rayaax 29.04.22, 15:44 Czy nadal mamy? Czy mozemy odetchnąć ufff juz po? Jakie są oficjalne przekazy? Ja 2x katar więc na covid przeciwciala wytworzone i mogę spac spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarownik_z_lasu Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 29.04.22, 15:48 Nie, teraz mamy wojnę. Odpowiedz Link Zgłoś
cysorz-bez-poczty Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 29.04.22, 16:01 czarownik_z_lasu napisała: > Nie, teraz mamy wojnę. Z kim mamy wojnę? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaakasiaa Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 29.04.22, 17:19 wojna jakas była zawsze, teraz mamy blisko wojnę. Chyba wojna była najlepszą szczepionką na covid bo wraz z wybuchem i napływem uchodzcó skończyła się epidemia.... ( chciało by się dodać smiejącą buźkę, ale to jest straszne, żałosne.....) To kto się szczepi 5 daweczką? ręka do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 29.04.22, 15:52 Nie testujemy = nie mamy pozytywnych wyników. Ale niektórzy kupują sobie testy sami i psują statystyki. U mnie w rodzinie właśnie ciocia z wujkiem popsuli. Przyznam się, że ja też próbowałam, ale wyszedł mi ujemny. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownik_z_lasu Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 29.04.22, 15:54 Inflacja 12% a ludzie kase wydaja na testy żeby dowiedziec sie, dlaczego mają katar 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 29.04.22, 15:58 Nie mamy na szczęście. Jeszcze nie mogę uwierzyć, że to szaleństwo się skończyło. Na wspomnienie teg terroru jak np mandaty za brak maseczki w lesie, zamknięte szkoły i przedszkola i wiele innych, mam zespół stresu pourazowego. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 29.04.22, 18:54 Ja mam zespół stresu pourazowego po śmierci kilku znajomych - niektórych w stosunkowo młodym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 29.04.22, 22:05 Na raka czy serce? Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 29.04.22, 23:23 Ciężką niewydolność oddechową. Najmłodszy miał nieco ponad 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 29.04.22, 23:34 Niektórzy to mają pecha do znajomych. W mojej rodzinie ani wśród znajomych NIKT nie umarł, ba, nikt nawet w szpitalu nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 30.04.22, 09:57 Wczoraj w sklepie była wyprzedaż maseczek medycznych 4 zł z groszami za 50 sztuk. Wrzuciłam kilka pudełek do koszyka, z nadzieją że już nigdy się nie przydadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
superematka Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 30.04.22, 11:17 W Lidlu 4f po 10 groszy są 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 29.04.22, 16:00 Tak jak chcesz wylecieć za granice. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 29.04.22, 17:26 kryzys_wieku_sredniego napisał(a): > Tak jak chcesz wylecieć za granice. w ramach UE i EOG to jeszcze tylko do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 29.04.22, 18:15 No nie do końca, a Włochy? Hiszpania? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 29.04.22, 19:03 nie wiem jak w Hiszpanii ale co do Włoch to już w tym tygodniu nikt nie był zainteresowany sprawdzaniem przylatującym greenpassów. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 29.04.22, 17:25 a co, tęsknisz za tą paranoją? Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 29.04.22, 22:07 Z tego co kojarzę nie zniesiono oficjalnie stanu pandemii. Odpowiedz Link Zgłoś
superematka Re: Halo sanepid! Czy namy jeszczs covid? 30.04.22, 11:18 Nie mamy 😁 Odpowiedz Link Zgłoś