pasquda77 08.05.22, 21:15 Ma ktoś sprawdzony przepis?Taki żeby smak był najbardziej zbliżony do tych z Ikea? Uwielbiam te bułki, a do Ikea 150 km...😐 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krypteia Re: Bułeczki cynamonowe jak z Ikea? 08.05.22, 22:00 Wpisz na YT "Ikea cinnamon", przepisów od diabła Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Bułeczki cynamonowe jak z Ikea? 08.05.22, 22:10 Niby tak, ale chodzi mi o sprawdzony, chcę takie same, a nie podobne w smaku... Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Bułeczki cynamonowe jak z Ikea? 08.05.22, 22:17 nie wiem jak smakuja te z ikea i jaki maja sklad ale te wygladaja bardzo podobnie, poczytaj komentarze, moze ktos pisze o porownaniu mojewypieki.com/przepis/szwedzkie-buleczki-cynamonowe ikeowskie sa mrozone, to moze zrob zapas przy okazji? Odpowiedz Link Zgłoś
celandine Re: Bułeczki cynamonowe jak z Ikea? 09.05.22, 09:30 Robię często z tego przepisu i na pewno są lepsze niż te mrożone z Ikei. Wyrabiam w maszynie do chleba. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Bułeczki cynamonowe jak z Ikea? 08.05.22, 22:20 No ale one przecież są, nomen omen, paskudne! Suche, chlebowate i nijakie w smaku. Gdybym szukała tego przepisu, to tylko po to, żeby nie zrobić takich samych... Pewna cukiernia/kawiarnia w moim mieści robi fantastyczne, leciutkie, mięciutkie, z wierzchu trochę chrupiące, aromatyczne. Jak uda mi się wydobyć od nich przepis, to wrzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Bułeczki cynamonowe jak z Ikea? 09.05.22, 09:41 Nomen omen? Co miałaś na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Bułeczki cynamonowe jak z Ikea? 09.05.22, 17:00 Nick autorki wątku. Niezłośliwie, przysięgam! Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Bułeczki cynamonowe jak z Ikea? 09.05.22, 08:45 aniastarmach.pl/przepis/kanelbullar/ Ja robię te - są swietne Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Bułeczki cynamonowe jak z Ikea? 09.05.22, 09:24 Ja robię z moich wypieków - cinnabons. Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Bułeczki cynamonowe jak z Ikea? 09.05.22, 09:53 Dzięki Dziewczyny 😘 Odpowiedz Link Zgłoś