Dodaj do ulubionych

Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej skapy fa

12.05.22, 12:39
Facet*

Zapraszam do wpisywania sie. Ja niestety nie znam wielu historii bo opatrznosc czuwa nademna i moje drogi nie krzyzuja sie z gownozjadami..

Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 12:56
      Dla mnie największym klasykiem gazety był wątek o mężu brudasie, który pierdział kotu w twarz.
      Niestety najpewniej przepadł w pomrokach dziejów (wątek, bo co się stało z mężem to nie wiem).
      • kaska_800 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 12:59
        Że co, urwa?
        • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:05
          Pamiętam więcej takich smaczków, jeżeli był to trolling to wyborny 😅
      • heca7 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:10
        I tam. Najlepszy był murzynek 😜
        • mama-ola Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:11
          Oooo, też mi się przypomniał murzynek. I jeszcze tampon z Gdańska.
        • ixiq111 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:36
          Co to było?
          Mogę link?
          • mama-ola Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:56
            ixiq111 napisała:

> Co to było?
            > Mogę link?

forum.gazeta.pl/forum/w,210,3260668,3260668,problem_z_murzynkiem.html
            • majenkir Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 14:57
              😂😅😂😅😂😅
              Btw, co to takiego ta rakieta? 😅
              • kaska_800 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 15:00
                Trzepanie
              • heca7 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 15:13
                Rozwinę tongue_out Rakietę robi się ręką, loda ustami. Pomogłam? suspicious
                • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 18:00
                  Zboczeństwo 🙄
            • manala Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 19:00
              Cudne.
              • perspektywa Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 20:29
                Czytając płakałam ze śmiechu nad murzynkiem.
                • kira02 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 15:29
                  Kiedys to byly trolle...🤣
      • raczek47 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:15
        borsuczyca.klusek napisała:

> Dla mnie największym klasykiem gazety był wątek o mężu brudasie, który pierdzia
        > ł kotu w twarz.
        > Niestety najpewniej przepadł w pomrokach dziejów (wątek, bo co się stało z męże
        > m to nie wiem).

Był! .
        Ale to chłopak nie mąż.
        Laska przyłapała go, jak kucał z opuszczonymi majtami i "puszczał bąka prosto w twarz naszemu kotu " - tak ten cytat brzmiał 😃
        • kaska_800 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:16
          Ojezuniu
          Macie link?
        • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:17
          Jestem prawie pewna, że problem dotyczył męża, który też zakładał brudne gacie na czystą dupę 🤔
          • mallard Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 14:34

> Jestem prawie pewna, że problem dotyczył męża, który też zakładał brudne gacie na czystą dupę 🤔

Borsi, to były dwa różne wątki.
            • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 14:36
              Właśnie musiały mi się dwa wątki zlać w jeden 😔
              Masz namiary na ten drugi?
              • mallard Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 19:05

> Masz namiary na ten drugi?

Niestety...
                • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 19:16
                  Znalazłam!

forum.gazeta.pl/forum/w,669,59178137,59178137,_Dlaczego_Brzydze_sie_Mojego_Faceta_.html

Już się miałam poddać, ale wygrzebałam z czeluści 😁
                  • kaska_800 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 19:32
                    Dziekuje ci
                    Teraz zabieram się do jedzenia więc lepiej poczekam, ale potem MUSZĘ to przeczytać
                  • kaska_800 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 20:25
                    Piękny watek..
                    I ten tekst o slipach, które wyglądają jak majtki przedszkolaka, który jeszcze nie umie dobrze wycierac tyłka
                    • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 20:50
                      Ten tekst właśnie pamiętałam najbardziej i po nim udało mi się wyszukać wątek 😂
        • chatgris01 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:20
          Nie znalam tego watku, ale chyba jednak nie chcialam go poznac surprised
          forum.gazeta.pl/forum/w,520,42026063,42026063,Moj_facet_jest_oblesny_.html?so=0
          • tt-tka Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:24
            chatgris01 napisała:

> Nie znalam tego watku, ale chyba jednak nie chcialam go poznac surprised
            > forum.gazeta.pl/forum/w,520,42026063,42026063,Moj_facet_jest_oblesny_.html?so=0

Mowisz, ze lepiej nie czytac ? poki co nie otwieram...
            • eriu Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 14:51
              Jaki misio 🤣🤣🤣 i co zrobić? 🤣🤣🤣
          • kaska_800 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:26
            Dobra, wystarczył mi post startowy.
            Chyba nie chce dalej czytać
            • szare_kolory Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:30
              A już miałam pójść po jakiś obiad. Taki jest plus tego wątku: mniej kalorii wciągnę, a jest szansa że i jakieś gwałtownie z siebie uwolnię.
              • kaska_800 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:35
                Nie radzę. Przejrzałam tak pobieżnie ten uroczy wątek i tam jakaś napisała, że jej facet dlubie w nosie i gile wyrzuca za łóżko 🤢
                Chyba że chcesz przejść na dietę...
                • szare_kolory Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:43
                  Ej kurła, weź przestań! Nie cytujemy tutaj tego wątku. Kto ma potrzeby wymiotne idzie tam. Jabłko właśnie wzięłam do łapy,.
          • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:26
            W ogóle ile zboczenstw się na tym forum uchowało 😫
        • przeslicznawiolonczelistka Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 17:14
          Wywaliłabym faceta z domu. Co za cham!
      • zuzanna_a Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:32
        rozczulające, że użytkowniczki już wtedy wyczuwały podstęp - tyle, że w 2006 roku, a więc prawie 16 lat temu - nie było słowa trolling i wszyscy pisali że to
        PROWOKACJA

ach, aż się łezka w oku kręci big_grin
        • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:47
          Z "prowokacji" na tym samym forum był jeszcze wątek o narzeczonym z pierścionkiem w tyłku. Później ten sam motyw P. Vega wykorzystał w filmie Ciacho 🤢🤮
          • ponis1990 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 03:54
            Może Papryk czyta ematkę ;p
        • pierwszychleb Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 18:43
          zuzanna_a napisała:

> rozczulające, że użytkowniczki już wtedy wyczuwały podstęp - tyle, że w 2006 ro
          > ku, a więc prawie 16 lat temu - nie było słowa trolling i wszyscy pisali że to
          >
          > PROWOKACJA
          >
          > ach, aż się łezka w oku kręci big_grin

Tak masz racje. Jeszcze milo bylo przeczytac “wez kamere i go nagraj” taki wehikul czasu.
          • kaska_800 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 18:57
            I ten tekst: biedny opierdziany kotek

Masakra
      • bo_jestem_jedna Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 20:13
        A co takiego sie stanie jak prykniesz zwierzeciu w twarz hmm? Chyba nie jest to jakies zadziwiajace przyjmuja ze zwierzeta czesto na nas siedza.
        • kaska_800 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 20:23
          A to jest normalne ściągać gacie i pierdzieć w pysk czy twarz komukolwiek? Nie ma znaczenia czy ro zwierzak czy człowiek.
          CO trzeba we łbie mieć, żeby tak robić?

Ty np członkom rodziny pierdzisz pod nos czy się hamujesz jednak? Pierdzisz na zwierzęta?
          • bene_gesserit Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 22:01
            Przecież są zachowania poza statystyczną normą, które się jednak wydarzają.
            Są ludzie, których fetyszem są akurat te sprawy. Eproctofilia, łagodna forma koprofilii. Jeśli obie strony mają z tego radość, wszystko jest ok. Ale co innego podniecanie się bąkami, a co innego zwykły akt okrucieństwa w stosunku do zwierzaka - przecież węch u kota jest wyjątkowo wrażliwy.
            • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 23:35
              Ludzie trzymajcie mnie 😫
            • jowita771 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 12:16
              Nie puszczałabym kotu baka w twarz (nie mogę przestać się śmiać teraz, to najbardziej abstrakcyjna rzecz, jaka napisałam w całym dotychczasowym życiu), ale nie jestem pewna, czy kot nie wolałby bąka od zapachu mocnych perfum.
              • chatgris01 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 13:11
                Pewnie by wolal, wszak kocia kupa smierdzi tysiac razy gorzej od kazdego ludzkiego bąka (co jednak oczywiscie nie usprawiedliwia takich zachowan).
        • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 21:08
          To brak elementarnej kultury w stosunku do kota 🙄
        • pierwszychleb Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 22:45
          bo_jestem_jedna napisała:

> A co takiego sie stanie jak prykniesz zwierzeciu w twarz hmm? Chyba nie jest to
          > jakies zadziwiajace przyjmuja ze zwierzeta czesto na nas siedza.

Ze niby pyszczkiem na golym tylku?
      • maleficent6 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 23:37
        O borze😯
      • matacznik Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 13.05.22, 09:27

> pierdział kotu w twarz.
        >
        To mogła być zemsta:
        Koty
    • tt-tka Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:09
      Nawet nie startuje smile
      znam kilka osob, ktore uwazalam za skape, ale po przeczytaniu tamtego watku... nie, nie znam ani jednego skapca ! nawet ze slyszenia.
      • kaska_800 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:12
        Ludzie opisani w tamtym wątku przebijaja nawet samego Ebenezera Scrooge'a
    • gorzka.gorycz Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 13:49
      Największe klasyki zapodawała Jopowa. I tampon z Gdańska. I murzynek… smile
    • anilorak174 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 14:22
      Jeszcze ciąża z ręcznika była!
    • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 14:26
      Bob z hotelu Roma

forum.gazeta.pl/forum/w,622,76994819,76994819,BOB_z_hotelu_Roma.html
      • homohominilupus Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 15:28
        O taaak.
        Najlepsze było to zdjęcie Boba po tysiącu wpisów jaki to cudowny mężczyzna jest... człowiek sobie Adonisa wyobrażał a tam...wąsaty Mieczysław spod monopolowego 🤣
      • triismegistos Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 16:55
        Otworzyłam wątek i mój mózg wykonał sztuczkę, zamiast 2makoma przeczytałam 21mada tongue_out
      • pierwszychleb Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 18:45
        Pamietam to nie bede czytac kolejny raz ale to bylo mistrzostwo haha
      • spirit_of_africa Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 18:47
        Rany uwielbiałam ten wątek. I forum „faceci z Egiptu”.
      • ludzikmichelin4245 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 20:38
        Ej, a ktoś mi wytłumaczy, o co chodzi z hotelem Roma?
        To jakieś znane miejsce?
        • heca7 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 20:44
          Nic szczególnego. Ot hotel a w nim wyjątkowo medialny, umiejący nawijać makaron na uszy boy hotelowy imieniem Bob. Panie się nim zachwycały bo potrafił świetnie im kadzić. Po jakimś czasie stał się bardzo znany wśród turystek spragnionych komplementów tongue_out suspicious A kiedy wreszcie ktoś wstawił jego zdjęcie okazało się, że nie różni się niczym od setek innych mężczyzn a wręcz jest przeciętny.
        • ludzikmichelin4245 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 20:45
          W ogóle, cóż za bobgate big_grin
          • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 21:07
            O Bobie z hotelu Roma to nawet memy krążyły po sieci 😉
      • mikams75 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 13.05.22, 10:57
        zajrzalam, nie jestem w stanie przebrnac, zbieram szczeke z podlogi gdzie i jak ludzie spedzaja urlopy big_grin
      • extereso Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 10:05
        Cudowne. Żałuję tylko że niestety nie otwierają mi się zdjęcia tego cudu natury
    • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 14:55
      Cieciorka w nodze

forum.gazeta.pl/forum/w,567,150975754,150975754,Cieciorka_w_nodze_.html
      • heca7 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 15:12
        Oooo to był piękny wątek. O tym jak rana ropieje i potem zostaje niewielki ślad wink
      • zuzanna_a Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 15:14
        kyrie elejson

przeczytałam wątek,
        wygoglałam i chyba nie zjem obiadu.
    • heca7 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 15:10
      Wątek wszech czasów : forum.gazeta.pl/forum/w,567,157059171,157059171,Czy_to_bardzo_niestosowne_Weselna_kreacja_.html
      Oraz
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,150256085,150256085,Najazd_Hunow_czyli_przyjazd_rodziny_na_swieta_P.html
    • kaska_800 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 15:38
      Czy dobrze kojarzę że był też kiedyś wątek o myciu mężów?
      • tt-tka Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 16:14
        Byl. Usmialam sie przy nim jak norka. Najbardziej chyba zachwycilo mnie zalewanie meza domestosem i splukiwanie rano - taka prosta rzecz !
        ale duzo bardziej szczegolowe zabiegi tez byly
      • heca7 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 16:24
        Był! już daję linka smile
        forum.gazeta.pl/forum/w,567,75412342,75412342,czy_myjecie_mezow_.html
        • pierwszychleb Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 21:51
          Mam sentyment bo mniej wiecej od tego okresu czytam to forum
    • xantostrephomonas Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 16:30
      Był wątek o niezwykle wybrednym i rozpieszczonym kocie rodziców jednej z forumek. Ktoś pamięta?
      • ophelia78 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 17:07
        Był! Kot rządal rybki bodajże o 2 w nocy krojonej w jego obecności na specjalnej desce specjalnym nożykiem.
        Forumka miała z kotrm zamieszkać na okoliczność wyjazdu rodzicow.
        Nie zalinkuję niestety..
        Ale płakałam wtedy ze śmiechu
        • ophelia78 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 17:08
          Żądał oczywiście
          • grey_delphinum Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 17:11
            Wątek okazał się fejkowy, ale był zacny!
            • pierwszychleb Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 18:47
              Dobry troling nie jest zly a ten watek byl bardzo smieszny
              • mmoni Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 16.05.22, 12:44
                No ba, do tej pory mam w ulubionych forum.gazeta.pl/forum/w,567,158293210,158293210,Rodzice_rozpuscili_kota_a_ja_mam_z_nim_zostac.html
    • kachaa17 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 18:14
      Mój były mąż był skąpy. Odkąd się z nim rozwiodłam to nie spotkałam tak skąpego faceta jak on. Choć może nie jakoś bardzo ekstremalnie ale wg mnie przeginał. Zaprosił mnie do kina a potem przyjął zwrot pieniędzy.
      Jak się wprowadziłam do niego to nie zgłosił mnie do spółdzielni tylko cały czas była jedna osobą zgłoszona no bo przecież przy dwóch czynsz byłby większy. Mieszkał w Warszawie a podał w pracy miejsce zamieszkania miasto, z którego pochodził, żeby mieć wyższe KUP. Nic to, że ta miejscowość leży 240 km od Warszawy. Był tam zresztą cały czas zameldowany, żeby w razie czego móc kupić niższe ubezpieczenie na samochód. Samochodu nie mieliśmy dopóki ja go nie kupiłam bo nowego się nie opłaca bo zaraz traci na wartości a używanego nie umie kupić. Poza tym to jemu samochód niepotrzebny. Zawsze od rodziców tachaliśmy torby i od jego mamy jechaliśmy pociągiem z dwiema przesiadkami. Za to jak ja kupiłam samochód to bardzo chętnie go używał. Do dentysty jeździł do rodzinnego miasta bo taniej. Jak ja poszłam do krawcowej, żeby zmniejszyć pokrowce na poduszki to było, że po co tutaj, jak w tym jego mieście byłoby taniej. Różnica 10 zł. Wprawdzie było to 10 lat temu no ale to nie były wielkie pieniądze. Kiedyś mnie zapytał co chcę na urodziny to powiedziałam, że perfumy. Tylko, że mi się podobały w takiej buteleczce z pompką. Koszt tych perfum to było 125 zł. Bez pompki 100 zł. To dyskutował ze mną po co mi ta pompka, że przecież jest niepotrzebna. To naprawdę było przegięcie. Innych prezentów mi nie robił. Raz w roku kupował prezent i jeszcze się że mną wykłócał. Przy czy nie to, że nam brakowało. On jest programistą. Spał na kasie.
      • kaska_800 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 18:54
        Pytanie co takimi typami kieruje
        Sami z życia nic nie mają tak wiecznie skąpiąc na wszystkim, to jeszcze innym życie psują

Ale to co opisane w tamtym wątku było to dramat. Z tego co kojarzę to jeden Pan ileś razy parzyl herbatę z jednej i tej samej torebki..
        • kachaa17 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 19:34
          Nie wiem, u niego to było wyniesione z domu, że trzeba oszczędzać. Tylko, że u nas nie trzeba było oszczędzać. Stać nas było na wszystko. Na jedzeniu jakoś specjalnie nie oszczędzał ale na takich dziwnych jak dla mnie rzeczach. Gość, który miał 2 mieszkania, w perspektywie dziedziczenie po babci i mamie kolejnych ciągle dziadował. Ale za to po naszym rozstaniu raz dwa sobie kupił samochód prosto z salonu.
          • alfa36 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 23:25
            Rozstałaś się z powodu skąpstwa?
            • kachaa17 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 13.05.22, 07:30
              To nie był główny powód. Głównym powodem była arogancja i chamstwo mego byłego męża. Ale jego stosunek do pieniędzy też się dokładał do problemów bo za tym stalo dużo więcej ale nie będę tu o tym pisać.
          • li_lah Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 13.05.22, 09:55
            Bo to menda byla jakaś, moim zdaniem robił Ci shit testy.
            • kachaa17 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 13.05.22, 10:11
              Jeszcze jest rzecz mi się przypomniała. Jak jeszcze nie był moim mężem ale ju ze 2 lata ze sobą byliśmy to przyjechałam do niego na parę dni. Tzn. Do jego mamy bo to było podczas studiów i on wtedy był w domu rodzinnym podczas wakacji. Usiadłam na krzesło u niego w pokoju a tam pod ciuchami leżał filtr do ekranu monitora - kiedyś było coś takiego. I ten filtr się połamał. I on chciał, żebym ja mu oddała za niego 200 zł. Kwestia tylko była taka, że on tego filtru nie używał i nie potrzebował dlatego też leżał on na krześle. No ok, skoro zniszczyłam to stwierdziłam, że mu oddam choć uważałam, że to była też jego wina- filtr nie powinien leżeć na krześle a po drugie to jakoś tak chyba głupio brać kasę od dziewczyny za coś czego o tak się nie używa. On nowego filtru nie kupił. Ostatecznie oddałam mu 100 zł bo jego mama zareagowała na to i z nim porozmawiała i na tym stanęło.
              Wiem, że padnie pytanie po co za niego wyszłam? Niestety to było takie gotowanie żaby.
              • li_lah Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 00:12
                To chyba jest tak, ze cos jest ne halo z poczuciem wlasnej wartosci i takie zjeby włażą tym osobom na glowe.. Przykra sytuacja.
                • kachaa17 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 09:16
                  Zgadza się
      • hanusinamama Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 13.05.22, 00:03
        Ja dużo lżej...ale zapewne dlatego, ze pana pogoniłam i nie wyszłam za niego za mąż.
        Kilka razy randkowaliśmy i raz płacił on, raz ja za wyjście. No i niefortunnie zerwałam po randce na której płacił on. Zjawił się niedługo pod moimi drzwiami z karteczką, a tam wylistowane co na ostatniej randce robiliśmy (lody ile za ile, kawa ile i pizza) wszystko równo podzielone na pół. I że to pół mam mu oddać, bo ona jest stratny.
        Byłam w takim szoku- ze mu oddałam. Nie pamietam ile ale kwota była z groszami ( założmy 40.34).
        On poszedł a ja stałam jak zamurowana dobre kilka minut.
        Pisałam juz o tym ale nie pamietnym wątku o sknerach....podobno miałabym wtedy szanse na pierwszą dziesiątkę
    • cegehana Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 19:09
      Wspominam z rozrzewnieniem temat o tym jak Janusz Korwin Mikke poszedł w majtkach na zakupy. Jest to mój ematkowy rekord, pod moją wypowiedzia, rozwinęła się dyskusja na chyba z 80 wpisów. 😁 No wiem, brzydko się chwalić.
      • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 19:21
        Ha! To był mój wątek 😅

forum.gazeta.pl/forum/w,567,171934466,171934466,Korwina_widzialy_Uwaga_nie_dla_wrazliwych.html
        • cegehana Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 20:23
          Nasz wspólny sukces 👍
    • k.messi Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 19:30
      Przeczytałam wątek o najeździe Hunów na święta i jestem rozczarowana brakiem zakończenia sad
      • panna.nasturcja Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 13.05.22, 00:35
        Była kontynuacja w nowym wątku.
      • agua_de_coco Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 07:14
        forum.gazeta.pl/forum/w,567,150693237,150693237,swieta_swieta_i_po_swietach_.html

Proszsz smile
    • bei Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 19:54
      Jopowa, niepodrabialna! Była trollem, czy po,prostu TAKA była?
    • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 20:04
      A tak w temacie to mój mąż Stary Borsuk pracował kiedyś z takim chorobliwie skąpym gościem.
      Facet wykupił rodzinie wakacje nad Bałtykiem w styczniu, bo po sezonie taniej i dwa tygodnie mroził tyłek z dwójką małych dzieci. Jeszcze uważał, że to świetny pomysł i wszystkim się chwalił jaki to on zaradny. Niestety jedno dziecko złapało na tyle poważne zapalanie płuc, że wylądowało w szpitalu. I tu znowu kłody pod nogi bo parking drogi! Czujecie to, dzban ma dziecko w szpitalu, które wylądowało tam przez jego skąpstwo a jego największym problemem był drogi parking.
      Rodzinę woził samochodem typu seicento bo mało pali i tanie części. Sam ledwo się mieścił, bo był raczej przy kości. Już nie mówiąc, że ciężko sobie wyobrazić jak się pomieścili w czwórkę z bagażami jadąc nad to nieszczęsne morze.
      Lepsze - droższe jedzenie kupował sobie przed pracą i konsumował w porze lunchu, bo dzieci ma żarte i jak zabierze do domu to opędzlują. Raz się zdarzyło, że nieopatrzenie kupił i zabrał do domu filet z makreli i pożarły żarłoki!
      • kaska_800 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 20:29

>Niestety jedno dziecko zła
        > pało na tyle poważne zapalanie płuc, że wylądowało w szpitalu. I tu znowu kłody
        > pod nogi bo parking drogi! Czujecie to, dzban ma dziecko w szpitalu, które wyl
        > ądowało tam przez jego skąpstwo a jego największym problemem był drogi parking.

Trzeba być naprawdę ujem
        • li_lah Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 13.05.22, 10:04
          To nawet nie jest "bycie xujem" moim zdaniem to jest rodzaj choroby psychicznej.
          • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 13.05.22, 10:17
            Dodam, że gość w innych obszarach życia też był xujem.
      • chicarica Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 13.05.22, 22:07
        A to nie był ten typ co prowadził bloga o niezależności finansowej i podróżach?
        • swinka-morska Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 19:04
          Niby-Wolny pojechał z dziećmi do Hiszpanii chyba w marcu i był zdziwiony, że zimno i że część atrakcji zamknięta (z tego pustynie to nie wiem czy się martwił czy cieszył).
    • login.na.raz Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 20:35
      Ja pamiętam wątek - zresztą pierwszy jaki przeczytałam na ematce i potem zostałam tu na stałe, czytając regularnie - o tym, że mąż nasikał do pralki. O było z 16 lat temu. Uśmiałam się przy tym jak rzadko 😀
      • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 21:13
        O sikaniu znalazłam coś takiego 😫

forum.gazeta.pl/forum/w,520,14945140,14945140,Maz_lubi_na_mnie_sikac.html
        • kaska_800 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 12.05.22, 21:16
          Znaczy... Sikanie na kogoś mi nie przeszkadza, to faktycznie może nakrecac i podniecać, ALE muszą tego chcieć oboje.

Wszystkie te wątki to perełki
          • homohominilupus Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 17:18
            kaska_800 napisała:

> Znaczy... Sikanie na kogoś mi nie przeszkadza, to faktycznie może nakrecac i po
            > dniecać, ALE muszą tego chcieć oboje.

Aha 🤢 Coś jeszcze o swoich fantazjach nam.opowiesz Jekateryna?
            • kaska_800 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 17:23
              ,, Spadaj" po polsku rozumiesz czy od razu uderzyć w rosyjski?
        • login.na.raz Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 13.05.22, 08:22
          O rany 😀

Próbowałam znaleźć teraz tamten wątek, ale nie mogę. Możliwe, że temat wątku dotyczył czego innego, a o sikaniu do pralki bylo w czasie dyskusji. Pamiętam, że śmiałam się na głos i nie wierzyłam w to, go czytam 😀 Ale to już tyle lat minęło..
    • lilia-anna Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 13.05.22, 21:59
      O rany, za długo na tym forum siedzę, bo wszystkie kultowe wspomniane przez Was wątki pamiętam...
    • mondaymorning1987 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 13.05.22, 23:43
      Impreza w domu na 60 osób, tam byla jatka😀
      • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 13.05.22, 23:55
        Link: forum.gazeta.pl/forum/w,567,164761195,164761195,Impreza_w_domu_na_60_osob_.html

Z kulinarnych wyróżniłabym jeszcze:

Łosoś gate: forum.gazeta.pl/forum/w,567,171747451,171747451,Duza_ilosc_lososia_z_pieca.html (prawdziwe mięso od wpisu z godziny 21:56)

i cebula gate: forum.gazeta.pl/forum/w,567,172346748,172346748,Smacznego.html (Inba zaczyna się od wpisów szmytki)
        • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 01:21
          Jeszcze Mada w innym wątku przypomniała jedzenie w Warsie:

forum.gazeta.pl/forum/w,567,166249261,166249261,Co_w_ramach_obiadu_do_pociagu_.html
          • sol_13 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 22:59
            O, Wars był mega...
            A który to byl wątek z karłem w liberii?
            • ludzikmichelin4245 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 23:08
              Nie wiem czy nie o wakacyjnych praktykach syna Triss. Coś mi świta, że właśnie ten, bo Rysiek zaczął peorować, jak to w młodocianej pracy można się wykoleić i za przykład podawał homoseksualne orgie w cyrku, gdzie miał propozycję pracy.
              Był ten Murzyn w liberii w roli kierowcy, to jako znak wysokiego statusu i wakacji z prawdziwego zdarzenia.
              • chatgris01 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 23:12
                ludzikmichelin4245 napisała:

> Był ten Murzyn w liberii w roli kierowcy, to jako znak wysokiego statusu i waka
                > cji z prawdziwego zdarzenia.

Oraz jako obiekt do zrobienia sobie z nim foty. Jak z niedzwiedziem na Krupowkach.
              • sol_13 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 23:23
                Murzyn w liberii i karzeł w cyrku, fakt.
                Nie wiem, dlaczego połączyli mi się w jedno🙈
                • ludzikmichelin4245 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 23:27
                  Bo karzeł w cyrku też był w liberii 😂
                  • sol_13 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 23:31
                    🤣🤣
              • borsuczyca.klusek Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 23:33
                Geez Louise powinna wiedzieć, bo ma ten fragment w sygnaturce.
    • rycerzowa Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 00:43
      To ja też o skąpym facecie, ale z trochę innej strony.

Lata 80. Peerelowska beznadzieja.
      Znajoma, lat ok. 55, zadbana i atrakcyjna, miała okazję poślubić Holendra. NIestary wdowiec, sympatyczny.
      W tych czasach to jakby złapać Pana Boga za nogi.
      Dopóki spotykali się w Polsce, było OK. Restauracje, koncerty, wczasy. On płacił, no problem.
      Aż pojechała do niego. Na wymarzony Zachód. Do wymarzonego domku.
      Znów bywali na koncertach i w restauracjach, on płacił, no problem.

Ale ona była przyzwyczajona do codziennych, długich kąpieli w wannie.
      Małolatom wyjaśnię, że u nas w tym czasie czynsz nie zależał od zużycia wody i ciepła, zatem odkręcało się kaloryfery na full i otwierało okna, w wannie spędzało się długie kwadranse, ciepła woda się lała, pietą regulowało się odpływ tej chłodniejszej.
      I na takie zwyczaje holenderski narzeczony powiedział veto. Bo opłata za ciepłą wodę stanowiła znaczną pozycję w budżecie holenderskiego emeryta.
      Na to polska narzeczona zgodzić się nie miała zamiaru. Codzienna dłuuuuuga kąpiel w wannie (a nie pod prysznicem) to był warunek jej dobrego samopoczucia.
      Wszystkie jego zalety przestały mieć znaczenie wobec "chorobliwego skąpstwa". Z małżeństwa nic nie wyszło.
      Przyznam, że w tamtym czasie przyznałam jej 100% racji.
      Teraz myślę już inaczej.
      • figa_z_makiem99 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 12:48
        Myślę, że inne kwestie też miały znaczenie w tym związku, kąpiel w wannie była pretekstem. Wolę skromniej, ale być niezależną.
        • rycerzowa Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 23:29
          figa_z_makiem99 napisała:

> Myślę, że inne kwestie też miały znaczenie w tym związku, kąpiel w wannie była
          > pretekstem.

Pewnie tak. Ja byłam zbyt młoda, by mi się pani ze wszystkiego zwierzała.
          Ale o tej oszczędności wody opowiadała wszystkim i chętnie, i w tym właśnie rzecz, że uważała to za przejaw skąpstwa.
          A my, jej znajome, przyznawałyśmy jej 100% racji, bo jasne, że facet kutwa, dusigrosz, taki z wężem w kieszeni, to najgorszy typ męża.
          Zmieniłyśmy zdanie, gdy zainstalowano nam liczniki na wodę i ciepło.
          I gdy zaczęto mówić o ekologii.
      • kachaa17 Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 13:57
        Mnie by też szlag trafiał jakby ktoś tak leżał godzinę w wannie i sobie co rusz wody dolewał. Ale jeśli to chodziło tylko o tę jedną rzecz to trochę dziwne, że wolała zrezygnować z faceta niż z kąpieli.
        • extereso Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 14.05.22, 19:13
          Ja tak robię od zawsze, ale mam korzenie w PRL.
          • hanusinamama Re: Reaktywujemy klasyki gazety - najbardziej ska 15.05.22, 12:58
            A o tym ze Polska pustynnieje słyszałaś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka