homohominilupus 15.04.22, 23:37 www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/to-ona-namawiala-meza-do-gwalcenia-ukrainek-znane-sa-dane-tych-rosjan/dtwd44q,79cfc278 No mój umysł tego nie ogarnia po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdallenac Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 15.04.22, 23:50 Bardzo się cieszę, że zarówno gwałciciel jak i małżonka, stali się sławni i wszystkie media publikują zdjęcia zgodnej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 09:46 Tak, to cieszy najbardziej. Światowa sława, zasługują bezsprzecznie. Dzieci, jak im dorosną, będą dumne przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 10:12 Światowa sława, zasługują bezsprzecznie. Dzieci, jak im dorosną, będą dumne przecież. No dobra, dobra, a co zrobisz, jeżeli ta bohaterka w najbliższym czasie: - zostanie radną / lokalną polityczką, - dyrektorem w jakimś urzędzie / państwowej firmie - dostanie intratne stanowisko u jakiegoś oligarchy? - a do tego mieszkanie w miłym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 15.04.22, 23:57 o... a mój watek o tym poleciał Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 00:00 Widocznie nie dodałaś komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
odnawialna Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 00:04 Słuchałam tej rozmowy dla mnie ona brzmi jak jakaś niedojrzała chichocząca nastolatka na randce. Może ona myśli, że to gra komputerowa albo film jakiś? Wiem, wymyślam, ale to taki kaliber, że w głowie mi się nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 00:07 Czy tej parze można już życzyć gwałtu, czy to będzie brzydko i niehumanitarnie? Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 00:16 No nie wiem nie wiem, takie brzydkie oko za oko ząb za ząb, może trzeba pomyśleć o głębokiej resocjalizacji albo nastawić drugi policzek, czy co tam innego nastawić. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 00:21 Na szczęście nie jestem chrześcijanką i mnie drugie policzki nie obowiązują. Napiszę oględnie, że panu życzę, żeby po nim tornado przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 06:19 Panu niech uschnie i odpadnie. A pani życzymy tego samego, co mąż robił innym. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 06:35 Matka 4 letniego dziecka… Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 09:36 Cóż, to będzie przede wszystkim bez sensu. Podobnie jak inne tego typu akcje, np. modlitwy, zlorzeczenia nie mają absolutnie żadnego wpływu na rzeczywistość i są wyłącznie stratą czasu i energii emitującego je, więc szkoda podwójna. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
migafka357 Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 00:15 Właśnie spędziłam dobrą chwilę patrząc na ich zdjęcie i próbując to sobie zestawić z tym, co powiedziała i co on odpowiedział. I mój umysł tego nie ogarnia. Normalni, mili ludzie, rodzice 4-letniego synka. Ona żartowała? To miał być taki czarny humor? Nie ogarniam, jak coś takiego można powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 00:22 No wiadomo przecież, taki pikantny dirty talk, jak to w małżeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 10:33 "Normalni, mili ludzie..." Ja widze Sebe I Karyne wyklętych. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 06:20 Podobnie było w Rwandzie Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 06:25 Mój ogarnia. To są ruscy ludzie. Zawsze tacy byli. Nic się nie zmieniło. Od pierwszego dnia tej wojny ruskich nienawidzę jeszcze bardziej. I myślę że jeszcze gorsze rzeczy zobaczymy i usłyszymy. A takiej suce to życzyć, żeby ją przez piz... ę nadziali ba pal. Odpowiedz Link Zgłoś
javio Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 10:59 A tu cytat z gen. G. Pattona: Problem w zrozumieniu Rosjanina jest taki, że nie bierzemy pod uwagę faktu że on nie jest Europejczykiem, ale Azjatą i dlatego myśli pokrętnie. My nie możemy zrozumieć Rosjanina bardziej niż Chińczyka czy Japończyka i od kiedy mam z nimi do czynienia, nie miałem żadnego szczególnego pożądania zrozumienia ich poza obliczeniami jak dużo ołowiu lub stali trzeba zużyć, aby ich zabić. W dodatku, poza innymi cechami charakterystycznymi dla Azjatów, Rosjanie nie mają szacunku dla ludzkiego życia i są sukinsynami, barbarzyńcami i pijakami. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 06:32 Jakaś jebnieta co tu tłumaczyć? Nie da się wytłumaczyć normalnemu człowiekowi różnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 06:43 Człowiek rosjanin to dla mnie wynaturzenie ewolucyjne.Calkowicie boczna,zdegenerowana odnoga w rozwoju homo sapiens. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 07:43 Co za koszmar Jak ja bym chciała, żeby świat to ukrócił. Wprowadził wojska na Ukrainę i im pomógł. Putin straszy, ale niekoniecznie spełni groźbę przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
dociekliwa00 Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 08:08 Na jakims etapie mysle ze tak bedzie, tylko boje sie, ze to nie bedzie happy end. Odpowiedz Link Zgłoś
cysorz-bez-poczty Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 08:17 mama-ola napisała: Jak ja bym chciała, żeby świat to ukrócił. Wprowadził wojska n > a Ukrainę i im pomógł. Świat nie ma wojska. Za to wojsko jest w Polsce. Wysłałabyś na wojnę męża czy syna? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 09:42 Świat? Który konkretnie? Świat z Polską czy bez Polski? Zdajesz sobie sprawę, że to nie Marsjanie będą wprowadzać marsjańskie "wojska", tylko może się tam znaleźć twój brat, mąż, syn? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 09:43 ja mam nadzieję, że do tych wojsk powołają każdego faceta 18+ z twej rodziny i ciebie też! Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 09:22 Psychopaci do woja u ruskich. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 09:26 Pewnie przed przyjęciem do woja testy robią na psychopatię, żona psychopatka więc to toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
gralam.w.familiadzie Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 09:30 Może ta żonkę ktoś zgwałci? Najlepiej stado meneli, ciekawe czy będzie zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 09:32 nie chce tu się wdawać w okropności wojny ale ta głupia baba ma przecież 4 letnie dziecko! w obliczu co tam mąż na Ukrainie wyprawia z kolegami... Odpowiedz Link Zgłoś
gralam.w.familiadzie Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 09:39 Niektórzy między uszami mają pustkę, nie mózg, może u ruskich każdy jest z tych pustych w środku Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 10:48 Oni między uszami mają gó*wno i robaki pierwszy raz w życiu zaczynam brzydzić się jakąś nacją ludzi😐 Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 11:30 ja tylko pojadę historią, ale: na Wołyniu to kobiety z jakiej nacji zachęcały swych mężów do gwałtów i mordów? Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 10:41 Ogólnie to co się dzieje na tej wojnie przekracza wszelkie moje granice, i nie tylko moje Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 11:48 Nic nowego. Po raz pierwszy za to możemy mieć bezpośrednia prawie natychmiastowa transmisje od sprawców i ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: 'Gwałć tam ukraińskie baby' 16.04.22, 11:51 "Pozwól Cezarze gdy zdobędziemy cały świat Gwałcić rabować sycić wszelkie pożądania Proste prośby żołnierzy te same są od lat A Juliusz Cezar milcząc zabaw nie zabrania…" Nic nowego pod słońcem. Tylko jest tak, jak napisała Kandyzowana, teraz mamy przekaz na żywo. Zresztą z Aleppo też mieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś