kasandra33 13.05.22, 20:14 Czy spotkaliście się z takimi ludźmi że co 20-30 sekund regularnie podciągają nosem? Z czego to może wynikać? Czy przeszkadzałoby wam gdyby ktoś w waszym towarzystwie tak się zachował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_felicja Re: Nałogowy podciągacz nosowy 13.05.22, 20:25 Chroniczne zapalenie zatok albo nerwica. Myślę, że bym się przyzwyczaiła. Gorzej, jak ktoś nałogowo pomlaskuje, wtedy mam ochotę mordować. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Nałogowy podciągacz nosowy 13.05.22, 20:26 Alergia, katar sienny? Nienawidzę, mam ochotę zamordować, nie mogę przebywać z takimi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Nałogowy podciągacz nosowy 13.05.22, 20:35 Co podciągają tym nosem? Skarpetki czy rękawy? Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Nałogowy podciągacz nosowy 13.05.22, 20:42 Brawo Daniela, ja przeoczyłam : ) Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Nałogowy podciągacz nosowy 13.05.22, 20:46 A jeszcze mi się skojarzyło, jak kiedyś w Radiu Zet bodajże prezenter wyśmiewał piosenkę Beaty K. Na sen - że to piosenka slonia z depresją: Noooseeem nigdy już nie wezmę nic. Pewnie mu nie pozwolili powiedzieć na antenie, że to piosenka kokainisty na odwyku. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Nałogowy podciągacz nosowy 13.05.22, 20:50 🤣🤣🤣 dawno nic mnie tak nie rozśmieszyło Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Nałogowy podciągacz nosowy 13.05.22, 21:19 Tak, ten pan był fajny...szkoda, że nie zapamiętałam jedo nazwiska. Nawet nie jestem pewna, czy pracował w Radio Zet czu w Radio Kolor - obu tych stacji wtedy słuchałam, w latach 90-tych. Innym razem przekonywał, że ta piosenka poniżej to nie jest hymn młodych komunistów, że oni naprawdę nie śpiewają "Z tobą, Lenin" www.youtube.com/watch?v=j2xDAaBK-J8 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nałogowy podciągacz nosowy 13.05.22, 20:43 W sensie, że w górę serca i gile i baby i smarki Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Nałogowy podciągacz nosowy 13.05.22, 20:59 😁 I teraz widzę przed oczyma duszy mojej tego słonia w depresji. Trąba mu zwisa, zasłonił sobie oczy uszami Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Nałogowy podciągacz nosowy 13.05.22, 20:43 Kto to jest podciągacz nosowy???? Odpowiedz Link Zgłoś
s12345s Re: Nałogowy podciągacz nosowy 13.05.22, 20:50 Nie znoszę pociągania nosem. Ten odgłos wywołuje u mnie odruch wymiotny. Mam ochotę przywalić komuś kto nie używa chustek do nosa. Niestety coraz więcej takich ludzi i to zarówno eleganckich pań jak i innych ludzi. Najgorzej jest zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: Nałogowy podciągacz nosowy 13.05.22, 21:02 Tik foniczny to jest - zdecydowanie nic zabawnego a tym bardziej umyślnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Nałogowy podciągacz nosowy 13.05.22, 21:04 O tej porze roku zwykle wynika z alergii na pyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Nałogowy podciągacz nosowy 13.05.22, 21:16 Tak, zwykle mają katar przeziębieniowy albo alergie. Bardzo mnie jakoś nie drażni. Za to jak już ktoś napisał, mlaskaczy mam ochotę zamordować gołymi rękami. Odpowiedz Link Zgłoś
welcome_back Re: Nałogowy podciągacz nosowy 13.05.22, 21:30 Moja córka tak ma. Nie ma kataru, nie ma alergii, przebadana, zdrowa. Pewnie ma nerwicę, którą spowodowała matka Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Nałogowy podciągacz nosowy 13.05.22, 21:35 to mnie jakos specjalnie nie rusza ale dostaje szalu jak ktos robi cos odwrotnego czyli tak jakby prycha nosem, tak jakby chcial go przetkac (ufff, nie umiem tego dobrze opisac). Mialam takiego kolege na studiach, straszne to bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska_800 Re: Nałogowy podciągacz nosowy 13.05.22, 21:48 Przypomniało mi się, że największy wkurw i obrzydzenie czuje, jak widzę, jak niektórzy panowie smarkają na chodniki 🤢 Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Pociągacz!!!! 13.05.22, 22:21 Podciągnąć to można gacie na tyłku. Odpowiedz Link Zgłoś