panna_lila 06.04.22, 22:09 czy ematka ubezpieczała gdzieś bilety lotnicze, poza stroną przewoźnika. Możecie polecić jakiegoś konkretnego ubezpieczyciela? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niemaznaczenia Re: ubezpieczenie biletów lotniczych? 06.04.22, 22:19 Od jakich ryzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: ubezpieczenie biletów lotniczych? 06.04.22, 22:30 od rezygnacji z powodów różnych - przede wszystkim zdrowotnych podróżników i członków rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: ubezpieczenie biletów lotniczych? 06.04.22, 22:32 W moich pakietach WARTY bylo coś takiego. Ale nie wiem czy tylko na papierze , bo na szczęscie nie musiałam sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: ubezpieczenie biletów lotniczych? 06.04.22, 22:55 Ja miałam takie ubezpieczenie - dla mnie nie warto. Jak przyszło co do czego rok czasu wyklocania się z przewoźnikiem i ubezpieczycielem Odpowiedz Link Zgłoś
kicifura Re: ubezpieczenie biletów lotniczych? 06.04.22, 23:03 Ja w uniqua, ale nie korzystałem z ubezpieczenia więc nie wiem jakby to wyglądało gdyby przyszło do wypłaty Odpowiedz Link Zgłoś
krokodil123 Re: ubezpieczenie biletów lotniczych? 08.04.22, 09:33 Prószy uważać, prawie zawsze (z wyjątkami) ubezpieczenie należy wykupić w dniu wykupu biletu. Odpowiedz Link Zgłoś
kicifura Re: ubezpieczenie biletów lotniczych? 08.04.22, 09:39 W uniqua kupujesz po zakupie biletu, ale data wylotu musi być nie wcześniej niż za miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś