mama-ola 29.04.22, 15:21 Czy warto to oglądać? Wciągnęło Was? Nudzę się ciut, jakiś serial bym pooglądała na Netfliksie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mashcaron Re: Haunting of Hill House - Nawiedzony dom na wz 29.04.22, 15:25 Ujdzie w tłoku. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Haunting of Hill House - Nawiedzony dom na wz 29.04.22, 15:56 Czyli szału nie ma. A jakieś wciągające seriale możesz wymienić? A nuż nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Haunting of Hill House - Nawiedzony dom na wz 29.04.22, 16:01 Chyba mnie ostatnio nic jakoś szalenie nie wciągnęło:p ten o nawiedzonym domu obejrzeliśmy cały, nie jest zły, ale też nie jakoś wybitnie wspaniały. Da się obejrzeć, ale raczej nie zapada w pamięć na lata :p Odpowiedz Link Zgłoś
koraleznasturcji Re: Haunting of Hill House - Nawiedzony dom na wz 29.04.22, 18:06 Oglądalne. Sama fabuła może nie jest może jakaś nadzwyczajnie wciągająca, ale bohaterowie są na tyle ciekawi, że ogląda się z przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Haunting of Hill House - Nawiedzony dom na wz 29.04.22, 18:28 O, oglądalne to dobre określenie Odpowiedz Link Zgłoś
buka-123 Re: Haunting of Hill House - Nawiedzony dom na wz 29.04.22, 18:20 Kasztanowy ludzik Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Haunting of Hill House - Nawiedzony dom na wz 29.04.22, 18:38 No to ja chyba mam niskie standardy, bo imo to jeden z lepszych shows na netflix. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Haunting of Hill House - Nawiedzony dom na wz 29.04.22, 21:34 Jeden z lepszych seriali na Netfliksie. Szczególnie (chyba) 6 odcinek nakręcony bez cięć, jednym ujeciem - majstersztyk. Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Haunting of Hill House - Nawiedzony dom na wz 29.04.22, 21:59 Mnie bardzo wciągnęło. Odpowiedz Link Zgłoś