chersona 24.01.22, 07:51 Poszukuję jak w temacie. Preferowane osoby starsze - nie mam zaufania do młodszych stomatologów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lauren6 Re: sensowny stomatolog dziecięcy w Warszawie 24.01.22, 10:11 Prywatnie? NFZ? Jaka dzielnica? W sumie to i tak nikogo nie polecę, bo preferuję młodych stomatologów, którzy nie leczą metodami sprzed 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
reinadelafiesta Re: sensowny stomatolog dziecięcy w Warszawie 24.01.22, 17:17 Polecam Ci dr Jolantę Ptaszyńską- Pawlak. Leczy i dorosłych i dzieci. Kiedyś pracowała w prywatnej przychodni na Ludnej, teraz w Enel Medzie. Ma ok.50 lat- akurat, żeby mieć naprawdę duże doświadczenie, ale mieć jeszcze chęci do nauki i śledzenia nowości. I ma jeszcze jedną ogromną zaletę: jest spokojna, ma podejście do dzieci ( do mnie też miała). Leczyłam u niej córkę od 3 roku życia Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: sensowny stomatolog dziecięcy w Warszawie 25.01.22, 00:41 A w którym enel medzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: sensowny stomatolog dziecięcy w Warszawie 24.01.22, 17:20 A ja polecam przychodnie specjalizujące się w dzieciach. Maja wtedy gry, zabawki, filmiki puszczane w tle. Syn dawno temu łąził do MiniDentalu na Kabatach, Ale to było ponad 10 lat temu, więc nie pamiętam dentystów. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: sensowny stomatolog dziecięcy w Warszawie 24.01.22, 20:32 Cała moja rodzina leczy zęby dzieciorów u p. Anny Sawickiej, ul. Rakowiecka 2b m.41, +48 22 849 02 62. babka i jej asystentka mają takie podejście do dzieci, że szczęka (dzieciom...) opada! z całego serca polecam, choć nie spodziewam się za to prowizji! Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: sensowny stomatolog dziecięcy w Warszawie 24.01.22, 20:37 p.s.: pani doktor na moje oko przed pięćdziesiątką, wie, co robi. powiem jedno: chodzę z młodym bez stresu, a on mówi nawet, że lubi te wizyty. wcześniej myślałam, że to niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: sensowny stomatolog dziecięcy w Warszawie 24.01.22, 22:19 Lilianna Radomska przyjmuje w Nowej Iwicznej w Lux Med. Na szczęście przyjmuje i dzieci i młodzież i dorosłych - więc nie musiałam zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś