dagmarra 01.04.22, 19:27 Nasza grupa: Argentyna, Meksyk, Arabia Saudyjska. Kto czeka na meczyki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Losowanie grup na mundial - wyniki 01.04.22, 19:31 Ja, mimo że Katar jako goepodarz bardzo mi nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Losowanie grup na mundial - wyniki 01.04.22, 19:36 Ja to najbardziej na mecz USA-Iran Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo.thinktank Re: Losowanie grup na mundial - wyniki 01.04.22, 19:38 Już był taki na Mundialu, nie tak dawno temu i gdy były dużo gorsze relacje amerykańsko-irańskie. I nic wielkiego się nie wydarzyło Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Losowanie grup na mundial - wyniki 01.04.22, 19:46 Ja! Już w kajeciku zapisuje Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Losowanie grup na mundial - wyniki 01.04.22, 19:53 Było dziwne Euro (w różnych krajach), teraz czas na dziwny Mundial (w listopadzie i grudniu). Lewandowski będzie miał okazję skonfrontować się bezpośrednio z Messim. Trzeba walczyć o pierwsze miejsce w grupie, a nie kalkulować. Widzicie grupę śmierci? Bo ja nie bardzo. Może G... Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Losowanie grup na mundial - wyniki 01.04.22, 20:42 oczywiście, że czekam zawsze czekam na mundial, gdziekolwiek by nie był i ktokolwiek by nie grał. akurat nie trafiliśmy dobrze, ale za to różnorodnie, bo ileż można toczyć bojów na wejście z niemcami czy anglią. na osłodę futbol południowy, który akurat lubię z uwagi na styl. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Losowanie grup na mundial - wyniki 01.04.22, 21:01 Dostaniemy w dude aż miło. Będzie krótko i konkretnie. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Losowanie grup na mundial - wyniki 01.04.22, 21:19 to oczywiste, że będzie jak zawsze, najpierw o zwycięstwo, potem o wszystko a na końcu o honor Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Losowanie grup na mundial - wyniki 01.04.22, 21:32 Łatwo nie będzie, ale za to ciekawie, bo inaczej niż zwykle Odpowiedz Link Zgłoś