sylwus34 21.04.22, 19:45 Czy któraś z ematek mogłaby podzielić się fajnymi miejscówkami na wakacje dla dzieci ze spectrum? Szukam czegoś dla mojego 11 latka. Oczywiście interesują mnie oferty z elementami terapeutycznymi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabina211 Re: Obozy letnie dla Adhd-ekow. 21.04.22, 19:52 jaspik.pl/oferta/obozy.html Bardzo polecam. Moje dzieci, wcześniej starsze, teraz młodsza, jeżdżą z nimi (z roczną przerwą) od początku istnienia Jaspika i zawsze wracają zacwycone i z chęcią na przyszły rok. Boję się tylko, że może nie być już miejsc. Ja córkę zapisywałam w styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwus34 Re: Obozy letnie dla Adhd-ekow. 22.04.22, 00:16 Hej, dziewczyny proszę o więcej😊 Odpowiedz Link Zgłoś
sabina211 Re: Obozy letnie dla Adhd-ekow. 22.04.22, 07:51 prodeste.pl/lato-2022-kolonia-wspinaczkowa-dla-mlodziezy/ Z tej oferty sama nie korzystałam, ale znam ludzi, których dzieci jeżdżą z nimi regularnie i są zadowoleni jak my z obozów Jaspika. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwus34 Re: Obozy letnie dla Adhd-ekow. 22.04.22, 10:37 Dzięki Dobra Kobieto😊 Zapoznałam się z ofertą i naprawdę jest ciekawa, ale nie ukrywam że jak dla mnie cenowo trochę za dużo. Rozumiem, że takie wyjazdy są drogie i wiem z czego to wynika, ale szukam czegoś tak do 3 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
sabina211 Re: Obozy letnie dla Adhd-ekow. 22.04.22, 13:19 To niestety takich nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
szarakratka Re: Obozy letnie dla Adhd-ekow. 22.04.22, 15:27 Oni chyba specjalizują się w ofercie dla dzieciaków ze spektrum autyzmu, a nie z ADHD? Odpowiedz Link Zgłoś
sabina211 Re: Obozy letnie dla Adhd-ekow. 22.04.22, 14:57 Znalazłam jeszcze to: osrodeksukces.pl/dladzieci/obozy-terapeutyczne/ Nie znam tych obozów, znam ośrodek , tzn syn korzystał kilka lat temu z TUS-u. Wtedy było ok. Obozy (jak widzę) krótsze, tygodniowe, ale jeśli dziecko nie potrzebuje indywidualnego asystenta to w 3 tys. można się zmieścić. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwus34 Re: Obozy letnie dla Adhd-ekow. 22.04.22, 16:17 Dzięki. Jestem już po wstępnych ustaleniach😊 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwus34 Re: Obozy letnie dla Adhd-ekow. 22.04.22, 16:18 Dzięki. Jestem już po wstępnych ustaleniach😊 Pewnie skorzystamy z tej oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
sabina211 Re: Obozy letnie dla Adhd-ekow. 22.04.22, 16:33 Cieszę się, że mogłam pomóc. My zostaniemy wierni Jaspikowi, ale jeśli syn pojedzie to byłabym ciekawa opinii i wrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwus34 Re: Obozy letnie dla Adhd-ekow. 22.04.22, 16:43 Jak dojdzie do skutku, niewątpliwie podzielę się. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Obozy letnie dla Adhd-ekow. 22.04.22, 22:13 To ADHD czy spektrum? Ja polecę CHRISa - nie jest specjalistyczno-terapeutyczny, ale ma to czego dzieci i z ZA i ADHD potrzebują. Jasny plan dnia, zajęty, wypełniony czas, szansę na interakcje, dużo konkretnych aktywności, dużo kadry, oraz lekarza na stanie. Mają doświadczenie z różnymi dziećmi (warto wszystko ważne wpisać do karty) , tez z takimi, którym regularnie podaje się leki. Odpowiedz Link Zgłoś