Dodaj do ulubionych

sensowny stomatolog dziecięcy w Warszawie

24.01.22, 07:51
Poszukuję jak w temacie. Preferowane osoby starsze - nie mam zaufania do młodszych stomatologów.
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: sensowny stomatolog dziecięcy w Warszawie 24.01.22, 10:11
      Prywatnie? NFZ? Jaka dzielnica?
      W sumie to i tak nikogo nie polecę, bo preferuję młodych stomatologów, którzy nie leczą metodami sprzed 30 lat.
    • reinadelafiesta Re: sensowny stomatolog dziecięcy w Warszawie 24.01.22, 17:17
      Polecam Ci dr Jolantę Ptaszyńską- Pawlak. Leczy i dorosłych i dzieci. Kiedyś pracowała w prywatnej przychodni na Ludnej, teraz w Enel Medzie. Ma ok.50 lat- akurat, żeby mieć naprawdę duże doświadczenie, ale mieć jeszcze chęci do nauki i śledzenia nowości. I ma jeszcze jedną ogromną zaletę: jest spokojna, ma podejście do dzieci ( do mnie też miała). Leczyłam u niej córkę od 3 roku życia
      • milupaa Re: sensowny stomatolog dziecięcy w Warszawie 25.01.22, 00:41
        A w którym enel medzie przyjmuje?
    • gaskama Re: sensowny stomatolog dziecięcy w Warszawie 24.01.22, 17:20
      A ja polecam przychodnie specjalizujące się w dzieciach. Maja wtedy gry, zabawki, filmiki puszczane w tle. Syn dawno temu łąził do MiniDentalu na Kabatach, Ale to było ponad 10 lat temu, więc nie pamiętam dentystów.
    • stephanie.plum Re: sensowny stomatolog dziecięcy w Warszawie 24.01.22, 20:32
      Cała moja rodzina leczy zęby dzieciorów u p. Anny Sawickiej, ul. Rakowiecka 2b m.41, +48 22 849 02 62.

babka i jej asystentka mają takie podejście do dzieci, że szczęka (dzieciom...) opada!

z całego serca polecam, choć nie spodziewam się za to prowizji!
      • stephanie.plum Re: sensowny stomatolog dziecięcy w Warszawie 24.01.22, 20:37
        p.s.: pani doktor na moje oko przed pięćdziesiątką, wie, co robi.

powiem jedno: chodzę z młodym bez stresu, a on mówi nawet, że lubi te wizyty. wcześniej myślałam, że to niemożliwe.
    • arwena_11 Re: sensowny stomatolog dziecięcy w Warszawie 24.01.22, 22:19
      Lilianna Radomska przyjmuje w Nowej Iwicznej w Lux Med. Na szczęście przyjmuje i dzieci i młodzież i dorosłych - więc nie musiałam zmieniać.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka