ichi51e 28.04.22, 19:40 Matko bosko - nie wiem czy to ujęcie czy jednak interwencja ale cud Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdallenac Re: Zgadnij kto to... 28.04.22, 19:44 Nie zakryłaś paska z nazwiskiem😀. Robi jej się taka duża szczęka, bo ma Invisalign, u mnie też tak wychodzi na zdjęciach. Nienawidzę tego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Zgadnij kto to... 28.04.22, 19:46 Jak na pięćdziesiątkę w porządku. Tylko po co ten babciny kolor włosów? Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Zgadnij kto to... 28.04.22, 19:49 Poznałam. Ale napis to mogłaś zamazać. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Zgadnij kto to... 28.04.22, 19:50 Ale co jest w tym zdjeciu dziwnego? Na tych robionych z reki, z gory kazdy ma wieksze oczy, szczuplejsza twarz i wyglada lepiej niz na normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
cysorz-bez-poczty Re: Zgadnij kto to... 28.04.22, 20:04 fornita111 napisała: > A tak wyglada normalnie: fotoforum.gazeta.pl/photo/0/vb/rj/6wbd/r0yntRbb8PrpHnzLX.jpg To perukę trzeba trzymać na wietrze rękami? Nie można jej czymś przykleić? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Zgadnij kto to... 28.04.22, 20:21 no każdy/każda wygląda na upozowanym selfie ładniej niż w rzeczywistości i o wiele gorzej wygląda na niekorzystnym zdjęciu Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Zgadnij kto to... 28.04.22, 20:35 Nieprawda. W pewnym wieku każde zdjęcie twarzy wykonane z bliska jest karykaturą rzeczywistego obrazu. Chociażby dlatego, że jest zatrzymaniem dynamicznego obrazu nawet najleniwszej fizjognomii. Inna rzecz, że w autopercepcji każda zmarcha urasta do rozmiarów ścian Kanionu Kolorado. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Zgadnij kto to... 28.04.22, 21:00 upozowane zdjęcie, takie mam na myśli. Zresztą na innych ona nie wygląda strasznie, kamera cyfrowa zaostrza rysy. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Zgadnij kto to... 28.04.22, 21:10 Wygląda, nie wygląda, jakby nie było jest jedną z nielicznych celebrytek występujących na tym forum, które kojarzę. I jej akurat nie lubię. Mimo, że niebrzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Zgadnij kto to... 28.04.22, 20:37 Ja wiem, czy to pierwsze zdjecie, ktore wkleilam jest niekorzystne? Imo wyglada na nim sympatyczniej-a przez to i ladniej- niz zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Zgadnij kto to... 28.04.22, 20:48 Filtry i tyle. Wyciagneła szyje do przodu to i się wysmukliła twarz, pod tym katem podbrudka nie widąc...i widac ze filtry, bo porów nie ma i zmarszczki wygładzone (ciut nie wyszło po pod lewym okiem wygląda jakby jej żyła wychdoziła). Filtry tez wyszczuplają twarz Odpowiedz Link Zgłoś
nocnamagia Re: Zgadnij kto to... 28.04.22, 20:54 Co to jest podbrudek? Coś z brudem? Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Zgadnij kto to... 29.04.22, 06:48 Karolina ma wdzięczną urodę i nawet jak będzie miała 70 lat to też będzie ładna,ja zazdroszczę..😌😌😌 Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Zgadnij kto to... 29.04.22, 12:49 Fajne ujęcie, na tym zdjęciu pani Karolina jest podobna do Edyty Wojtczak (spikerki) Odpowiedz Link Zgłoś
australijka Re: Zgadnij kto to... 29.04.22, 20:03 Taka trochę Monia Pietkiewicz, Malcolm, Richardson, Zamachowska, znów Richardson ? Nie wiem czy kolejności nie pomyliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Zgadnij kto to... 29.04.22, 20:47 Ojciec Karoliny z wyglądu to byl taki słodziak😄 jest ona nawet troche do niego podobna Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Zgadnij kto to... 29.04.22, 20:49 Straszny słodziak. Wygląda, jak Mengele na Abiturfoto. Odpowiedz Link Zgłoś