krwawy.lolo 22.04.22, 08:54 no i w ogóle mistrzostwo reklamy. . Sprzedaż biura Warszawa Żeromskiego 77 . P.S. Komentarze pod filmikiem na tubie jakieś mało oburzone. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 09:01 To nie żaden fejk. Człowiek ogląda do końca w oczekiwaniu na niechby mrugnięcie okiem, a tu nic. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 17:07 U ciebie kryzys wieku sredniego też sie objawia az tak drastycznie? Gdyby gosc nie chcial sprzedac lokalu, to mozna byloby to tak ironicznie potraktowac, studium kryzysu wieku średniego. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 18:08 Nie rozumiem pytania. Może dlatego, że wiek średni mam już raczej za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 09:07 Gościu, który robi głos papugi 🤦 Lata 90 w rozkwicie. Dno dna. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 09:12 Typowy shockvertising. No i działa. Reklama seksistowska do wyrzygu ale cała Polska ją widziała🙈 Pewnie już oferta nieaktualna Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 09:39 homohominilupus napisała: > Co za obciach. > Ja to się dziwię tym dziewczynom, że zdecydowały się wystąpić w tej reklamie. Szczerze mówiąc jak dla mnie to ten pan reklamował obiekt pod agencje towarzyską. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 11:46 Też o tym pomyślałam. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 12:37 Albo pod klimaty Dextera: absolutnie wyciszone, nikt nie będzie słyszał, co tu się dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
cysorz-bez-poczty Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 12:06 saszanasza napisała: Reklama seksistowska do wyrzygu ale cała Po > lska ją widziała Ja nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 14:50 No super, widziała. I co, zdecydowałabyś się po takiej reklamie wejść z tym gościem w deal? Bo ja jakoś nie. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 15:07 angazetka napisała: > No super, widziała. I co, zdecydowałabyś się po takiej reklamie wejść z tym goś > ciem w deal? Bo ja jakoś nie. To, że ty się nie zdecydowałabyś nie oznacza, że nikt się nie zdecyduje. Mizoginów i seksistów w Polsce pod dostatkiem, wystarczy poczytać komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 15:22 saszanasza napisała: > To, że ty się nie zdecydowałabyś nie oznacza, że nikt się nie zdecyduje. Mizogi > nów i seksistów w Polsce pod dostatkiem, wystarczy poczytać komentarze. Śmieszy mnie ta reklama, bo wiadomo, że wywoła skrajny bóldupizm u fajnopolek. Ale jak to tak, to tak można? Seksistowski kicz w stylu lat 90 w przestrzeni publicznej? Gdzie jest YT, Cukier, van der Jeleń ze standardami społeczności i praworządnością?! Buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 16:28 dramatika napisał(a): > saszanasza napisała: > > > > To, że ty się nie zdecydowałabyś nie oznacza, że nikt się nie zdecyduje. > Mizogi > > nów i seksistów w Polsce pod dostatkiem, wystarczy poczytać komentarze. > > Śmieszy mnie ta reklama, bo wiadomo, że wywoła skrajny bóldupizm u fajnopolek. > Ale jak to tak, to tak można? Seksistowski kicz w stylu lat 90 w przestrzeni pu > blicznej? Gdzie jest YT, Cukier, van der Jeleń ze standardami społeczności i pr > aworządnością?! > Buahahahaha Widzę dramatiś, że ciebie tylko w oczy kole Maryśka w tęczowej aureolce. Oto przyklad mizogina z małym fiutem😁 Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 17:29 saszanasza napisała: > Widzę dramatiś, że ciebie tylko w oczy kole Maryśka w tęczowej aureolce. Ojej. Pan patodeweloper zranił twoje uczucia religijne? Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 17:50 Pan patohandlarz, jak juz. Jestes tak seksistowskie jak kazdy oblesny stary chlop i nie wyłgasz, że wcale nie udajesz kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 09:18 ... Odezwal sie specjalista od seksizmu i chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 09:46 ale co to za firma??? jeden prezes i same babki... agencja?0 Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 17:15 ichi51e napisała: > ale co to za firma??? jeden prezes i same babki... agencja?0 > Uzyj mózgu, gosc jest autentyczny chce sprzedac biuro, sam wymyslil scenariusz. wzial kogos od produkcji klipow od discopolo w jarmarcznej estetyce, reszte obsady zatrudnil do klipu i sam wystapil. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 09:51 Czy papuga posiada jakieś symboliczne znaczenie wykraczające poza ten klip? Odpowiedz Link Zgłoś
gronostajka Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 11:44 na reklamę agencji towarzyskiej się nada Braciom samcom się podoba (sądząc po wątku na ich forum), więc albo Cezary robił reklamę pod klientów burdelu, albo przestrzelił srogo. Z tym że ludzie, którym się to podoba to są biedne istoty ograbiane przez państwo i okrutne ex-harpie, którzy kombinują jak nie płacić za kawę na randce, na którą i tak nie uda im się umówić. Nie sądzę, żeby ich było stać na taką inswestycję. Odpowiedz Link Zgłoś
eriu Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 13:16 Ci którym się podoba myślą nie tym organem co trzeba bo im tam krew napłynęła i odpłynęła z mózgu. O to chodzi w tej reklamie, bo w tej chwili budynki biurowe to dramatyczna inwestycja. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 16:56 Pan własnie zachwala jaka to pewna inwestycja - ciekawe dlaczego w takim razie tak desperacko chce się tej inwestycji pozbyć? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 11:53 Na tubie komentują głównie dzieciaki. Nie licz tam na merytoryczną dyskusję w stylu ematki 😉 Za to na pewno był jakiś szitstorm na Twitterze. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 12:00 A czytałaś je? Chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 12:03 Poczytam później. Ale ja w ogóle nie mam nerwów do komentarzy na YT. Odpowiedz Link Zgłoś
gronostajka Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 12:09 ja się pozytywnie zaskoczyłam tymi komentarzami, nie lękaj się (tym razem, bo tak - zwykle komentarze to szambo) Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 14:46 O matko, to jest na serio A ta papuga to co tam chrzęści? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 14:51 Nie byłam w stanie obejrzeć do końca, żenadometr mi rozsadziło. A to w dodatku moja stara dzielnica... Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 14:58 angazetka napisała: > Nie byłam w stanie obejrzeć do końca, żenadometr mi rozsadziło. To ominęła Cię papuga 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 15:03 Ja skończyłam na codziennym treningu. Też mnie odrzuciło Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 17:05 Weź, potem jest jeszcze taniec na rurze, bębny i pluszowa papuga. Naprawdę nie wiesz co tracisz! Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 19:37 arthwen napisał(a): > Weź, potem jest jeszcze taniec na rurze, bębny i pluszowa papuga. Naprawdę nie > wiesz co tracisz! Chyba jednak się nie skuszę 🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 15:21 Gratuluje poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 16:36 dramatika napisał(a): > Mnie śmieszy Nas to nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
szarakratka Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 15:21 Strasznie przegadane. Zmarnowane 2 minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 16:58 Idę na youtube poczytać komentarze. Co mozna, jedynie pokiwać glową z troską. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 17:08 Jeśli pan jest właścicielem całości, to w sumie pół biedy (chociaż ktoś pozostałe lokale tam wynajmuje i teraz to trochę wstyd ), ale jeśli nie jest? Właściciele pozostałej części są pewnie mega wdzięczni... mówisz, że masz biuro na Żeromskiego 77, a ludzie odpowiadaja: A, to tam, gdzie ten burdel na sprzedaż? Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans011 Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 17:33 Wymiękłam już przy debilnych głosach i opowieści o hybrydzie, co to ją Kaśka robiła. Tło dźwiękowe skojarzyło mi się z filmem Galerianki. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 18:19 Ojezu jaki cringe. Aktorstwo powala na kolana. Przypominają się amatorskie reklamy w prywatnych telewizjach w latach 90. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Piguła seksizmu na łykęd, 22.04.22, 18:31 Wątek dał mi do zrozumienia, że lata 90 w Polsce stanowią w mojej świadomości sporą dziurę. W każdym razie w dziedzinie reklamy. No i ta papuga! Co ona symbolizuje? Odpowiedz Link Zgłoś