkroczymy z wysokiego poziomu zarażeń po 4 fali. Oszczędności w ZUS narobi się tyle, że starczy na 14, a nawet 15 emeryturę. Jest super, można się rozejść. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:34 lauren6 napisała: > Jest super, można się rozejść. No już tak nie marudź. Pisałam, że przecież ostatnio PiS przestał się opierdzielać i zaczyna coś robić w kwestii ratowania służby zdrowia, mam na myśli ustawę Hoca, to o co tym misiom z rady chodzi? Nie wszystko da się zrobić na raz przecież, a na Austrię i Australię mamy za głupi naród. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:58 Co PiS robi?! Misie z rady mają już was dosyć, idioci w rządzie, idioci w społeczeństwie, lepiej serial obejrzeć niż się z wami użerać, a potem jeszcze dostawać pogróżki. Kurs Titanica został obrany, cała para na lodowiec, nie wszyscy przecież zginą. Powodzenia konfederatko z silnym pisowskim zacięciem Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:01 mia_mia napisał(a): > Co PiS robi?! Misie z rady mają już was dosyć Tak tak, wiem. Antyszczepypłaskoziemcyfoliarzewszyscyumrzemy staratata. Mozesz wrócić do lepienia pierogów. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:03 O, dramatik już skręca w kierunku swoich okołokuchennych dosrywanek, szybko poszło dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:04 sumire napisała: > O, dramatik już skręca w kierunku swoich okołokuchennych dosrywanek, szybko pos > zło dzisiaj. Dziś nadgodziny? Już po 16 sumirko. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:43 Dziękuję, znam się na zegarku. Mam go w kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
nota_bene0 Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 20:48 mia_mia napisał(a): Kurs Titanica został obrany, cała para na lodowiec, nie wszyscy pr > zecież zginą. Powodzenia konfederatko z silnym pisowskim zacięciem 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:04 Poświęcimy te grupy staruchów, aby już koniec tego cyrku był. Ile ludzi uratujemy i gospodarkę... A kto się boi może zawsze zaszyć się w domu, szczególnie emeryci. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:48 Ciekawa opcja w wykonaniu osób, które jeszcze rok temu odmieniały "chrońmy naszych seniorów" przez wszystkie przypadki. Widać seniorzy byli kochani i chronieni do czasu wyborów. Po wyborach można ich *****. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Szczury uciekają ze ze statku 15.01.22, 05:45 A skąd pomysł, że pomrą staruchy? Paraliż służby zdrowia to też dużo trupów wśród młodych, wśród dzieci. Nawet jak się zaszyjesz w domu możesz potrzebować pilnej pomocy, na którą się nie doczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:28 dramatika napisał(a): > Rada medyczna od srovida Co to jest srovid? Odpowiedz Link Zgłoś
matacznik Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:39 po_godzinach_1 napisała: > Co to jest srovid? > Hybryda covida z rotawirusem. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:45 matacznik napisał: > po_godzinach_1 napisała: > > > Co to jest srovid? > > > Hybryda covida z rotawirusem. Nie, hybryda covida z pyerdolcem Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:35 princesswhitewolf napisała: > Wojna idzie Wszyscy o tym trąbią od roku, czyli nie idzie. Tylko co to ma wspólnego z naszą obrażoną radą medyczną? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:35 boze kiedy ty zaczniesz rozpoznawac zarty ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Szczury uciekają ze ze statku 15.01.22, 00:52 princesswhitewolf napisała: > boze kiedy ty zaczniesz rozpoznawac zarty ehhh Biedna .Nawet nie pozwolą Ci pożartować .🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
ramonda_alp Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 16:32 princesswhitewolf napisała: > Wojna idzie Wojna to nie idzie, tylko trwa od marca 2020. Z demokracją. Na szczęście, wygląda na to, że jednak wam nie wyszło i zaraz, jak niepyszni, podwiniecie ogon pod siebie i będziecie udawać, że wcale nie napisaliście tego, co napisaliście i jesteście wyłącznie biednymi, zmanipulowanymi jej ofiarami... Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:35 Za dwa - trzy tygodnie zaczną się cyrki. Rząd skupiony na wale ma gdzieś słuchanie rady medycznej. To uciekają zanim zacznie się szukanie kozła ofiarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:42 asiairma napisała: > Za dwa - trzy tygodnie zaczną się cyrki. Obiecują obiecują i nic. Polska zawsze w tyle, nawet jeśli chodzi o najnowsze warianty wirusa Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_harper2 Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 19:11 Princess już od dłużego czasu nie może się doczekać a u nas lipa z omikronem Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Szczury uciekają ze ze statku 14.01.22, 15:47 Po wczorajszym spotkaniu z antyszczepami? Nie dziwi nic Odpowiedz Link Zgłoś