shellyanna 23.04.22, 09:08 Te przymałe białe koszule do przymalych i przykrótkich czarnych spodni i obowiązkowo mokasynów / lordsów na nogach… to jest większa cringówa niż seks w kiblu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shellyanna Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 09:13 I druga rzecz, która mnie „urzeka” to poziom intelektualny uczestników. Biedni, biedni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 10:58 A jeszcze biedniejsi ci, którzy ich oglądają i tym samym generują powstawanie następnych sezonów. Zapewne, to wysoka kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 11:11 Otóż to. Po cholere takie shity oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 11:28 Wonskie ematki chyba to uwielbiają: HP, ŚOPW i i inne tego typu produkcje to ważny przyczynek do rozkminiania Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 11:33 Ja jestem ematka i sobie wypraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 11:35 cuszzzzzz przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 11:36 Ale na pewno wonska? Bo ja zdecydowanie nie Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 14:00 Jakie szczęście, że ty jesteś jeszcze bardziej wąska i ponad takie rozrywki. Z tego co pamiętam z wątku o ŚOPW cię pogoniono to przyszłaś powylewać żale tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 15:58 Możesz łaskawie zalinkować moje żale w przywołanym wątku miłośniczko jakże wysokokulturowej rozrywki? Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 12:05 Przez Pudelka 😁 Jeśli chodzi o poziom widza - cóż… widziałam fragment. O Ślubie od pierwszego wejrzenia są tu całe wątki… a to target zdaje się ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 25.04.22, 09:53 Ja sobie kiedyś oglądałam na yt fragmenty z róznych krajów jak rzucaja kulą😀 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 10:20 Nie ma większej cringówy niż seks w kiblu 🙄 I to jeszcze nie z namiętności czy porywu serca tylko dla dramy i zasięgów. 🤢🤢🤢🤮 ludzkie zoo Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 12:10 Pod prysznicem, to też cringe? Nawet taki normalny, bez kamer? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 12:26 Normalnie bez kamer to niech każdy sobie robi co chce i gdzie chce, byle za wspólną zgodą. Ja się odnoszę do ostatnich wydarzeń z programu i kopulowania na wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 13:21 Kopulowanie na wizji, to i big brotherze było, chyba w drugiej edycji. Najlepsze było, jak facet się wtedy zwrócił do kobiety, z którą kopulował, coś w stylu obróć się świnko. No a ona się posłusznie obróciła. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 13:27 W II edycji to na pewno nie 🙄 W III big Brother bitwa była Frytka w jacuzzi. To o czym piszesz mogło być w Barze 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 13:36 Borsuczyca, jesteś przerażająco dobrze zorientowana! Ja tego shitu nie oglądam, całą nędzną wiedzę czerpię z ematki i czasami Pudelka. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 13:46 Mam po prostu dobrą pamięć do takich pierdół 😒 To taki mój super power 🙄 Ale uwierz wolałabym cokolwiek innego w to miejsce. Nie wiem szybko liczyć w pamięci, mieć pamięć do znanych cytatów, układać wierszyki na poczekaniu, rozpoznawać piosenki po nutce. No cokolwiek 🙄😫 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 13:55 Przynajmniej masz jakąś super power, u mnie dostrzegam żadnej, uhh. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 14:09 Czyli masz shit super power. W skrócie SSP. Wyszywasz to sobie na trykocie i dołączasz do Marvela... Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 14:13 Wolę DC 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 13:41 No widzisz, to było bardzo dawno, a ja nie byłam nigdy targetem, kiedyś przy przełączaniu się zawiesiłam no i zdębiałam na wykwintną mowę miłosną. Teoretycznie mógł to być Bar, ale to nie był seks w jakkuzi, tylko w łóżku, z tego, co pamiętam i mnie się kojarzy z BB, ale mógł być to i Bae. Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 11:16 A sukienki pań? Też bywają dobre. Najbardziej mnie się podobają te, co są krótsze z przodu. Tak, że ledwo majtki zasłaniają. A, no i majtki od strojów kąpielowych wepchnięte między pośladki są dobre Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 11:34 O cześć okoń! Dawno Cie nie było 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 11:40 Siema, nie ma to jak się spotkać w wątku o reality show Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 13:38 podaje_haslo_okon napisała: A, no i majtki od strojów kąpielowych wepchnięte między pośladki są dobre A ja sobie właśnie kupiłam czerwone bikini ze stringami Wprawdzie tylko do użytku okołodomowego, bo aż tyle odwagi, żeby to założyć na plażę, to nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 16:07 No że stringami jest ok, ale te laski często mają takie zwykłe figi i te figi sobie wpychają, żeby wyglądały jak stringi 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 17:32 Cooo? A po co, skoro istnieją braziliany i stringi? To musi dziwacznie wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 13:16 Czasem obejrzę kawałek odcinka dla ponabijania się z trendów niskobudżetowej „medycyny” estetycznej. Ale ciuchy, fryzury i wszystko inne tez przecudowne. W tej edycji jest Dominika z mopem na głowie z doczepianych włosów, piramidką z kwasu doczepioną do brody, sztywnymi ustami które poszły w szerokość i rzęsami na szczoteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 13:22 To nie jest ta Dominika beauty queen z fb, która robi transmisje kosmetyczne? Bo opis pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 13:29 Nie wiem, wstawię zdjęcie. Specjalnie takie wykrzywione, bo jak zapozuje to wyglada czasem niby ok, ale jak rusza twarzą to zaczyna się koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 13:33 To już lepiej być brzydką naturalnie 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 13:36 No to zależy. Tutaj żaden z panów nie zorientował się, że ona jest brzydka. Odhaczyli chesklistę: blond loki są, tatuaż jest, pontony są, znaczy - laska. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 13:43 A to nie ta, tamta jest xxxl, patrząc na rozmiary, ta szczuplejsza. Jest zrobiona, a to się panom podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 13:47 "Jest zrobiona, a to się panom podoba" Niektórym panom. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 15:06 Doczepy, zrobione usta, podbródek, tatuaże, powiększone cycki to jest w tym środowisku kobiecy odpowiednik nastarania. U facetów musi być zrobiona klata, bicepsy, brzuch, oczywiście tatuaże, często dokładnie przycięta broda. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 16:16 Panom w przykrótkich spodniach i z facjatą nieskażoną myślą Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 13:44 Aha, tamta chyba jest Veronika... Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 14:16 O, cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 13:45 O, to fajna motywacja, geez. Mąż mnie wczoraj zawołał, żeby mi pokazać tyłek jakąś babkę z programu, ale nie wiem co to za jeden, kilka kobiet było w salonie fryzjerskim. Pytał jak to możliwe, że jej tak odstaje; wyjaśniłam że musi implanty, w szoku był. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 14:02 primula.alpicola napisała: > O, to fajna motywacja, geez. > Mąż mnie wczoraj zawołał, żeby mi pokazać tyłek jakąś babkę z programu, ale nie > wiem co to za jeden, kilka kobiet było w salonie fryzjerskim. Pytał jak to moż > liwe, że jej tak odstaje; wyjaśniłam że musi implanty, w szoku był. Dzizas, u mnie jest dużo babek z Kolumbii, Kuby itp i one czesto mają takie wyeksponowane wielkie dupska w opietych spodniach, przypuszczam że to też te implanty. O ile cycki to jeszcze zrozumiem ale zeby powiększać dobie dooopę to nie ogarniam tej kuwety... Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 14:12 Kolumbijki i Kubanki, to jeszcze jest możliwość, że to ich własne naturalne. Ta z tv to Polska, ewidentnie ma tam wpakowany silikon. Ile czasu po operacji nie można siadać, wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 15:10 W 40 kontra 20 jedna panna miała zrobione pośladki w Turcji. Opowiadała, że po powrocie do Polski coś jej się z tymi implantami porobiło, musiała leżeć w szpitalu. Podobno nie można z tym normalnie latać samolotem, tylko na stojąco, ewentualnie na jakiejś specjalistycznej poduszce. Nie ogarniam po co robić sobie taką krzywdę 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 13:57 Z tego powodu czasami włączałam 40 kontra 20. Te dyskusje o sztucznych cyckach i pośladkach, perypetie z doczepami. Jednej pani 50+ chyba coś dziwnego zaczęło się dziać z twarzą od upałów, bo niemal w każdej scenie coś przykładała do napompowanych policzków. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 14:01 O ciekawe dlaczego nie było drugiej edycji? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 14:08 Tym bardziej, że Kochanek wolny. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 15:11 Kochanek taki przechodzony. Jaka by się na niego skusiła? Odpowiedz Link Zgłoś
gralam.w.familiadzie Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 16:11 Gdzieś mi się w oczy rzuciło, że tego 40 20 ma być druga edycja, i ma występować typ, który dwa czy trzy lata temu był misterem Polski. A tego hotelu nie oglądałam nigdy w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Hotel paradise - spodnie i buty panów 23.04.22, 16:18 Lubię z tego typu programów Prince charming. Odpowiedz Link Zgłoś