krwawy.lolo 14.05.22, 20:29 Ja nabyłem na koncert Samathy Fish. Za rok! Jeszcze nigdy nie podjąłem tak dalekosiężnego "ryzyka". Może dlatego, że bilety były za jedyne 32 ełro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arthwen Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 20:41 My mamy bilety na koncert, który miał być rok temu, kupione dwa lata temu A koncert być może się odbędzie w tym roku, miejmy nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 20:43 A na czyj koncert? To chyba nie tajemnica, niechby na André Rieu. Odpowiedz Link Zgłoś
ukulele129 Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 22:14 Hehe ja mam bilety na Dawida Podsiadlo kupione chyba ze dwa lata temu -jak byl jeszcze gwiazdą. Teraz 4 czerwca ma sie odbyć ten koncert. Nie pamietam juz nawet ile razy byl przekladany. Odpowiedz Link Zgłoś
ona-26 Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 22:16 A przysłali ci nowe bilety??? Ja coś tam klikałam, ale biletów na skrzynce nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ukulele129 Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 22:21 Nie wiem nawet bo to maz ogarnia. Z tego co mowił to bilety mamy. Nawet cos drukował. A pamietasz w ktorym roku miał byc ten koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 22:10 Samantha Fish "Black Wind Howlin"" Tampa Bay Blues Festival April 8, 2022 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 22:14 ''I PUT A SPELL ON YOU'' - SAMANTHA FISH BAND, Jan 31, 2014 Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 20.05.22, 23:23 Wooow, pierwsze widzę i słyszę i bardzo mi się podoba! Gitara że hoho!! Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 22:17 cirque du soleil.... 2 lata... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 22:31 a to cyrk ... Niemniej serio, co Cię pociąga w cyrku? Akrobacje? Przecież o wiele bardziej fascynujące są akrobacje słowne. Może tresowana zwierzyna? Nie wierzę. Żałosne podrygi klaunów? Nie wierzę. Więc co? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 22:39 kto nie był w CdD nie zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 22:41 ichi51e napisała: > kto nie był w CdD nie zrozumie Dokładnie! > Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 22:51 ichi51e napisała: > kto nie był w CdD nie zrozumie Nie wiem, co to CdD, prawdopodobnie skrót od nazwy cyrku, niemniej na pewno nie będę. Jak wspomniałem, nie wzbudza mojego podziwu sprawność cielesna, niechby najcudowniejsza. Osobiście nie umiem stanąć na lewym uchu, prawym kciukiem kręcąc sznurek na jodełce podbijającą kołatkę, którą szturcha tresowana foka. I co z tego? Nic. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 22:52 podbijającej oczywiście, jak każda jodełka, sosęka tudzież Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 22:52 Jeżeli widzisz tam tylko sprawność cielesną, to rzeczywiście nic po tobie na ich przedstawieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 22:57 A co poza tym oferuje rzeczone przedstawienie? Serio, ta wymuszona choreografia? Oczywiście, wszystko można tak samo spłycić, jak wykreować na wyżyny. Chce Ci się? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 23:00 j.w. Nie bój się, nie będę rozwijać tematu (bo i nie ma dla kogo). Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 20.05.22, 23:24 no ale co jest tam konkretnie takiego fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 23:42 krwawy.lolo napisał: > a to cyrk ... > Niemniej serio, co Cię pociąga w cyrku? Akrobacje? Przecież o wiele bardziej fa > scynujące są akrobacje słowne. Może tresowana zwierzyna? Nie wierzę. Żałosne p > odrygi klaunów? Nie wierzę. Więc co? Nie masz pojęcia, o czym ona pisze, co? Zupełnie jak w wątku o placu budowy, pijane dziecko we mgle... Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 23:50 >Może tresowana zwierzyna? No właśnie to najsłynniejszy w świecie cyrk, który NIE wykorzystuje zwierząt. To jest jego znak firmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
perspektywa Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 22:32 Ostatnie bilety jakie kupiłam były na komunikację publiczną w Bydgoszczy. Swoją drogą bardzo miłe zaskoczenie. Urokliwe Stare Miasto. Bardzo fajne na jeden dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 22:35 Z wyprzedzeniem rocznym? Kul. Nabyłaś ąlajn? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 22:40 Na Cirque du soleil, zawsze idę z córką jak tylko są w Gdańsku, raz zdarzyło nam się specjalnie jechać do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 22:47 Na Guns N' Roses w czerwcu na stadionie, kupowałam chyba z rok temu. Na poprzedni też miałam, odwolany z powodu pandemii, bez problemu zwrócili środki. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 23:01 Kiedyś z dwuletnim wyprzedzeniem (teatr). I nie skorzystałam - choroba się przyplatała Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 23:02 Toten Hosen - w sumie nie moja bajka ale partner lubi wiec będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
agjot Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 23:04 Na koncert który miał się odbyć 2 lata temu w maju w Londynie. Przez pandemie został przełożony na ten rok na lipiec, dodatkowo organizator postanowił dodać kolejne państwa do trasy i tym sposobem zamiast do Londynu jedziemy do Krakowa. Bilety kupione w listopadzie 2019 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 23:49 Na 20/05 L’Odyssée. Une histoire pour Hollywood. Warlikowskiego (4h, będzie się działo) Na 40/05 na JJ Orlińskiego, Pieśni Polskie Znaczy patriotycznie choć na wygnaniu (Dzisiaj byłam na Richard III w La Villette, mniej patriotycznie, choć szaleństwo głównego bohatera jakieś takie znajome znad Wisły) Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 23:51 W zeszłym roku kupilam bilety na Postmodern Jukebox. Na ten czerwiec. Odpowiedz Link Zgłoś
odnawialna Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 17.05.22, 23:17 Uwielbiam ich 😍 zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 23:55 na Tears For Fears. A potem o tym zapomniałam i w tym samym czasie kupiłam se bilet na wakacje. Nie popełnij mojego błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 14.05.22, 23:56 Właśnie wróciłam z żużla, na który bilety kupiłam w 2019 A bilety to mam na Sabathon w Krakowie. Kupione w grudniu na kwiecień, ale przełożono na sierpień. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 15.05.22, 00:35 Ja na koncerty raczej nie chodzę. Córka za to z młodszym bratem idzie w lipcu na koncert Lady Gagi w Arnhem. Jakoś tak dziwnie w środku tygodnia. Brat nie jest akurat fanem tej wokalistki ale chce zobaczyć pierwszy raz taki koncert na żywo. A tutaj się składa, że w siostry mieście, w czasie jak on będzie u niej więc żal nie skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 15.05.22, 01:03 Z tych długoterminowych, to na Dead Van Dance w październiku i wardrunę.w.grudniu. Jak kupowałam był rok do koncertów, teraz już mniej.❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 15.05.22, 01:03 Dead Can Dance, nie Van. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 15.05.22, 08:14 Rok temu na Iggyego w Tuluzie. Idę dzisiaj wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 15.05.22, 08:58 Ha, a zdawało mi się, że to już było w mijającym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 15.05.22, 17:09 Za dwie godziny idziemy. W ubiegłym był tool Odpowiedz Link Zgłoś
merteuil1956 Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 15.05.22, 09:23 Na Rammsteina, trzeci termin koncertu 16.07.2022🔥 Odpowiedz Link Zgłoś
wzosia Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 15.05.22, 21:40 Ja też , ja też. Moja bratanica w czasie między kupnem biletów a koncertem zdążyła urodzić dziecko. A potem idę na Stinga. Bilety czekają krócej tylko 8 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 15.05.22, 09:49 Nie kupiłam ake kupię teraz. Dire Straits w Lublinie. Od 2 lat przekładany. Teraz myślę na 100 % będzie. Bilety jeszxze są Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 15.05.22, 10:15 Kupilam z dużym wyprzedzeniem bilety na spektakl do Molin Rouge. To było chwilę przed pandemia, teraz już bym nie zaryzykowała. Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 15.05.22, 10:27 Parę miesięcy temu na Coldplay w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
dariamax Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 15.05.22, 13:24 Rok temu nabyłam bilety na Yamato Drummers. Czekam do listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 15.05.22, 17:18 W grudniu 2019 kupiłam bilety na koncerty, które odbędą sie finalnie w lipcu 2022. W lutym 2020 na koncert, który będzie we wrześniu 2022. Pearl jam i RATM I jeszcze miałam bilety na kravitza buuu Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia398 Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 19.05.22, 17:57 tez mam bilety na Pearl Jam kupione 2, 5 roku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 15.05.22, 20:56 Na Imagine Dragons na tegorocznym Open'erze...swoim dzieciom. Pierwszy raz idę na koncert rockowy w roli "opiekunki" małoletnich. Czas rozpocząć nowy rozdział w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 19.05.22, 13:22 Ja tez... Imagine Dragons z corka w Lizbonie, to zemsta za koncert fortepianowy na ktorym po godzinie zaczela plakac, ze chce wyjsc, a ja kazalam sluchac do konca Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: eMatko, na kogo bilety kupiłaś? 15.05.22, 21:35 Na Wiedźmina w Teatrze muzycznym w Gdynia nabyłam, z niejaką obawą. Niepotrzebnie - dawno, bardzo dawno nie widziałam tak dobrego musicalu. Więcej - widowiska, z akrobatami, świetną muzyką, scenami zbiorowymi a niesamowitymi animacjami, które "budowały " dekoracje. Jednocześnie - bardzo w duchu Sapkowskiego, odpowiednia mroczne, żartobliwe, rubaszne i przaśnie. Planuję ponownie zakupić, na listopad (bo dopiero wtedy znów grają) Odpowiedz Link Zgłoś