acola 08.05.22, 14:47 Brak dress code, chce zakryte ramiona i plecy, najlepiej długość midi, nie krzykliwa, a może polecacie coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saszanasza Re: Która sukienka do biura? 08.05.22, 17:33 Każda oprócz pierwszej i ostatniej ze wszystkich które umieściłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow2 Re: Która sukienka do biura? 08.05.22, 17:40 Zgadzam się, reszta podchodzi pod plażowe... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Która sukienka do biura? 08.05.22, 15:05 Trzecia i może piąta. Pierwszą musiałabym zobaczyć w innym ujęciu/kolorze, bo na zdjęciu niewiele widać Odpowiedz Link Zgłoś
acola Re: Która sukienka do biura? 08.05.22, 15:21 Wklejam linka do pierwszej i jedno zdjęcie do innej której zapomniała wkleić www.reserved.com/pl/pl/4053p-99x/sukienka-k-re Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Która sukienka do biura? 08.05.22, 15:57 W takim razie ta pierwsza jednak nie, nie lubię kiecek o kroju worka związanego sznurkiem. Ta dziewiąta by się nadawała Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Która sukienka do biura? 08.05.22, 15:24 Mnie najbardziej podoba się czwarta Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Która sukienka do biura? 08.05.22, 15:25 Wszystkie, o ile nie będziesz stała tak rozkraczona jak modelki Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Która sukienka do biura? 08.05.22, 17:10 Czarne za smutne, wszystkie pozostałe byłyby w moim biurze ok. Zależnie od figury, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
przeslicznawiolonczelistka Re: Która sukienka do biura? 08.05.22, 17:26 Pierwsza (czarna) i ewentualnie ostatnia. Do biura sukienki powinny być klasyczne, prostego kroju, koloru ciemnego, w jednym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Która sukienka do biura? 08.05.22, 19:55 Ciemne latem przy braku dress code? Nope. To mie stylizacja na smutna wdowę z XIX w. Chyba, ze autorka ma latynoski typ urody. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Która sukienka do biura? 09.05.22, 02:10 "Nie", a nie "mie". Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Która sukienka do biura? 09.05.22, 13:05 Jeśli biuro bez dress codu, to bez przesady z tymi ciemnymi jednolitymi kolorami. Owszem, klasycznie, prosto i niezbyt krótko, ale jasne kolory czy delikatne wzory jak najbardziej się nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Która sukienka do biura? 09.05.22, 00:07 Ta druga najlepsza. Buty kretyńskie do sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Która sukienka do biura? 09.05.22, 00:33 Pierwsza albo ewentualnie trzecia. Kwiatuszki i sukienusie odsłaniające kolanka zostaw sobie na piknik. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Która sukienka do biura? 09.05.22, 04:02 To nie są sukienki do biura. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Która sukienka do biura? 09.05.22, 05:13 Wszystkie źle Gumka w pasie odpada Z każdej figury robi miazgę Poliestry w laczke dają efekt dzidzi piernik Dla mnie jedynie ta zielona szmiznerka,która wklrilas niżej Szmiznerka do biura jest okz zieleń to hit tego sezonu Zresztą zawsze wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Która sukienka do biura? 09.05.22, 05:29 Dlaczego zmienia mi na szmiznerka nie wiem O szmizjerke chodzi, czy ja tam widzę listwę jakaś ponwrpku? Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Która sukienka do biura? 09.05.22, 05:57 Gumka w pasie jest idealna dla figury takiej jak moja, czyli szczuplejsza góra z talią i większe uda i tyłek. To jest absolutnie najlepszy dla mnie typ codziennych sukienek. Nic nie obciska, to co większe ładnie chowa się w rozkloszowanym dole, talia ładnie robi proporcje. Tylko gumka nie może być za wysoko, żeby nie było efektu sukienki ciążowej. Odpowiedz Link Zgłoś
lea_233 Re: Która sukienka do biura? 09.05.22, 06:12 Pierwsza i ostatnia. Oraz zielona. Reszta też ujdzie ale do bardziej "luźnego" biura. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Która sukienka do biura? 09.05.22, 18:39 Żadna mi się nie podoba i żadnej z nich nie założyłabym do biura. Ale może na żywo te sukienki nie są takie tragiczne jak wyglądają na tych rozkraczonych modelkach z minami przygłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
acola Re: Która sukienka do biura? 09.05.22, 19:44 Dzięki za opinie, na żadną się nie zdecydowałam, zamówiłam tylko zielona szmijzerka która wkleiłem ponizej Odpowiedz Link Zgłoś