a-be-te 03.05.22, 11:51 Chodzi o bezszwowe i sportowe. Kupiłam i chyba nie był to dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 11:55 Wygląda, jak monstrualny pieróg-bliźniak. Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 15:11 Raczej jak zdechła meduza. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 11:55 zależy jaki biust. są takie dla których się sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 12:02 Sloggi marka? W takich ja chodze jak jestem w domu i biust ma urlop. Ale ogolnie to lubie marke Tutti Rouge bo ma rozwiazania stanikow na lato z siatki i bez fiszbin ale za to szeroka tasma pod biustem i tasmami do pach podtrzymujaca biust nie gorzej niz metalowe fiszbiny Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 12:11 Sportowy musi wszystko dobrze trzymać w jednym miejscu. To raczej przeciwieństwo tego na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 15:14 To nie jest zdecydowanie sportowy ale tzw wygodny. Tyle ze w nim za bardzo skora nie oddycha. Oryginalnie byl to wymysl Zero Feel Wavy Bralette Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 12:16 Dla mnie nieprzydatne. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 12:17 U mnie się nie sprawdza. Chyba, że do spania w upał:p Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 15:15 to sie nie nadaje na upal bo toto powietrza nie przepuszcza za bardzo. duzo lycry Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 12:18 Nie wiem jak staniki, na pewno majtki się nie sprawdzają. Takie gówno na dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 12:26 U mnie tak. Nosze pod pewne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow2 Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 13:03 Ale co masz na myśli pisząc "sprawdzają"? To, że ich nie widać, bo są bezszwowe? Czy to, że są niby sportowe i mają trzymać? To pierwsze tak, to drugie co najwyżej przy miseczce małe A... Jak masz większy biust to sobie podaruj... Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 13:09 Ja mam B i sprawdza sie doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
a-be-te Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 19:10 To czy np.nie rolują się te szelki? Czy trzymają się ciała? Czy skóra nie poci się w upały? Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 13:14 U mnie się mega sprawdza, pokochałam te braletki sloggi. Jakie to wygodne! No ale ja mam dość kompaktowy biust, spokojnie go to trzyma „w kupie”. Dużych piersi w życiu nie utrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 14:09 Uwielbiam te miękkie sloggi, bez fiszbinów. Kupiłam dwa dosłownie parę dni temu, noszę na zmianę. Niemal ich nie czuć, prawie nie chcę ich zdejmować po pracy. Tylko takie teraz noszę, bo bez stanika do roboty jednak nie pójdę, a wszystko inne męczy i drażni. A rozmiar mam średni, jakieś 75E zwykle. Ale sportowe to dokładne przeciwieństwo przecie, a nie zamiennik - mają mocno trzymać wszystko razem. Co nie zmienia faktu że tak - wolę miękkie lub sportowe od klasycznych z fiszbiną, których mam pełną szufladę i powinnam je zapewne wywalić, bo cierpię w nich. Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 14:13 Na małe biusty może i się sprawdza. Na normalne (od F w górę) i większe raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 14:27 No wypraszam sobie! A E, abo i B, to nie jest "normalny" biust? każdy jest normalny, zarówno A, jak i L. Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 14:33 Jako posiadaczka miseczki G uwazam że A to zaden biust😉 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 14:38 No fakt, chyba bym się poddała operacji, jakbym miala coś takiego z przodu, a na pewno byłabym nieszczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 14:41 Stanik w rozmiarze A to tylko dla poprawy samopoczucia się kupuje 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 14:46 A ja zawsze marzyłam o posiadaniu sportowego biustu nie wymagającego stanika. Ile fajnych ciuchów mi przechodzi koło nosa przez stanik.. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 15:17 dokladnie. I mozna nosic golf i jakos sie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
ciezka_cholera Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 16:07 Ja też. Poza tym grawitacja mniej na małe biusty działa i ładniej się starzeją. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 15:16 nosze G i sie sprawdza..."po domu, oborze i zagrodzie". I wyciagam te poduszki oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 19:24 Moj nie ma poduszek, zapina sie na plecach. Troche inaczej wyglada. Nosze go pod niektore t-shirts ale take pod bardzo cienkie biale sukienki, niektore. Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 19:59 Jaki to? Podaj mi model i firmę to ozloce. Szukam od pół roku cienkiego stanika, bez drutów, zapinanego na plecach. Najlepiej cielistego i jeszcze 75 G no może F bo schudłam. Nie ma nigdzie. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Czy takie staniki sprawdzają się? 03.05.22, 15:32 To zależy DO CZEGO się to ma sprawdzać. Ja do jogi, pedałowania na stacjonarnym rowerze i podobnych, mało urazowych "sportów" używam bezszwowych braletek z h&m (2 modele niżej). Działają jak bandaż i zapobiegają, że biust się rusza, spełniają jednocześnie rolę koszulki. Ale na dłuższą metę jest w nich niewygodnie, taśma pod biustem się podwija, gniecie, a biust jest spłaszczony. Do długiej jazdy samochodem się nie sprawdzają. Do chodzenia po domu też niespecjalnie, od rau wolę bez. Odpowiedz Link Zgłoś