Dodaj do ulubionych

super krem/serum ze "wszystkim"

14.05.22, 10:23
szukam kremu/serum - zeby mialy jak najwiecej z tego, co teraz ogarniam osobnymi kosmetykami - chyba Primula kiedys o czyzms takim wspominala.

potrzebuje: dobrej witaminy C, peptydy (chetnie miedziane), ceramidy + generalnie dobry sklad i nawilzenie/natluszczenie (mam "pancerna" twarz, baaaardzo rzadko cos mi szkodzi).

nie potrzebuje retinoidow - ogarniam osobno i jestem zadowolona.
moze byc ewentualnie filtr 50+, ale niekoniecznie - tez mam dodatkowy i jest ok.

wlasnie powoli koncze te wszystkie buteleczki z powyzszymi i chetnie jak najwiecej zamkne w jednym produkcie - doradzicie? smile
Obserwuj wątek
    • celandine Re: super krem/serum ze "wszystkim" 14.05.22, 10:31
      Z tego, co pamiętam to nie należy łączyć peptydów z miedzią i witaminy C? Więc to chyba nie może być w jednym serum. Też bym chciała coś, co ma wszystko.
    • primula.alpicola Re: super krem/serum ze "wszystkim" 14.05.22, 10:35
      To raczej nie byłam ja...nie przypominam sobie, żebym znała jakiś produkt wszystko-w-jednym.

• kura17 Re: super krem/serum ze "wszystkim" 14.05.22, 11:16
        Primula, nie musi byc wszystko, ale jak najwiecej ...
    • magdallenac Re: super krem/serum ze "wszystkim" 14.05.22, 13:15
      Kura, to serum ponoć na być bardzo dobre- Peter Thomas Roth Peptide 21 Wrinkle Resist, ale jeszcze nie próbowałam. Będę zaglądać do tego wątku, bo też bym chciała takie serum Złotego Graala dla pan po 40. Może Thank you tu wpadnie?
    • geez_louise Re: super krem/serum ze "wszystkim" 14.05.22, 13:33
      Podobno nie ma tak dobrze, nie wolno niektórych rzeczy łączyć, inne trzeba nakładać codziennie a inne raz w tygodniu, od czegoś się zaczyna, potem coś się dokłada, a jeszcze inne składniki zależą od pory roku.

Mam z 10 buteleczek i pielęgnację rozpisaną przez specjalistkę w tabelce, wytaczam się do łazienki, staram się przypomnieć sobie jaki jest dzień tygodnia, idę po telefon, sprawdzam kalendarz, wracam do łazienki, trafiam paluchem we właściwy dzień, ale już z porą mam problem, bo jak wróciłam po kilkudziesięciu godzinach do domu, jest 9 rano i idę spać, to jest to „rano” czy „wieczór”? A Ty byś chciała 1 buteleczkę! Nie ma tak dobrze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka