bywalec.hoteli 29.04.22, 11:25 Bo widzę duży niepokój u ematek? Przeca Polacy nieatrakcyjni, brzydcy, bez kasy i w ogóle (za wyjątkiem Waszych misiów będącym krzyżówką Clooneya z Cooperem), to przecież Ukrainki nie stanowią dla Was konkurencji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwles Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:27 Solidarność jajników w obronie przed takimi jak bywalec hoteli i innymi jozkami. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:32 Ciekawam w jakim celu.KTOŚ rozpoczął tą göwnoburzę🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:34 Wyglada raczej na panike w zwiazku z pojawieniem sie mocnej konkurencji No ale nazywaj to jak chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:42 Konkurencji o co? Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:52 No jak o co O milosc Zeby sie poczula dobrze zeby emocje wybuchaly A czysto matematycznie Skoro nagle ogromna nadpodaz no to ktos bedzie siedzial sam z kotem ktos bedzie mial bialy domek ogrodek dzieci i wczasy w grecji Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:56 Na razie to raczej mamy nadpodaż niechcianych facetów Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:58 Zyj sobie w swojej banieczce ze nie chciani Nikt ci nie broni Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 12:15 Przecież nawet prawicowy klub jagiellonski się pochyla nad tym zjawiskiem, więc jaka moja bańka? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 13:50 Mału siurku....jeszcze raz powoli. Jakim trzeba być przegrywem aby siedzieć na babskim forum i macho udawać? To juz Józek jest mniej obciachowy niż ty.... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:47 bigzaganiacz napisał(a): > Wyglada raczej na panike w zwiazku z pojawieniem sie mocnej konkurencji macie nowy temat na forum braci samców? Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:53 To ze zaprzeczasz rzeczywistosci nie znaczy ze jej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:56 bigzaganiacz napisał(a): > To ze zaprzeczasz rzeczywistosci nie znaczy ze jej nie ma NIGDY nie zaprzeczałam, że bracia samcy istnieja naprawdę ! Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 13:49 Rzeczywistośc jest taka ze żadna Ukrainka cie kijem nie tknie...czemu tu zaprzeczać? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 13:48 Ale czemu wy zakładacie, ze jakakolwiek Ukrainka na was spojrzy....bo chyba ze siłą chcecie je brać. One zostawiły na Ukrainie bohaterskich mężów i narzeczonych (ze zdjec to całkiem, całkiem) po co im bywalec burdeli ze swoim domkiem z Lego czy bigzaganiacz z małym siurkiem i brzuchem piwnym? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.jessica Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:29 Nie projektuj swoich niepokojów na ematki. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:30 Nie ma żadnego niepokoju, jest jedynie trochę ekscytacji ze strony forumowych panów. Nikomu nie przeszkadzają, bo dlaczego by miały? I oczywiście że nie są dla mnie konkurencją, bo dlaczego mialybysmy ze sobą konkurować? Polska nie jest taka mała, zmieścimy się wszystkie. Fajnie, że jest dużo dziewczyn z Ukrainy, mam z kim pogadać na placu zabaw to się językowo rozwijam. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:33 Nic zupelnie, zwlaszcza ze ich na tym rynku praktycznie nie ma , jednostki sie trafiaja. To tylko w marzeniach takich jak ty istnieja rynki z Ukrainkami do wziecia. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:41 tt-tka napisała: > Nic zupelnie, zwlaszcza ze ich na tym rynku praktycznie nie ma , jednostki si > e trafiaja. To tylko w marzeniach takich jak ty istnieja rynki z Ukrainkami do > wziecia. Mojego fryzjera żona wyrzuciła z domu i poszedł do hostelu. Jest tam jednym z 3 mężczyzn, reszta kobiety z Ukrainy - w najróżniejszym wieku. Powiedzieć, że pan fryzjer jest molestowany seksualnie to nic nie powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:45 riki_i napisał: > Mojego fryzjera żona wyrzuciła z domu i poszedł do hostelu. Jest tam jednym z 3 > mężczyzn, reszta kobiety z Ukrainy - w najróżniejszym wieku. Powiedzieć, że pa > n fryzjer jest molestowany seksualnie to nic nie powiedzieć. a potem riki się obudził na mokrym prześcieradle Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:47 Jakby to były Polki byłoby identycznie. To kwestia dysproporcji płci Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:47 riki_i napisał: > Mojego fryzjera żona wyrzuciła z domu i poszedł do hostelu. Jest tam jednym z 3 > mężczyzn, reszta kobiety z Ukrainy - w najróżniejszym wieku. Powiedzieć, że pa > n fryzjer jest molestowany seksualnie to nic nie powiedzieć. Faktycznie. Gołodupiec wywalony z domu, żyjący w hostelu dla uchodźców jest seksualnym kęskiem, za którym Polki będą rzewnie płakać. Gdyby przynajmniej za te usługi dla Ukrainek brał jeszcze jakieś pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 12:00 Ten gołodupiec ma już umówioną dobrą robotę w jednym z krajów Beneleksu, bodajże w tym tygodniu wyjeżdża na stałe. Panie w hostelu dla uchodźców wyobraź sobie , nie czekają na Richarda Gere'a w kabriolecie z kierowcą i kwiatami. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 12:06 a gdzie w twojej historii jest watek matrymonialny ? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 12:33 iwles napisała: > > a gdzie w twojej historii jest watek matrymonialny ? Nigdzie. Riki jak zwykle tylko o ciupcianiu, z byle kim i byle gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 12:23 riki_i napisał: > Ten gołodupiec ma już umówioną dobrą robotę w jednym z krajów Beneleksu, bodajż > e w tym tygodniu wyjeżdża na stałe. Komu w drogę, temu sandały. Dziewczyny z Beneluksu na tego bogacza i seksualnego giganta już czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 13:45 Nie napisałem, że to gigant seksualny, czy też bogacz. Panie z UA są potrzebowskie, i to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 22:06 Rychu, ty jak ten glupek we wszystko uwierzysz, nawet jak ci wyrzucony z domu amant od siedmiu bolesci na uszy ponawija, byleby przasno, byleby oblesnie. Zyjesz takimi obskurnymi opowiesciami. Albo sam wymyslasz zeby zablyszczec zlotym zębem. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 13:42 > > Mojego fryzjera żona wyrzuciła z domu i poszedł do hostelu. Jest tam jednym z 3 > mężczyzn, reszta kobiety z Ukrainy - w najróżniejszym wieku. Powiedzieć, że pa > n fryzjer jest molestowany seksualnie to nic nie powiedzieć. To dobrze, każdy orze jak może, kobiety w potrzebie też. Zagospodarują towar nieużywany przez miejscowe i może jakoś odbiją się i wyjdą na swoje. Ja im dobrze życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszychleb Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 13:53 riki_i napisał: > tt-tka napisała: > > Mojego fryzjera żona wyrzuciła z domu i poszedł do hostelu. Jest tam jednym z 3 > mężczyzn, reszta kobiety z Ukrainy - w najróżniejszym wieku. Powiedzieć, że pa > n fryzjer jest molestowany seksualnie to nic nie powiedzieć. Jejku riki nie strasz. To juz nawet starego nie mozna wywalic do hostelu jak przed wojna. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli [...] 29.04.22, 15:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 16:58 Ciekawe gdzie ten hostel. Może żonie powiem że w delegację jadę Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 18:16 Płaczęęę Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:34 Ja się tak boję, że staremu zabroniłam z domu wychodzić, rolety pospuszczane, żeby go jakaś przez okno nie dojrzała! Horror panie z tymi Ukrainkami! Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:38 Spokojnie dopiero miesiac to trwa Zreszta ciekawe czy nastapi trend wymiany polek na bardziej przyjazne ukrainki Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:40 Koniecznie przyjazne Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 02.05.22, 11:17 Ciekawe co mu te Polki zrobiły (poza byciem nieprzyjaznymi) że tak się rzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:41 Lepiej dmuchać na zimne! Od dziś będę tak przyjazna, że szok! Nawet sobie usunę zęby jadowe🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 01.05.22, 10:36 Ja zębów jadowych nie usuwam. Ta wojna się kiedyś skończy, a zęby nie odrosną. Odpowiedz Link Zgłoś
gronostajka Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:42 pani, ja to przezornie (jeszcze przed wojną) spakowałam chłopa, siebie i cały dobytek i z kraju wyjechałam Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:37 W jakim to języku (co przeszkadzają, przeca)? Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:41 Ale one mają być bardziej przyjazne bo na obczyźnie są mniej pewne siebie???🤨 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 19:38 Może to wątek ogrodniczy - co przesadzają Ukrainki na rynku? I że przesadzają pomidorki, flance sałaty i seler naciowy i że to źle, bo u nas inny sezon wegetacyjny i roślinki padną... Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 21:01 memphis90 napisała: > Może to wątek ogrodniczy - co przesadzają Ukrainki na rynku? I że przesadzają > pomidorki, flance sałaty i seler naciowy i że to źle, bo u nas inny sezon wege > tacyjny i roślinki padną... Oni są optymalni, nawet w ogrodnictwie. Mają przy domu po dwa inspekty. W jednym, są warzywa na sprzedaż, w drugim, dla rodziny. Sadzą pomidory w tych inspektach, a między pomidorami, kapustę. Podlewając pomidory, podlewa się i kapustę, więc po pomidorach, kapusta już jest dorodna. Dziwnie mi tak słuchać rad człowieka, w którego mieście zdarzyły się takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:39 Tu chodzi o retorykę incelowską, a nie jakąś konkurencję. Konkurencja jest taka jak zawsze. Incele nadal mają problem. Odpowiedz Link Zgłoś
gronostajka Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:51 ale pomarzyć mogą. Szkoda tylko, że się tak rozpełźli i nie idzie wątku przeczytać, żeby się na jakiegoś nie natknąć Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:51 Są chwilę, gdy wolałabym martwym widzieć Cię Nie musiałabym się Tobą dzielić, nie nie Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni Żebyś nie mógł oglądać tych Które są dla nas zagrożeniem Do pracy nie mogę puścić Cię, nie, nie Tam tyle kobiet, a każda w myślach gwałci Cię Złotą klatkę sprawię Ci, będę karmić owocami A do nogi przymocuję złotą kulę z diamentami Tak się boje o mojego Coopera, a co🤣! Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:57 Zalinkujcie mi te niepokoje ematek w kwestii dziewczyn z Ukrainy, bo chyba przegapiłam Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 12:36 Bywalcowi Kaszteli chodzi o ten wątek forum.gazeta.pl/forum/w,567,173530210,173530210,Polak_szuka_Ukrainki_na_zone.html Królestwo i pół kijowskiej albo halicko-włodzimierskiej księżniczki za znalezienie w nim choć jednej zaniepokojonej ematki. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 12:58 Bo Ty myślisz, że one tak z grubej rury i kawa na ławę... A tu dyskretnie i niepostrzeżenie trzeba się zorientować, jak się sprawy mają Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 17:53 Ahahaha, cudowne. Cu-do-wne! No nie wiem, Danielo, ja już miejsce w piwnicy naszykowałam, drzwi zamykane od zewnątrz na solidną kłódkę, materacyk, moja fotografia, żeby się chłopakowi nie ckniło. Przeczekamy. Przetrwamy! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 18:01 Jeszcze w zielone gramy Jeszcze nie umieramy Jeszcze te wyuzdane Ukrainki przeczekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 18:16 ;D Jak na dzielne Polki przystało, do ostatniego włoska z zaczeski - będziemy bronić naszych skarbów! Boże, Boże, jak dobrze, że jeszcze coś mnie umie rozśmeszyć Daniela, okopałaś już swojego? Zeriba postawiona? NIEPOKÓJ ZAŁĄCZONY? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 18:21 Kochana, mój od 24 lutego siedzi zamknięty w wieży gornej. Byłam łaskawa, bo mogłam zamknąć w dolnej. Ma tam mój kontrefekt- dzieło młodego zdolnego artysty, zatytułowane "Dama ze skunksem" I zero łączności ze światem. Jak wiadomo, strzeżonego Pan Bóg strzeże. Do wieży żadna się nie przekradnie ani nie podkopie. A chłop warkocza jak Roszpunka nie wypuści. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 18:45 Na melodię: Chłop warkocza nie wypuści.. Chłop warkocza nie wypuści Jak się warkocz napatoczy To w snach ino, dyć, a juści! Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 19:42 Przyrodzenie może spuścic.... Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 19:22 Co ja mam zrobić? W domu 27letnia Ukrainka... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 19:30 Nie wychodzić. Wcale. Nie spać. Nie korzystać z WC. Mężowi kupić nocnik. Nie zamykać oczu. Nie mrugać. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 19:33 Nic nie rób, jest już za stara Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 19:47 Uczyć się, kochana, uczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 30.04.22, 08:22 Rany boskie, nie mogłaś znaleźć takiej 72- letniej?! Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 01.05.22, 10:45 72-letnie były już pozabierane przez te bardziej przezorne Polki i Hanusina brała, co zostało. Hanusinytata już stracony. Odpowiedz Link Zgłoś
nevertheless123 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 11:59 Jaki niepokój? Przecież gdyby ktoś (w tym wypadku te mityczne Ukrainki) naszych seksualnych frustratów w końcu zagospodarował, to byłaby ulga dla całego społeczeństwa. Ja tam bym się cieszyła, gdybym miała ich z głowy. Problem w tym, że nie wierzę w ułudy, bo na tych panów i tak nikt się nie połasi, więc problem zagospodarowania odpadów nadal pozostanie nierozwiązany. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaakasiaa Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 12:04 to tiktoku pt "moja samoocena" Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 12:11 ja się boję, ze mi sprzątną brzydkiego, świrniętego, grubego i biednego incela. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 12:13 Mnie nic nie przeszkadzają. Mnie żal ich, jak mają trafić na jakiegoś naszego rodzimego kurna, odpada atomowego. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 13:47 A żebyś wiedziała że czasem żal jak się patrzy. Mam w dalszej rodzinie przypadek koszmarka zagospodarowanego przez całkiem fajną dziewczynę zza wschodniej granicy. Wybrała to i ma. Odpowiedz Link Zgłoś
starczy_tego Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 12:16 Gdzie ten niepokój? Raczej beka z inceli. Klub Jagielloński przewidywał nawet zatargi społeczne z tego powodu 😂 która ematka wychodzi na ulice gonić Ukrainki? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 01.05.22, 10:53 Incele sobie roją, że jakieś Polski wyjdą na ulice i będą walczyć o nich z Ukrainkami? Rany koguta, jaki tam jest poziom odrealnienia! Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskamarylka Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 12:28 Gdzie ten niepokój? Ja widziałam dużo wyśmiewania, owszem, ale inceli, którym się marzą gorące i uległe Ukrainki. A one nie są takie głupie, luzik. A jeśli chodzi o mnie... Ogólnie nie stanowią konkurencji, bo ja w żadnej kobiecie nie widzę konkurencji. Polecam to podejście do świata i ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 12:37 Szkoda, gdyby dziewczyny uciekające przed wojną wpadły w sidła jakiegoś incela. Tylko to mnie boli, żadna konkurencja, ja już wypadlam z rynku matrymonialnego. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 12:42 Naprawdę sperma ci się aże tak rzuca na resztki mózgu? Jaki znowu niepokój? Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 12:47 Pomyliłeś niepokój z pokojem. Pokoje dla Ukrainek są jak najbardziej. Również u ematek. A swoją drogą, to u nas przewinęła się piękna, młoda Ukrainka. Na dodatek gimnastyczka artystyczna! Wzgardziła polskimi misiami i wyjechała do Londynu. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 12:55 W dodatku jak sprytnie pominął jedna kwestię. Te Ukrainki przyjeżdżają z dorastającymi córkami. Biedactwo przeoczyło dorastających synów zupełnie Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 13:00 Przyznaj, że żona ma cię dość i badasz grunt jak to jest z tymi chętnymi Ukrainkami 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 13:02 Dość ma chyba już od dawna, myślisz że skąd bywalec taki zorientowany w kwestiach braku seksu w małżeństwie? Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 13:20 Gdybym szukała faceta, to gość który szuka ciepłej uległej i wdzięcznej kobiety, która gotuje, sprząta i przy pomocy polaka ma mieć awans społeczny byłby poza moimi zainteresowaniami. Taki facet który miałby dla mnie stanowić awans raczej nie zainteresuje się Ukrainką, a jeżeli już to tak bardzo z poza mojej ligi (na plus) że i tak nie byłby w moim zasięgu. Ci którzy szukają miłej wdzięcznej i takich co nie ma innego wyjścia są tak bardzo poza moimi zainteresowaniami że też żadna strata. Kobiet mi szkoda - część z nich faktycznie może czuć się na tyle niepewnie i lękowych, że może wpaść w sidła takich męskich gwiazd. I wtedy po ludzku strasznie mi żal tych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 13:40 Taki facet który miałby dla mnie stanowić awans raczej nie zainteresuje się Ukrainką, a jeżeli już to tak bardzo z poza mojej ligi (na plus) że i tak nie byłby w moim zasięgu. Ukrainka to taka sama kobieta jak Ty. Wstaw słowo beataj zamiast Ukrainka. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 13:50 Taka sama jak my, często fajniejsza, ale w trudnej sytuacji. I ta sytuacja wiele zmienia w możliwościach i decyzjach. Ja im nie zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
nevertheless123 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 14:02 W fantazjach pewnych panów nie taka sama, tylko właśnie zupełnie inna. I o to się rozchodzi, że panowie rozprzestrzeniają pierdy, które nijak nie mają się do stanu faktycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 13:24 No ja już śpię w nogach misia i mocno go za nie trzymam. Żeby jakaś nie przyszła i go nie zabrała. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 13:26 Mnie nie przeszkadzają. Ja męża mam Drugiego nie szukam. A gdyby misio zamarzył o wymianie na młodszy model ("made in Ukraine"), to musi się liczyć z podziałem majątku. A to go zaboli. I już taki "atrakcyjny" nie będzie. O swojego misia się nie martwię. Szkoda mi tylko tych Ukrainek, że uciekły z piekła, aby stać się "przedmiotem" mokrych snów inceli! Odpowiedz Link Zgłoś
kloi0505 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 02.05.22, 11:33 <Szkoda mi tylko tych Ukrainek, że uciekły z piekła, aby stać się "przedmiotem" mokrych snów inceli! sad> Nie zmienia to faktu, że część z nich straciła/straci męża na wojnie. Około 20% Ukrainy jest zniszczone czyli dodatkowo nie będą miały do czego wracać. W związku z powyższym jakiś procent Ukrainek (szczególnie tych z dziećmi) będzie chciało ułożyć sobie życie w Polsce. Z kiepską znajomością polskiego, z najniższą pensją lub bez pensji, samotne będą szukały męża. Można się śmiać lub oburzać ale takie jest życie. Mój kuzyn (kawaler po 40-tce) zamieszkał z Ukrainką z dwójką dzieci. Mam nadzieję że będzie szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 02.05.22, 15:10 no ale ebaby będą zaprzeczać i wyzywać ich od inceli. Powodzenia dla kuzyna! Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 02.05.22, 17:20 Ale nikt nie zaprzecza, że niektóre Ukrainki zwiaza się z Polakami. Po prostu zupełnie nam to nie przeszkadza, choć Ty usilnie chcesz w tym widzieć problem. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 13:37 Na marginesie - jak niską samoocenę muszą mieć panowie, którzy upatrują nadziei na jakikolwiek związek tylko w sytuacji obecności kobiet w kryzysie, uciekinierek, często w traumie, bez znajomości języka. Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 13:41 Zgadzam się, problem istnieje. Moja kuzynka poszła z mężem do Starbucksa, zamawiała latte przy kasie, a tu nagle trzy Ukrainki odciągają jej męża od stolika! Biedny miś, ani się obejrzał, a już był upakowany w wypasione BMW z ukraińską rejestracją. Tak więc uważajcie dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 29.04.22, 15:28 ale to bylo porwanie dla okupu, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Co przeszkadzają Ukrainki na rynku matrymonia 01.05.22, 10:58 Potwierdzam! Sama widziałam takie porwanie, ale to była wołga, nie BMW. Czarna wołga. Odpowiedz Link Zgłoś