black.imak
08.04.22, 12:15
Czytałyście? EuroMajdan podaje (i pokazuje filmik), że na rakietach które spadły na Krematorsk były napisy "Dla dzieci".
Nie mogę uwierzyć w to co czytam
A to napisał 20 letni morderca z Buczy, właśnie skończył szkołę średnią. Chciał być ratownikiem medycznym:
"Gdy tylko znów was dorwę, urwę wam głowy. Zrozumcie, że jesteśmy na waszej ziemi i zabijamy was, a wy jesteście tylko śmierdzącymi, chodzącymi trupami. Żyję i powiem coś jeszcze, jestem waszym mordercą. Mam plastikowy worek na wasze paszporty, żebym pamiętał, kogo z was zabiłem. Na pamiątkę odciąłem nawet jedno ucho" - napisał w rosyjskich mediach społecznościowych.
Nie mogę uwierzyć jak zdemoralizowanym trzeba być. I to już w wieku 20 lat. Przecież widać że jemu sprawia to radość, przyjemność. Że to nie jest biedny straumatyzowany chłopak, któremu ruskie wojsko zrobiło piekło i zabija z frustracji, z niewiedzy, czy czegoś tam jeszcze. On to robi z przyjemnością.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,28309425,kat-buczy-odnaleziony-20-letni-rosjanin-grozi-ukraincom-powrotem.html
Parę dni temu też pokazywali zdjęcia z portali społecznościowych jednego z morderców z Buczy, 30 latek z nastaraną, tulącą się żoną, całujący dzieciaczka siedzącego na kolanach, z dzieckiem na wycieczce, na basenie. A w Buczy....